Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Καταγγελία για αδιαφανή διορισμό του Γ. Καπέλου σε προϊστάμενο του ΕΦΚΑ

Σύμφωνα με την καταγγελία που λάβαμε στο trikalanews.gr με τίτλο «Δημόσια αναφορά προς την κυβέρνηση», καταγγέλλεται από τον κ. Χρήστο Μπουλογιώργο, ότι ο κ. Γιώργος Καπέλος, υπάλληλος ΔΕ στον ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ), «ορίστηκε, με αδιαφανή τρόπο, 4 ημέρες πριν την προκήρυξη τον βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, ως προϊστάμενος στο νέο ΠΕΚΑ Τρικάλων, χωρίς να διαθέτει τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, παραγκωνίζοντας  αρχαιότερους υπαλλήλους κατηγορίας ΠΕ και ΤΕ». 

Ολόκληρη η καταγγελία του έχει ως εξής:

«Σας γνωστοποιώ ό,τι στον ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ) Τρικάλων, ο κ. Γιώργος Καπέλος, υπάλληλος κατηγορίας ΔΕ, κομματάρχης τοπικού πολιτικού γραφείου του κόμματος μας, χάριν του οπαίου έσπασε η συνεργασία μας με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Θεσσαλίας  κ. Νίκο Τσιλιμίγκα, ορίστηκε, με αδιαφανή τρόπο, 4 ημέρες πριν την προκήρυξη τον βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, ως προϊστάμενος στο νέο ΠΕΚΑ Τρικάλων.  

Χωρίς να διαθέτει τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα. Παραγκωνίζοντας αρχαιότερους υπαλλήλους κατηγορίας ΠΕ και ΤΕ. 
Σας παρακαλώ, για να είμαστε πιστοί στην εφαρμογή του Κράτους Δικαίου και της Διαφάνειας. 

Για να αποφύγουμε την κατακραυγή των υπαλλήλων και της Τρικαλινής κοινωνίας να παρέμβετε άμεσα για να μπλοκάρετε και να ακυρώσετε τον διορισμό του». 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή