Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Σε γιορτινή διάθεση ο Μορφωτικός & Εκπολιτιστικός Σύλλογος Σωτήρας Τρικάλων

Σε μια όμορφη γιορτή για τα παιδιά εξελίχθηκε ο στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου του Μορφωτικού & Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σωτήρας Τρικάλων την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018. Τα παιδιά της Σωτήρας συγκεντρώθηκαν στα γραφεία του συλλόγου, όπου με πολύ φαντασία και χαρούμενη διάθεση κατασκεύασαν χειροποίητα στολίδια. Στη συνέχεια στόλισαν με αυτά το χριστουγεννιάτικο δέντρο τραγουδώντας κάλαντα και τραγούδια.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ακούσουν για τα ήθη και έθιμα της περιόδου από τον υπεύθυνο των χορευτικών ομάδων Αχιλλέα Λέρα και χριστουγεννιάτικα παραμύθια από την κ. Φωτεινή Λαμπρογιώργου. Αφού απόλαυσαν νόστιμες λιχουδιές, χόρεψαν όλα μαζί. Η εκδήλωση έκλεισε με δώρα για όλα τα παιδιά από το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου.

Η Πρόεδρος του συλλόγου κ. Δήμητρα Κώστα ευχαρίστησε όλους όσους ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν στην εκδήλωση και ενημέρωσε, ότι ο σύλλογος συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία για την επόμενη μεγάλη εκδήλωση, τη «Γουρνοχαρά», που θα πραγματοποιηθεί τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου και ώρα 11:30 π.μ. στο προαύλιο του παλιού νηπιαγωγείου Σωτήρας με παραδοσιακές τσιγαρίδες,  λουκάνικα, κρασί και πολύ χορό για όλο τον κόσμο. Επίσης σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει το ημερολόγιο 2019 του συλλόγου. 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή