Ειδήσεις από την πόλη των Τρικάλων | trikalanews.gr

Τα νέα της πόλης

Αλλάζει ο «χάρτης» των επαγγελμάτων εξαιτίας της οικονομικής κρίσης

Η οικονομική κρίση έχει φέρει και αλλαγή του «χάρτη» των επαγγελμάτων καθώς ελάχιστα είναι αυτά που μπορούν να αντέξουν στην επιδρομή της. ...

Βαριές εκφράσεις κατά του ΚΚΕ από τον Θεόδωρο Πάγκαλο

Για να προλάβει ο πρωθυπουργός τις εξελίξεις με την υπόθεση «Γερμανός», απέδωσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος την αιφνιδιαστική απόφαση να κλείσει η Βουλή. ...

Παρουσίαση των θέσεων του ΚΚΕ για τον Τουρισμό ενόψει των Ευρωεκλογών

Ακόμη μια συνέντευξη ενταγμένη στην επικοινωνιακή πολιτική της Ν.Ε. Τρικάλων του ΚΚΕ ενόψει των Ευρωεκλογών, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα. ...

Αίτημα εξαίρεσης από την απόφαση για τις άδειες ανόρυξης γεωτρήσεων από το Επιμελητήριο Τρικάλων

Το ζήτημα της εξαίρεσης του Νομού Τρικάλων από την κανονιστική απόφαση της Δ/νσης Υδάτων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, βάσει της οποίας εκδίδονται οι ...

Εκπαιδευτική δραστηριότητα σε Νηπιαγωγεία των Τρικάλων με θέμα: «Ο κύκλος του νερού»

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Τρικκαίων και το Δημοτικό Λαογραφικό Μουσείο Τρικάλων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων Λαογραφικού.

Νέα δεδομένα στην πώληση καυσίμων από το φθινόπωρο με οδηγία της Ε.Ε.

Πρόβλημα ρευστότητας αντιμετωπίζουν πολλά πρατήρια υγρών καυσίμων του Νομού, καθώς η οικονομική κρίση, έχει οδηγήσει σε φανερή πτώση την.

Μετά τη…γιορτή έρχονται οι μηνύσεις

Ούτε την γιορτή τους δεν μπόρεσαν να χαρούν σήμερα οι νοσηλευτές του νοσοκομείου Τρικάλων σε εκδήλωση που διοργάνωσαν με αφορμή τον εορτασμό της.

Εξετάσεις ραδιοερασιτεχνών στα Τρίκαλα

Μέχρι την Παρασκευή τα δικαιολογητικά Από την Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών ανακοινώθηκε ότι θα διεξαχθούν εξετάσεις των υποψηφίων για.

Άλλαξαν όψη παιδικές χαρές των Τρικάλων από τα...πινέλα του ΣΕΟ

Άλλαξε όψη η παιδική χαρά του ΟΣΕ αλλά και αυτή της πλατείας «Αγρότισσας», μετά από αισθητική επέμβαση των μελών του Τοπικού Τμήματος του Σώματος.

Κάλπες σε ΤΕΦΑΑ και ΤΕΙ Τρικάλων για τις φοιτητικές και σπουδαστικές εκλογές

Κάλπες στήνονται αύριο στο ΤΕΦΑΑ και στο ΤΕΙ Τρικάλων για τις φοιτητικές και σπουδαστικές εκλογές 26 ημέρες πριν τις …Ευρωεκλογές. Αυτή η.

Οι Μιχάλης Ταμήλος και Οδυσσέας Ράπτης σε Παγκόσμιο Συνέδριο στην Νέα Υόρκη

Σε «πολίτης του κόσμου», έχει μετατραπεί ο δήμαρχος Τρικκαίων Μιχάλης Ταμήλος, αφού και πάλι βρίσκεται εκτός Ελλάδας. Αυτή την φορά στην Νέα Υόρκη,.

Απόκτηση πιστοποιητικού επαγγελματικής ικανότητας για οδηγούς Δ΄ κατηγορίας

Όσοι οδηγοί απέκτησαν άδεια οδήγησης κατηγορίας Δ' από τις 10-9-2008 μέχρι, και την 1-3-2009 προκειμένου να τους χορηγηθεί το Πιστοποιητικό Επαγγελματικής.

Σε ΚΕΝΑΚΑΠ και ΑΝΕΝΤ το κύριο βάρος εκπόνησης προγραμμάτων για την αξιοποίηση και του ΕΣΠΑ

Αυτές οι εταιρείες καλούνται όχι μόνο να διατηρήσουν το ρόλο τους, αλλά και να ενισχυθούν περαιτέρω ώστε να συμβάλλουν στην αξιοποίηση του ΕΣΠΑ,.

Επίσκεψη του Νομάρχη και του Περιφερειάρχη στις νέες εγκαταστάσεις του Υπεραστικού ΚΤΕΛ

Τις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων στο Ριζαριό, επισκέφτηκαν την Τρίτη 12-5-2009, ο Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας.

Αδιάθετα από πλειστηριασμούς αυτοκίνητα από κατασχέσεις Τραπεζών

Τεράστια περιουσία σε…λαμαρίνες διαθέτουν ελέω της οικονομικής κρίσης οι Τράπεζες αφού τα κατασχεμένα αυτοκίνητα, δεν μπορούν να διατεθούν.

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα περιοδειών της ΕΑΣ Τρικάλων για την παραλαβή των δηλώσεων ΟΣΔΕ

Από τα Δ.Δ. Οιχαλίας, Πατουλιάς, Πετρόπορου, Ριζαριού, Δενδροχώρι, Ταξιάρχες, Μεγαλοχωρίου, Λόγγου και Ζηλευτής, ξεκίνησε από σήμερα και συνεχίζεται.

Επιστροφή στον μαζικό αθλητισμό η πρόταση του ΠΑΣΟΚ που κατατέθηκε στο ΤΕΦΑΑ

Λίγο μετά την σημερινή συνέντευξη τύπου στα γραφεία της Ν.Ε. Τρικάλων, την «σκυτάλη» πήραν ο υπεύθυνος του τομέα Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ Χρήστος.

Συνέδριο Θρησκευτικού Τουρισμού στην Καλαμπάκα επιδιώκει η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Τρικάλων

Την διοργάνωση ενός Διεθνούς Συνεδρίου Θρησκευτικού Τουρισμού, επιχειρεί να πετύχει η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Τρικάλων και όπως αναφέρει σε.

Καταγγελίες της ΔΑΣ και για το Συνέδριο της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Σοβαρές καταγγελίες για το 37ο και 38ο Συνέδριο της ΠΟΕ - ΟΤΑ έκαναν σήμερα το απόγευμα σε συνέντευξη τύπου τα μέλη του τοπικού συνδυασμού της ΔΑΣ.

Πολύ βαριές κατηγορίες για ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚΕ από την ΔΑΣ ενόψει εκλογών στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων

Με αιτιολογικό τις επικείμενες εκλογές του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων, ο συνδυασμός της ΔΑΣ, έδωσε σήμερα το απόγευμα συνέντευξη τύπου. .

Συνέντευξη τύπου από το ΠΑΣΟΚ Τρικάλων

«Θέλουμε μια άλλη Ευρώπη και μια άλλη Ελλάδα» Στα Τρίκαλα, βρέθηκαν σήμερατα μέλη της Εκλογικής Επιτροπής Αγώνα του ΠΑΣΟΚ για τον Νομό Τρικάλων,.

Παρουσιάστηκε η «Ηλέκτρα» του Σοφοκλή στο Μύλο Ματσόπουλου

Παρουσιάστηκε την Κυριακή το βράδυ στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου στον πολυχώρο Τέχνης και Πολιτισμού «Μύλος Ματσόπουλου» η θεατρική .

Στις κάλπες οι Τρικαλινοί Πολιτικοί Μηχανικοί

Στις κάλπες προσήλθαν την περασμένη Κυριακή 10 Μαΐου οι Τρικαλινοί πολιτικοί μηχανικοί, μέλη του ΤΕΕ, προκειμένου να ψηφίσουν στις εκλογές.

Αναμένουν τον Λευτέρη Ζαγορίτη στην ΝΟΔΕ Τρικάλων ενόψει Ευρωεκλογών

Λιγότερο από ένας μήνας απέμεινε για τις Ευρωεκλογές και στην τοπική ΝΔ, σχεδιάζουν την αντεπίθεσή τους για να ανατρέψουν το κλίμα που έχουν.

Ξεκίνησε σήμερα στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων η Μαθητική Πολιτιστική Εβδομάδα

Ξεκίνησε σήμερα και θα διαρκέσει έως και την Πέμπτη, η Μαθητική Πολιτιστική Εβδομάδα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων. Τα Σχολεία που.

Έστειλαν το διαχρονικό μήνυμα της ειρήνης από τα Τρίκαλα.

Πορεία από την Επιτροπή Ειρήνης Τρικάλων πραγματοποιήθηκε εχθές το απόγευμα στα Τρίκαλα με αφορμή τη συμπλήρωση 46 χρόνια από τη δολοφονία του Γρ..

Προσλήψεις στην Εθνική Τράπεζα των Τρικάλων

Σήμερα ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τους ενδιαφερόμενους νέους και νέες του Νομού Τρικάλων Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι.

Στα γκισέ της Εφορίας οι Τρικαλινοί μισθωτοί και συνταξιούχοι.

Ξεκίνησε να «τρέχει» η προθεσμία Ξεκίνησε να «τρέχει» και ολοκληρώνεται στις 2 Ιουνίου, η προθεσμία για την υποβολή δηλώσεων εισοδήματος από.

Περιβαλλοντικά προγράμματα στο 1ο ΕΠΑΛ Τρικάλων με τη χρήση των τεχνολογιών

Επί τρία χρόνια αντάλλασσαν απόψεις, εμπειρία και γνώση προκειμένου να "παντρέψουν" το περιβάλλον και την τεχνολογία στο χώρο του σχολείου. Το 1ο.

Αρχίζει αύριο η Μαθητική Πολιτιστική Εβδομάδα

Ξεκινά την Δευτέρα και θα διαρκέσει έως και την Πέμπτη, η Μαθητική Πολιτιστική Εβδομάδα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων. Τα Σχολεία που.

© 2009-2019 trikalanews.gr. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Όροι χρήσης