Ειδήσεις από την πόλη των Τρικάλων | trikalanews.gr

Τα νέα της πόλης

Αυξήσεις στα τέλη διαφήμισης του Δήμου Τρικκαίων

Την αύξηση των τελών διαφήμισης σε δημόσιους και κοινόχρηστους χώρους, αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο παρά την οικονομική κρίση που βιώνουν οι ...

Δυσάρεστη έκπληξη για τους Κρεοπώλες των Τρικάλων

Απαιτείται νέα μελέτη για την λειτουργία των Δημοτικών Σφαγείων Τρικάλων που πρέπει να κατατεθεί στην Περιφέρεια Θεσσαλίας Σε νέα …περιπέτεια ...

Η ΕΑΣ Τρικάλων ίδρυσε ασφαλιστική εταιρεία

Η τελική έγκριση για την ίδρυση της μονοπρόσωπης ΕΠΕ με μοναδικό μέτοχο την ίδια την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Τρικάλων, δόθηκε χθες.Η ένωση ...

Αποκαλυπτικός ο Διευθυντής των φυλακών Τρικάλων Βασίλης Ντάφος

Μίλησε για όλους και για όλα ο Βασίλης Ντάφος σε ραδιοφωνική συνέντευξη Την επίμαχη συνομιλία που είχε o Παναγιώτης Βλαστός με την Τρικαλινής ...

Μοίραζαν προσκλήσεις μέσα σε…Τράπεζα

Ούτε στους δημοτικούς συμβούλους δεν δίνονται προσκλήσεις για εκδηλώσεις του ΠΟΔΤ… Ωραίες …αποκαλύψεις υπήρξαν στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Τα αποτελέσματα της έκτης κλήρωσης δώρων του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων

Στο πλαίσιο της καλοκαιρινής διαφημιστικής καμπάνιας 2009 του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία την Παρασκευή 17.

Τελετή ορκωμοσίας στη ΣΜΥ Τρικάλων

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στη ΣΜΥ η τελετή ορκωμοσίας 212 Μονίμων Λοχιών, εκ των οποίων οι 12 είναι Κύπριοι, με τιμώμενο.

Διαμαρτυρία κατά του ΟΣΕ και από ποδηλάτες των Τρικάλων

Οι ποδηλάτες Τρικάλων, στηρίζοντας την αντίστοιχη διαμαρτυρία που πραγματοποίησαν οι ποδηλάτες Θεσσαλονίκης, συγκεντρώθηκαν στον ΟΣΕ όπου.

Από …βδομάδα η απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα για τις εκλογές στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων

Δεν εκδόθηκε σήμερα η απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν τα τρία μέλη της ΠΑΣΚΕ του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων ενάντια μελών του Δ.Σ.

Αγνοήθηκε το ΤΕΕ Τρικάλων αλλά και η μελέτη που είχε υπογραφεί λίγες ώρες νωρίτερα…

Αποκαλύψεις στο Δημοτικό Συμβούλιο εξαιτίας της δημιουργίας εξέδρας επιχειρηματία πάνω από την κοίτη του Ληθαίου ποταμού Ανέβηκαν οι τόνοι της.

Δεν άντεξε την …ψυχολογική πίεση εντός και εκτός νοσοκομείου

Παραίτηση του διοικητή του νοσοκομείου Τρικάλων και επιβεβαίωση των πληροφοριών του trikalanews.gr Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες τις οποίες μετέδωσε.

Δηλώσεις του δημάρχου Τρικκαίων για το «λουκέτο» στο εργοτάξιο των εργατικών κατοικιών Σωτήρας

Άρχισαν να φτάνουν οι πρώτες…αντιδράσεις από το δημοσίευμα του trikalanews.gr καθώς άρχισαν να πληροφορούνται πέρα των τοπικών πολιτικών και οι 168.

Η αισιοδοξία μετατράπηκε σε απαισιοδοξία για τους 11 κατοίκους του Λογγακίου Τρικάλων

Δεν πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικάλων απόφαση για εκτάσεις καθώς επώνυμη καταγγελία ερευνάται από το Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης .

Παραιτείται ο Διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων;

Σε λίγη ώρα δίνει συνέντευξη τύπου ο Γρηγόρης Βλαχάκης Έκτακτη συνέντευξη τύπου δίνει σε λίγη ώρα ο Διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων κ. Γρηγόρης.

Μπήκε «λουκέτο» στην κατασκευή των εργατικών κατοικιών Σωτήρας στα Τρίκαλα

Απαιτείται άμεση επέμβαση για να μην στερηθούν το δικαίωμα οικίας 168 Τρικαλινές οικογένειες Μια πολύ δυσάρεστη εξέλιξη για τον Νομό Τρικάλων.

Δυσαρέσκεια για την πρακτική του Πολιτιστικού Οργανισμού Τρικάλων

Επιλεκτική «τροφοδοσία» προσκλήσεων σε ραδιοφωνικό σταθμό και αποκλεισμός των υπόλοιπων έντυπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ Σε μια ασυνήθιστη για την.

Θα «ξεσκονίσουν» όλες τις αναπηρικές συντάξεις

Μέσω του ΑΜΚΑ θα δοθεί τέλος σε «μαϊμού» ανάπηρους των Τρικάλων Μετά από χρόνιες παλινωδίες, προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για την εγκατάσταση ενός.

Επίθεση σε Σ. Χατζηγάκη, Ν. Λέγκα, Ηλ. Βλαχογιάννη και Μ. Ταμήλο από την Ν.Ε. Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ

Επίθεση στους Σωτήρη Χατζηγάκη και Νίκο Λέγκα, περιλάμβανε η συνεδρίαση της Ν.Ε. Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ με τα δύο στελέχη της Κυβέρνησης.

Κλειστό το ΤΕΕ Τρικάλων λόγω καλοκαιριού

Τα γραφεία της Ν.Ε. Τρικάλων του ΤΕΕ θα παραμείνουν κλειστά για τη θερινή περίοδο από 27 Ιουλίου έως 14 Αυγούστου. Σε περίπτωση ανάγκης μπορεί να.

Τελετή «υιοθεσίας» Εθνικού Ήρωα στην ΣΜΥ Τρικάλων

Παρουσία του Διοικητή της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγου Στυλιανού Νάση, πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Τρικάλων, η τελετή.

Μέτρα του Υπουργείου Δικαιοσύνης για το «απόστημα» των Φυλακών

Παράταση απολογίας για την Τρικαλινή δικηγόρο ενώ στο νοσοκομείο Τρικάλων φέρεται να μεταφέρθηκε για νοσηλεία ο Αστυνομικός που ερευνάται η.

Μιχάλης Ταμήλος «Ο Χρήστος Καλλέας μου… έκλεψε την ιδέα»

Τι συζητήθηκε στην συνεδρίαση του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων Η πρόταση που κατατέθηκε το προηγούμενο Σάββατο στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης.

Μετρημένες οι ώρες «ζωής» για το ΤΕΙ Τρικάλων

Με το νέο Νομοσχέδιο που έρχεται στην Βουλή σύντομα λόγω περιορισμένου αριθμού σπουδαστών Μόλις λίγες ώρες μετά τις …πομπώδεις αναφορές με το.

Είχε αποτέλεσμα η … «γκρίνια» του Ταμήλου

Ανακοινώθηκε ποσό για αθλητικά έργα στα Τρίκαλα Λίγες μόλις ώρες μετά την «γκρίνια» του δημάρχου Τρικκαίων ότι θέλει χρήματα από το Υπουργείο.

Αναμένονται οι οδηγίες …αυτοπροστασίας των πολιτών από την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων

Στις καθιερωμένες …καλοκαιρινές συστάσεις της, θα προχωρήσει τις επόμενες ημέρες η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, ζητώντας από τους πολίτες.

Τα κατάφεραν να τερματίσουν παρά τα προβλήματα οδηγοί της Λέσχης 4χ4 Τρικάλων

Η Λέσχη 4χ4 Τρικάλων θέλει να συγχαρεί τα μέλη της Βασίλη Τσιγάρα και Λάμπρο Κατσαρό (και το αυτοκίνητο τους που τους έφερε πίσω) για την συμμετοχή.

Εντολή Χατζηγάκη στον ΕΛΓΑ για άμεση καταγραφή των ζημιών σε καλλιέργειες του Νομού Τρικάλων

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σωτήρης Χατζηγάκης, από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται, μόλις πληροφορήθηκε ότι έντονες και διαρκείς.

Σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις των μελών της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων

Μετά τις καταγγελίες των τριών μελών της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων για αδράνεια της πλειοψηφίας στο να τοποθετηθεί στο θέμα της.

Φροντιστήρια στα Τρίκαλα και μέσα στο …κατακαλόκαιρο

Την ώρα που βρίσκεται στην επικαιρότητα ο Εθνικός διάλογος για την Παιδεία, οι μαθητές συνεχίζουν να «επενδύουν» στα ιδιωτικά φροντιστήρια για να.

Χρήστος Καλλέας «Με την …Χιροσίμα μετά την ατομική βόμβα, έμοιαζε η Τρικαλινή αγορά»

Τεράστια απογοήτευση και αβέβαιο το μέλλον πολλών εμπορικών επιχειρήσεων μετά την σημερινή «νεκρή» πρεμιέρα των θερινών εκπτώσεων Σε υπερβολικά.

© 2009-2019 trikalanews.gr. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Όροι χρήσης