Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Ομαλά συνεχίζονται τα γυρίσματα της ιταλοαμερικανικής ταινίας «Born to be Murdered»

Χωρίς προβλήματα φαίνεται ότι θα ολοκληρωθούν σήμερα τα γυρίσματα της ξένης ταινίας «Born to be Murdered», στην πόλη των Τρικάλων. Η ομαλότητα των γυρισμάτων οφείλεται στην άψογη συνεργασία του Τρικαλινού κοινού και της τοπικής Αστυνομίας, σε αυτή την μοναδική ευκαιρία της πόλης για παγκόσμια προβολή. Σήμερα τα γυρίσματα συνεχίζονται γύρω από την Κονδύλη, οπότε συνιστάται όσοι δεν έχουν επείγουσες δουλειές να αποφύγουν την περιοχή.

Οι περισσότερες σκηνές των τελευταίων δύο ημερών έχουν τον πρωταγωνιστή John David Washington, γιο του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού Denzel Washington, στον ρόλο του κυνηγημένου, με τους 120 κομπάρσους που επιλέχθηκαν από την πόλη να δίνουν μία αίσθηση ρεαλισμού μικρής πόλης στις σκηνές. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του trikalanews.gr , ο ανερχόμενος σκηνοθέτης της ταινίας, Ferdinando Cito Filomarino, φαίνεται να έχει εντυπωσιαστεί από την συνεργασία του κόσμου κατά τη διάρκεια των 12ωρων γυρισμάτων, καθώς και από την υπομονή των ντόπιων κομπάρσων. Άλλωστε, ο σκηνοθέτης δεν είναι ο μόνος που εντυπωσιάστηκε από την πόλη, αφού σύμφωνα με πληροφορίες δύο παραγωγοί ήταν εκείνη που εισηγήθηκαν να γίνει μεγάλο μέρος των γυρισμάτων της ταινίας στο Νομό Τρικάλων (Τρίκαλα & Μετέωρα), ενώ ένα ακόμη μέρος της ταινίας θα λάβει χώρα στα Ιωάννινα και στο Ρίο-Αντίριο.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή