Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Υποδοχή του κ. Μητσοτάκη στα Τρίκαλα

Στα Τρίκαλα βρέθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης στα πλαίσια της περιοδείας ενόψει των Ευρωεκλογών αλλά και των Αυτοδιοικητικών εκλογών που διεξάγονται την επόμενη Κυριακή 26 Μαΐου.

Κατά την προγραμματισμένη σύμφωνα με το πρόγραμμα επίσκεψη στο Δημαρχείο Τρικάλων, μεγάλος ήταν ο αριθμός των στελεχών της τοπικής Νέας Δημοκρατίας που τον υποδέχθηκαν, επικεφαλής βεβαίως τον Βουλευτή Τρικάλων κ. Κώστα Σκρέκα, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Μιχαλάκη και τον «οικοδεσπότη» Δήμαρχο κ. Δημήτρη Παπαστεργίου.

Ο κ. Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στο Δημαρχείο Τρικάλων βρέθηκε στην αίθουσα του επιχειρησιακού ελέγχου «Smart City», όπου ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Παπαστεργίου αλλά και από τον πρώην Δήμαρχο και Βουλευτή κ. Μιχάλη Ταμήλο για τις δράσεις και την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών με την χρήση σύγχρονων τεχνολογιών.

Τόσο πριν την επίσκεψή του στο Δημαρχείο, όσο και μετά, ο κ. Μητσοτάκης περιόδευσε στον πεζόδρομο της Ασκληπιού, όπου συνομίλησε με καταστηματάρχες αλλά και θαμώνες, μερικοί από τους οποίους δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους που είχαν την ευκαιρία να τον δουν από κοντά.

Πολλοί ήταν οι Τρικαλινοί που ευχήθηκαν στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας καλή επιτυχία στις προσεχείς Ευρωεκλογές, ενώ η απάντηση του κ. Μητσοτάκη ήταν ότι «με την δική σας βοήθεια και συμβολή» η νίκη την μεθεπόμενη Κυριακή θα είναι δεδομένη.

Θα ακολουθήσει αναλυτικό ρεπορτάζ όλων των επισκέψεων του κ. Μητσοτάκη στα Τρίκαλα.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή