Ειδήσεις από την πόλη των Τρικάλων | trikalanews.gr

Τα νέα της πόλης

Στην Αθήνα βρέθηκαν χθες αρκετοί Τρικαλινοί σιδηροδρομικοί για να διαμαρτυρηθούν.

Οι σιδηροδρομικοί συγκεντρώθηκαν στις 11 το πρωί έξω από τα κεντρικά γραφεία του ΟΣΕ στην οδό Καρόλου και στη συνέχεια έκαναν πορεία με προορισμό ...

Καθορίστηκαν οι χώροι τοποθέτησης για τα κιόσκια των κομμάτων στην πόλη των Τρικάλων

Συμφωνηθήκαν μετά από σύσκεψη στο δημαρχείο Τρικκαίων οι χώροι που θα στήσουν τα κόμματα τα τραπεζάκια για τις ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου. Η ...

Η Ανέβζηγος αροθυμία συνεχίζει το αφιέρωμα στη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Σάββατο 23 του Μάη και η Ανέβζηγος αροθυμία συνεχίζει τον κύκλο των εκπομπών των αφιερωμένων στην γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου. Η τρίτη στον ...

Αντιδράσεις για την μεταφορά Νηπιαγωγείου από κατοίκους της περιοχής Σαραγίων

Αναστάτωση επικρατεί στην περιοχή των Σαραγίων, καθώς γονείς και κηδεμόνες μαθητών του 24ου νηπιαγωγείου Τρικάλων, αντιδρούν έντονα στην μεταφορά ...

Ενημέρωση επιχειρηματιών σε εκδήλωση στο Επιμελητήριο Τρικάλων

Για τα νέα προγράμματα ανταγωνιστικότητας που θα υλοποιηθούν στη νέα προγραμματική περίοδο, ενημερώθηκαν σήμερα το βράδυ, επιχειρηματίες που.

Μεταθέσεις των Τρικαλινών Δασκάλων

Από την Δ/νση Α/Βάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Τρικάλων, ανακοινώθηκαν οι μεταθέσεις – τοποθετήσεις δασκάλων και Νηπιαγωγών για το σχολικό έτος 2009-2010..

Τη Δευτέρα τελικά ο Αστέριος Ροντούλης στα Τρίκαλα

Ο Λαρισαίος Βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Αστέριος Ροντούλης μετέθεσε την επίσκεψή του στην πόλη των Τρικάλων για να μην συμπέσει με την επίσκεψη του.

Σε θέση «μάχης» περιμένοντας ακόμη δύο οχήματα η πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων

Ως …τεστ έγκαιρης επέμβασης μπορεί να χαρακτηριστεί για την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων, η πυρκαγιά το απόγευμα της Τετάρτης σε οικία στο.

Αλλαγή στο σύστημα κρατήσεων εισιτηρίων τρένων λόγω Ευρωεκλογών

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρεται μόνο στο διάστημα των Ευρωεκλογών και απευθύνεται στους Τρικαλινούς που θα μετακινηθούν με τρένο. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε..

Συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου στους Συνταξιούχους του ΙΚΑ Τρικάλων

Μετά από πρόσκληση του πλειοψηφήσαντος Συμβούλου Ηλία Ζωγράφου, συνεδρίασε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο των Συνταξιούχων του ΙΚΑ Ν. Τρικάλων....

Έγκριση για την πειραματική καλλιέργεια στέβιας από την αρμόδια Ν.Ε. Τρικάλων

Απανωτές ήταν σήμερα οι συνεδριάσεις Ν.Ε. και συγκεκριμένα, στην συνεδρίαση της Ν.Ε. Αγροτικής Ανάπτυξης και παραγωγής αποφασίστηκε ομόφωνα η.

Γρ. Δερπανόπουλος: Ευνοϊκές οι εξαγγελίες του Υπ. Χατζηδάκη για το «Φωτοβολταϊκά σε σπίτια»

Συνέντευξη στο Ράδιο Πρωινός 105,3 για τα φωτοβολταϊκά έδωσε ο Δ/νων Σύμβουλος της ΔΕΡΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε κ.Γρηγόρης Δερπανόπουλος. Με αφορμή.

Επιχειρηματικές συναντήσεις από το Επιμελητήριο Τρικάλων

Το Επιμελητήριο Τρικάλων και ο ΟΠΕ (Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου), συνδιοργανώνουν το «Partenariat Θρησκευτικού Τουρισμού και.

Τοξικές και επικίνδυνες ουσίες στις χωματερές εξαιτίας φαρμακευτικών σκευασμάτων

Πολλές συσκευασίες φαρμάκων που για διάφορους λόγους δεν χρησιμοποιούνται από τους ιδιώτες ή έχουν λήξει, καταλήγουν στις χωματερές του Νομού.

Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου στην Εύξεινο Λέσχη Ποντίων και Μικρασιατών Ν. Τρικάλων

Στην Εύξεινο Λέσχη Ποντίων και Μικρασιατών Ν. Τρικάλων πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής.

Mε αποχή στο 1,7% η σημερινή ημέρα στις Πανελλαδικές Εξετάσεις στον Νομό Τρικάλων

Με την μεγαλύτερη αποχή να σημειώνεται στο μάθημα της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας 2,1% αφού από τους 379 που δήλωσαν συμμετοχή, εμφανίστηκαν στα.

Προσαρμογή στις απαιτήσεις Κοινοτικής Οδηγίας για τον Ζωολογικό Κήπο Τρικάλων

Η παραλαβή του έργου της κατασκευής των 3 ξύλινων περιπτέρων που έχουν στηθεί στον χώρο του Ζωολογικού Κήπου Τρικάλων πραγματοποιήθηκε χθες από.

Αντί για ανάπτυξη, όργιο ρουσφετολογικών προσλήψεων από τον Χατζηγάκη

Η κυβέρνηση με τέτοια έργα αποκλείεται να μας βγάλει από την κρίση. Τα χρήματα αντί να διατεθούν στις επιχειρήσεις και σε έργα υποδομής,.

Το προεδρείο της Λ.Ε.Δ. Πολλαπλών Αποστολών του Ν. Τρικάλων

Συγκροτήθηκε σε σώμα η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Πολλαπλών Αποστολών Εθελοντισμού και Αλληλεγγύης Ν. Τρικάλων - Παναγούδα Κατόπιν εκλογών των.

Νέες θέσεις εργασίας μέσω του Stage με απόφαση του ΟΑΕΔ για τα Τρίκαλα

Για το Νομό Τρικάλων προβλέπονται 223 θέσεις, εκ των oποίων οι 67 αφορούν το δήμο Τρικκαίων και οι υπόλοιπες θα κατανεμηθούν στους υπόλοιπους δήμους.

«Ξηλώθηκαν» οι κάμερες στα Τρίκαλα

Μετά από επέμβαση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Μπροστά στο …αναμενόμενο που είχε επισημανθεί εδώ και…χρόνια, βρέθηκε ο Δήμος.

«Πόλεμος» με δηλώσεις και ανακοινώσεις εξαιτίας αιτήματος Σωματείου ΑμΕΑ των Τρικάλων

Απρόβλεπτη εξέλιξη πήρε το βράδυ της Δευτέρας, η συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Τρικάλων, όταν ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Σωματείου ΑμΕΑ.

Αμφίρροπη εκλογική αναμέτρηση στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων

Στην τελική ευθεία για τις εκλογές που θα διενεργηθούν το διήμερο 22 και 23 Μαΐου, βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων,.

Έρχονται οι Δ. Ρέππας και Συλβάνα Ράπτη στο Νομό Τρικάλων λόγω Ευρωεκλογών

Αύριο το βράδυ, θα συνεδριάσει εκ νέου η Ν. Ε. Εκλογικού Αγώνα Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ, στην οποία θα συζητηθούν οι λεπτομέρειες των προεκλογικών.

Δεν αντέχουν άλλα οικονομικά βάρη οι Τρικαλινοί αγρότες

Να μην επιβαρυνθεί ο αγροτικός κόσμος με το κόστος των δηλώσεων ΟΣΔΕ και της ψηφιοποίησης των αγροτεμαχίων ζήτησαν σήμερα οι αγροτοσυνδικαλιστές.

Προειδοποίηση από τον Μιχάλη Ταμήλο στα κόμματα ενόψει των Ευρωεκλογών

Αυστηρή προειδοποίηση προς όλα τα κόμματα, έστειλε σήμερα με δηλώσεις του, ο δήμαρχος Τρικκαίων Μιχάλης Ταμήλος, ζητώντας να τηρηθεί «κατά.

Στόχος του Δήμου Τρικκαίων η …επτάδα

Μετά το βραβείο για είσοδο στις 21 πιο «έξυπνες» πόλεις του πλανήτη. Παρουσία του υπεύθυνου του e-trikala Οδυσσέα Ράπτη, ο δήμαρχος Τρικκαίων Μιχάλης.

Τα αποτελέσματα της δεύτερης κλήρωσης δώρων του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων

Στο πλαίσιο της καλοκαιρινής διαφημιστικής καμπάνιας 2009 του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων πραγματοποιήθηκε η δεύτερη κλήρωση δώρων. Οι νικητές.

Ανακοίνωση της Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Τρικάλων για τοποθετήσεις και κενές θέσεις Εκπαιδευτικών

Ανακοινώθηκε από την Διεύθυνση Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, η πρόταση τοποθέτηση εκπαιδευτικών από βελτίωση θέσης και διάθεση ΠΥΣΔΕ. Οι.

Οι μαθητικές κατασκηνώσεις της Ι.Μ. Τρίκκης και Σταγών

Η σχετική ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών με αφορμή την έναρξη των κατασκηνώσεων στην Πύρρα Τρικάλων Οι μαθητικές.

© 2009-2019 trikalanews.gr. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Όροι χρήσης