Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ενοχλήσεις Τρικαλινών από δικηγορικά γραφεία

Τρικαλινοί πολίτες, δέχονται καθημερινά ενοχλήσεις από εταιρείες δικηγορικών γραφείων της Αθήνας – όπως μας ενημέρωσαν αναγνώστες του trikalanews.gr – για οφειλές  σε κάρτες και μικροδάνεια που είχαν συνάψει με τράπεζες, ακόμη και προ 20ετίας.

Τα δικηγορικά αυτά γραφεία, λειτουργούν προς όφελος  ξένων κοινοπρακτικώνεταιρειών (Fund)  οι οποίες έχουν πάρει τα χρέη Ελληνικών τραπεζών και προσπαθούν να «ξεμπερδέψουν» τις αποπληρωμές  όσων χρωστάνε με διακανονισμούς μικροεκπτώσεων. 

Υπενθυμίζουμε ότι η σύσταση των περιβόητων funds περιλαμβάνεται στο Νόμο 4336/2015, γνωστό και ως «τρίτο αχρείαστο μνημόνιο ΣΥΡΙΖΑ», στις διατάξεις του οποίου υπάρχει  η  υποχρέωση-«εντολή»,  να παρθούν άμεσα μέτρα, προκειμένου να μειωθούν τα «κόκκινα δάνεια».

Κι ενώ τα  fund έχουν αγοράσει πολύ χαμηλά τα δάνεια , στόχος τους είναι να τα εισπράξουν με υψηλή απόδοση, αφούδιαθέτουν όλα τα μέσα για να τα εισπράξουν.

Έτσι, διεκδικούν δυναμικά και συντονισμένα τις οφειλές, προσφέροντας  όμως πολύ μικρές εκπτώσεις. 

Οι πωλήσεις των πακέτων δανείων στα fund ξεκίνησαν από τα δάνεια πιστωτικών καρτών και καταναλωτικών δανείων που είναι καθυστερημένα  πολλά χρόνια. 

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή