Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Διπλή πρωτιά ελληνικής επιχειρηματικότητας για τον Τρικαλινό Παναγιώτη Καρακίτσιο

«Για την Ελλάδα που ονειρευόμαστε, για την Ελλάδα που μας αξίζει»

«Αφιερώνουμε την διπλή μας διάκριση σε όλους όσους μας στήριξαν και πίστεψαν σε μας, καθώς επίσης και σε όλους τους Έλληνες επιστήμονες που έμειναν στη χώρα μας.  Επιτέλους δικαιώθηκε πλήρως η απόφασή μας να μείνουμε στην Ελλάδα! Όλοι πρέπει να αγωνιστούμε για την Ελλάδα που ονειρευόμαστε, για την Ελλάδα που μας αξίζει».

Αυτή την αποκλειστική δήλωση  στο trikalanews.gr έδωσε πριν από λίγο, αμέσως μετά την βράβευση του στην Αθήνα, με το βραβείο Ελληνικής Επιχειρηματικότητας του  Διαγωνισμού Εnvolve Award Greece 2018 και το πρώτο βραβείο απήχησης κοινού, ο Τρικαλινός Παναγιώτης Καρακίτσιος, εμπνευστής και ιδρυτής της Geomiso.

Της  ελληνικής καινοτόμας εταιρείας που αναπτύσσει, εμπορεύεται και υποστηρίζει το λογισμικό της Geomiso για μηχανικούς, το οποίο χρησιμοποιείται τόσο για να σχεδιαστεί ένα προϊόν όσο και για να προσομοιωθεί και να προβλεφθεί η συμπεριφορά του σε πραγματικές συνθήκες, χωρίς να απαιτείται δημιουργία δοκιμαστικού προϊόντος ή εκτέλεση δοκιμών αντοχής.

O μόλις 31 ετών, Παναγιώτης Καρακίτσιος είναι πολιτικός μηχανικός και ερευνητής, με σειρά διακρίσεων, αριστείων και βραβεύσεων και έχει καταγωγή από την άγονη γραμμή της Νότιας Πίνδου, την Μεσοχώρα Τρικάλων.

Το βραβείο Εnvolve Award Greece 2018, έδωσε στην Geomiso την απαραίτητη χρηματοδότηση για την επίτευξη των αρχικών στόχων της ανάπτυξής της και το πρώτο βραβείο απήχησης στο βιντεάκι με τους στόχους της εταιρείας που κυκλοφόρησε στο facebook  της χάρισε 3.000 ευρώ.

Η  Geomiso έχει στο δυναμικό της νέους, ηλικίας από 26 έως 31 ετών και αποτελείται από  τέσσερις πολιτικούς μηχανικούς, ένα προγραμματιστή, και μια δημοσιογράφο,  τους:  Παναγιώτη Καρακίτσιο, Γεώργιο Καραΐσκο, Αθανάσιο Λεοντάρη, Παναγιώτη Κολιό, Αλέξανδρο Καρακίτσιο και Στέλλα Σκριβάνου.

Όπως οι ίδιοι λένε, αυτό που τους χαρακτηρίζει είναι: Η αριστεία, η ομαδικότητα, η ερεύνα, η καινοτομία, το πάθος, το όραμα.

To trikalanews.gr συγχαίρει τον Παναγιώτη Καρακίτσιο και την ομάδα της Geomiso και τους εύχεται καλή συνέχεια στο δύσκολο δρόμο που διάλεξαν να μείνουν στην Ελλάδα της καρδιάς τους και να προσφέρουν στη χώρα μέσα από τις καινοτόμες ιδέες τους.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή