Ειδήσεις από την πόλη των Τρικάλων | trikalanews.gr

Τα νέα της πόλης

Πρόσληψη εκπαιδευτικού προσωπικού από τον ΟΑΕΔ

Αρχίζει την ερχόμενη Δευτέρα, η υποβολή αιτήσεων στον ΟΑΕΔ για την κάλυψη θέσεων ωρομίσθιου εκπαιδευτικού προσωπικού στα εκπαιδευτικά ...

Εγκρίθηκαν οι εφημερίες Μαΐου - Αυγούστου για το Νοσοκομείο Τρικάλων

Με απόφαση Ν. Λέγκα, διατίθεται ποσό 1.012.584 ευρώ για τους γιατρούς του νοσοκομείου Τρικάλων Με απόφαση που υπέγραψε ο Υφυπουργός Οικονομίας και ...

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ για τις δηλώσεις του Θ. Τσουκάτου

Δεν χρειάζονταν οι δηλώσεις του Θ. Τσουκάτου για να φανεί η μεγάλη υποκρισία του ΠΑΣΟΚ για τη δήθεν διαφάνεια που τηρεί στα οικονομικά του και ...

Θα θυμηθούν τα …παιδικά τους χρόνια οι δημοτικοί σύμβουλοι των Τρικάλων

Απόψε η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου χωρίς τσιγάρο Δοκιμάζονται σε λίγες ώρες οι…αντοχές πολλών δημοτικών συμβούλων των ...

Και …επίσημα ο Ευάγγελος Αγγελάκης

Εκδόθηκε πριν από λίγη ώρα η επίσημη ανακοίνωση της παράταξης «Αυτοδιοικητική Ενότητα» σχετικά με το μέλλον της παράταξης μετά την παραίτηση του.

Απολογισμός της χρονιάς για το Τρικαλινό Κέντρο Ιστορίας και Πολιτισμού «Κλιάφα»

Με το τέλος της σχολικής χρονιάς, έληξε και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Κέντρου Ιστορίας και Πολιτισμού Κλιάφα με θέμα την τοπική Ιστορία. Χάρη.

Αναζητούνται για πρόσληψη Καθηγητές Φυσικής Αγωγής

Κάλεσμα του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Ν. Τρικάλων για τα Τμήματα Αθλητικής Διευκόλυνσης Σε πρόσκληση υποψηφίων Εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής για τα.

Και το όνομα αυτού ….Ευάγγελος Αγγελάκης

Από ώρα σε ώρα αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της ανάληψης καθηκόντων «επικεφαλής-συντονιστή» της «Αυτοδιοικητικής Ενότητας από τον Ευάγγελο.

Εργατικό ατύχημα στην κατασκευή της Οδού Τρικάλων - Λάρισας

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε στα έργα κατασκευής της Εθνικής Οδού Τρικάλων-Λάρισας, όταν 26χρονος Λαρισαίος κατά την διάρκεια τοποθέτησης στύλων.

Εκπαιδευτικό ταξίδι των δευτεροετών Σπουδαστών της ΣΜΥ Τρικάλων

Τετραήμερο εκπαιδευτικό ταξίδι στην Βόρεια Ελλάδα, πραγματοποίησαν οι δευτεροετείς σπουδαστές της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Τρικάλων. Την.

Δωρεάν προγράμματα από το παράρτημα Τρικάλων του ΚΑΕΛΕ

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου με το Παράρτημα Περιφέρειας Θεσσαλίας ΚΕΚ ΚΑΕΛΕ Τρικάλων θα.

Δύο τραυματίες από την πτώση μοτοσικλέτας στο Ξυλοπάροικο Τρικάλων

Στο νοσοκομείο Τρικάλων μεταφέρθηκαν για νοσηλεία ένας 19χρονος Τρικαλινός και μια 20χρονη Βολιώτισσα που τραυματίστηκαν το μεσημέρι της Τρίτης.

Αύριο για απολογία στον Ανακριτή Τρικάλων ο 42χρονος που πυροβόλησε την πεθερά του

Μετά την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της πεθεράς του στο Μικρό Κεφαλόβρυσο Τρικάλων και την επεισοδιακή παράδοσή του στο Αστυνομικό Τμήμα.

Τα αποτελέσματα της πέμπτης κλήρωσης δώρων του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων

Στο πλαίσιο της καλοκαιρινής διαφημιστικής καμπάνιας 2009 του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία την Τετάρτη 1.

Με πολλά προβλήματα η εφαρμογή στα Τρίκαλα της νέας νομοθεσίας

Καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος χωρίς ειδικούς χώρους, περιπτερούχοι που «ξεσηκώθηκαν» και καπνιστές που αναζητούν «καπνιστήρια» Πρώτη.

Με επιλογή την επαγγελματική αποκατάσταση

Χωρίς προβλήματα η πρώτη ημέρα της κατάθεσης των μηχανογραφικών δελτίων στα γραφεία της Δ/νσης Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Τρικάλων Ξεκίνησε.

Αίτημα για αποζημιώσεις σιτοπαραγωγών του Δήμου Βασιλικής

Ερώτηση στην Βουλή από την Βουλευτή Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ Σούλα Μερεντίτη Την ανάγκη αποζημίωσης και ουσιαστικής στήριξης και ενίσχυσης των.

Χωρίς ανακοινώσεις η νέα συνάντηση της «Αυτοδιοικητικής Ενότητας»

Ζήτημα ημερών η ανακοίνωση του «επικεφαλής-συντονιστή» της παράταξης του Νομαρχιακού Συμβουλίου Τρικάλων Άκαρπη απέβη και η νέα συνάντηση των.

Ζημίες είχε η επιχείρηση e-trikala

Το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε η πρώτη γενική συνέλευση του e-trikala από την σύσταση της Ανώνυμης Εταιρίας για την έγκριση του ισολογισμού.

Ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων για το νέο ωράριο καταστημάτων

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει τα μέλη του και το καταναλωτικό κοινό ότι το Σάββατο 4-7-2009 τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά και η.

Παραδόθηκε δεύτερη φορά ο 42χρονος Τρικαλινός φυγάς

Σήμερα στις 10:00 παραδόθηκε στην αστυνομία ο 42χρονος που αποπειράθηκε να σκοτώσει την πεθερά του στο Μικρό Κεφαλόβρυσο Τρικάλων. Ο 42χρονος.

Σύσκεψη στην ΤΕΔΚ Ν. Τρικάλων για το πρόγραμμα «Συν-κοινωνία»

Αναζητούν καλύτερη αξιοποίηση πόρων Με στόχο την καλύτερη αξιοποίηση πόρων του προγράμματος «Συν-κοινωνία»,πραγματοποιήθηκε σήμερα σύσκεψη στα.

Συνεδρίαση για τον Ευρωπαϊκό χάρτη για την ισότητα των φύλων στις τοπικές κοινωνίες

Στην ερχόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα συζητηθεί το θέμα «Ευρωπαϊκός Χάρτης για την ισότητα των φύλων στις τοπικές κοινωνίες», έναν.

Με το μυαλό στην οικονομική κρίση και στην ανεργία

Αρχίζει η συμπλήρωση των μηχανογραφικών δελτίων για τους υποψήφιους του Νομού Τρικάλων για εισαγωγή σε ΑΕΙ και ΤΕΙ Ολοκληρώθηκαν οι Πανελλαδικές.

Ευκαιρία στους Τρικαλινούς αγρότες για διακοπές

Πρόγραμμα που τονώνει σε μια δύσκολη περίοδο την τουριστική αγορά Δεκάδες ήταν οι αγρότες του Νομού Τρικάλων που συμπλήρωσαν τις αιτήσεις για.

Μεταφορά σε νοσοκομείο των Αθηνών για τα δύο αδερφάκια

Για το νοσοκομείο «Αγία Σοφία», οδεύουν τα δύο αδερφάκια που βρέθηκαν θετικά στην γρίπη τύπου Α΄ και νοσηλεύτηκαν για κάποιες ώρες μαζί με τους.

Από το πρόγραμμα «Θησέας» χρηματοδότηση 22 έργων για το Νομό Τρικάλων

Με ανακοίνωσή της η Περιφέρεια Θεσσαλίας, αναφέρεται σε 53 νέες άδειες δημοπράτησης έργων ύψους 5 εκ. ευρώ από το πρόγραμμα «Θησέας». Από αυτές οι 22.

Κατάθεση προτάσεων για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» από την ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε

Στην Διεύθυνση Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της περιφέρειας Θεσσαλίας, βρέθηκαν σήμερα το πρωί, τα στελέχη της ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε, προκειμένου να καταθέσουν.

Προετοιμασίες στο Επιμελητήριο Τρικάλων

Στην Καλαμπάκα από 3 έως 6 Ιουλίου επιχειρηματικές συναντήσεις σε συνεργασία με τον ΟΠΕ. Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι, ο πρόεδρος.

Συνεργασία Φορέων των Τρικάλων για Ευρωπαϊκό πρόγραμμα

Ο Δήμος Τρικκαίων σε συνεργασία με τη ΔΕΚΑ Τρικάλων στο πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος URBACT II το οποίο ο υλοποιούν, συμμετείχαν στο Εθνικό.

© 2009-2019 trikalanews.gr. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Όροι χρήσης