Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Συγχαρητήρια μιας Γιαννιώτισσας στα Τρίκαλα… με μια επισήμανση!

Την συναντήσαμε τυχαία στο δρόμο. Την είδαμε να κάθεται  σε ένα παγκάκι, παραποταμίως στην οδό Ιακωβάκη.  Κοιτούσε με θαυμασμό τα φθινοπωρινά χρώματα  του Ληθαίου.

Σίγουρα η σκηνή ήταν για φωτογράφηση! 

Το trikalanews.gr ρώτησε την ηλικιωμένη κυρία, αν είχε την σύμφωνη γνώμη της, να την φωτογραφήσει. Εκείνη, συμφώνησε. 

«Μόνο να ξέρετε, δεν είμαι Τρικαλινή. Γιαννιώτισσα είμαι.  Για λίγες μέρες έρχομαι  και μετά φεύγω. Έχω την κόρη μου εδώ. Δουλεύει στα Τρίκαλα τέσσερα χρόνια.  Έχω εντυπωσιαστεί με την πόλη σας», είπε.

Την ρωτήσαμε τι είναι εκείνο που της προκαλεί εντύπωση.

«Η πόλη είναι καθαρή. Τα αυτοκίνητα σταματάνε στις διαβάσεις να περνάνε οι πεζοί. Περιμένουν τους ηλικιωμένους να περάσουν. Οι άνθρωποι είναι χαμογελαστοί και ευγενικοί.  Ο Δήμος κάνει βήματα στην τεχνολογία. Τους δρόμους της λαϊκής αγοράς τους σκουπίζετε και τους πλένετε αμέσως μετά που μαζεύονται οι πάγκοι.  Ένα ποτάμι διασχίζει την πόλη. Έχει και τα πλατάνια» είπε.

Στην προσπάθειά της, προφανώς, να τεκμηριώσει όσο μπορούσε καλύτερα την απάντηση που είχε αρχίσει να δίνει, στην ερώτηση που της είχε απευθύνει το trikalanews.gr χρησιμοποίησε, μια έκφραση  τριπλού υπερθετικού βαθμού: «Τα Τρίκαλα είναι μπροστά και είναι η πιο καλυτερότερη πόλη της Ελλάδας! Μόνο, που  δεν πρέπει να ξεχνάτε,  ότι τον Μύλο Ματσόπουλου που έχετε, αυτό το πραγματικό στολίδι, που αξιοποιήσατε και σε Μύλο των Ξωτικών και φέρνετε τον κόσμο στα Τρίκαλα,  Γιαννιώτης τον οραματίστηκε, τον δημιούργησε και τελικά τον χάρισε στα Τρίκαλα», είπε η κ. Αναστασία Καψάλη, καθώς, δέχτηκε να πει δημόσια και το όνομά της. 

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή