Ειδήσεις από την πόλη των Τρικάλων | trikalanews.gr

Τα νέα της πόλης

Νέα μέτρα για την πάταξη της λαθροθηρίας

Τι προβλέπει η απόφαση του Σ. Χατζηγάκη που ανακοίνωσε στην συνάντηση με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Τρικάλων Τη δημιουργία ενός πανελλήνιου δικτύου ...

Υπό…κατάληψη η κεντρική πλατεία στα Τρίκαλα (!!!)

Νέα δυσάρεστη έκπληξη περίμενε σήμερα τους Τρικαλινούς που …εκδιώχθηκαν από τον ίσκιο που τους προσφέρουν τα πλατάνια της κεντρικής πλατείας ...

Δεν «σφύριξε» σήμερα το τρένο στα Τρίκαλα

Χωρίς τρένα του ΟΣΕ κυλά η σημερινή ημέρα και στα Τρίκαλα μετά την απόφαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών για επαναλαμβανόμενες ...

Η Πολεοδομική ιστορία των Τρικάλων στο Τρικαλινό Ημερολόγιο

Εκδόθηκε ο νέος 23ος τόμος του Τρικαλινού Ημερολογίου από τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Τρικκαίων. Ο τόμος, περιέχει τo επιστημονικό πόνημα ...

Κάλεσμα σε Εκπαιδευτικούς από την Α/Βάθμια Εκπαίδευση Τρικάλων

Οι εκπαιδευτικοί που αποσπάστηκαν από άλλα ΠΥΣΠΕ στο ΠΥΣΠΕ Ν. Τρικάλων... ...πρέπει να προσέλθουν στη Διεύθυνση Α/Βάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Τρικάλων από.

Ενημέρωση του ΚΚΕ για τις συνθήκες κράτησης λαθρομεταναστών

Επίσκεψη κλιμακίου της Ν.Ε. Τρικάλων στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων και Νομαρχία Αρκετές ημέρες μετά την «εκκαθάριση» της Αθήνας και την.

Νερό από την «Πηγή Ολύμπου» πίνει ο ΑΣ Τρίκαλα

Η εταιρεία «Πηγή Ολύμπου ΑΕ» του ομίλου επιχειρήσεων Γαντζούλα θα είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής φυσικού μεταλλικού νερού του ΑΣ Τρίκαλα για.

Κατά των προεκπτώσεων οι Θεσσαλοί έμποροι.

Την ακύρωση της διάταξης για τις προεκπτώσεις ζητούν οι Θεσσαλοί έμποροι με επιστολή τους προς τους συναρμόδιους Υπουργούς. «Αξιότιμοι κ.κ..

Σε «συναγερμό» οι φυλακές των Τρικάλων

Άγνωστο αν θα οδηγηθεί στην Αθήνα για κατάθεση ο Παναγιώτης Βλαστός ή υπό τον φόβο δραπέτευσης, θα δώσει κατάθεση εντός των Φυλακών Σε επιφυλακή.

Σωτήρης Χατζηγάκης: «Είμαι κυνηγός, κυνηγάω…ψήφους»

Συνάντηση του Υπουργού με την διοίκηση του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρικάλων Σειρά από ζητήματα που απασχολούν τους κυνηγούς, έθεσαν σήμερα το.

Σχέδιο για δημιουργία Κέντρου χονδρικής πώλησης αγροτικών προϊόντων

Τι ειπώθηκε στην συνάντηση που είχαν σήμερα μέλη της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σωτήρη.

Τρικαλινό ενδιαφέρον για την αδειοδότηση Εργαστηρίων Ελευθέρων Σπουδών

Έντονες αντιδράσεις θα προκαλέσει στο ΤΕΦΑΑ αλλά και στα ΤΕΙ Τρικάλων η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου που νομιμοποιεί την αδειοδότηση.

Νέο Δ.Σ. στο Σύλλογο Ηπειρωτών του Νομού Τρικάλων

Μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν την Τρίτη 7 Ιουλίου 2009, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ηπειρωτών Νομού Τρικάλων διαμορφώθηκε ως εξής:.

N.E. Τρικάλων του ΚΚΕ:«Καμιά περικοπή δρομολογίων και καμιά αύξηση εισιτηρίων»

Με ανακοίνωσή της η Ν.Ε. Τρικάλων του ΚΚΕ ζητά να μην υπάρξει καμιά μείωση δρομολογίων του ΟΣΕ και να μην επιβληθεί καμιά αύξηση στα εισιτήρια,.

Προσκύνημα στο Άγιο Όρος από τους σπουδαστές και το προσωπικό της ΣΜΥ Τρικάλων

Τριήμερο προσκύνημα στο Άγιο Όρος πραγματοποίησαν οι Σπουδαστές της Ιης Τάξης της ΣΜΥ Τρικάλων, συνοδευόμενοι από τον Διοικητή της Σχολής, τους.

Συνάντηση του Σ. Χατζηγάκη και με το Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρικάλων

Επιβεβαιώθηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης η χθεσινή πληροφορία του trikalanews.gr ότι το Σάββατο στις 11 το πρωί, ο Υπουργός Σωτήρης Χατζηγάκης.

Υπέρμαχος της παράτασης λειτουργίας του οίκου ανοχής στα Τρίκαλα

Απολαυστικός ο Λάκης Ζολώτας σήμερα στο Ράδιο «Πρωϊνός» με αφορμή το θέμα του trikalanews.gr Ένας άκρως απολαυστικός Λάκης Ζολώτας σήμερα στο Ράδιο.

Παράταση ισχύος της προσωρινής κάρτας μελών-φίλων του ΠΑΣΟΚ

Από το Γραφείο Τύπου της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Τρικάλων, ανακοινώθηκε πως παρατείνεται έως 30 Σεπτεμβρίου, η ισχύς της προσωρινής κάρτας Μέλους- Φίλου του.

Σε απεργία διαρκείας και ο …τζόγος στα Τρίκαλα

Συμμετέχουν από την Πέμπτη και οι Τρικαλινοί πράκτορες του ΟΠΑΠ Λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα του trikalanews.gr για τα πρακτορεία Προπό και από την.

Επιχειρηματικά νέα από το Επιμελητήριο Τρικάλων

Πρόγραμμα για τη δημιουργία διαδικτυακών τόπων για τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις Η Δράση "Ενίσχυση ξενοδοχειακών και τουριστικών καταλυμάτων.

Ο «Παράδεισος στην Δύση» στον Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο Τρικάλων

Στον Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο, στο Μύλο Ματσόπουλου, θα προβάλλεται από την Δευτέρα μέχρι την Τετάρτη, η κοινωνική ταινία σε σκηνοθεσία Κώστα.

Σε εξέλιξη οι εξετάσεις υποψηφίων στην ΣΜΥ Τρικάλων

Ξεκίνησαν την προηγούμενη Τετάρτη και ολοκληρώνονται στις 22 Ιουλίου, οι προκαταρκτικές εξετάσεις για τους υποψηφίους της Σχολής Μονίμων.

Ο καφές θα είναι …πικρός για τους δημοτικούς αστυνομικούς

Σε απολογία οι δημοτικοί αστυνομικοί Τρικάλων που εντοπίστηκαν εν ώρα υπηρεσίας να απολαμβάνουν το…καφεδάκι τους Σάλος προκλήθηκε στον Δήμο.

Τελειώνει η προθεσμία για τις οφειλές των Τρικαλινών επιχειρηματιών

Λήγει στις 22 Ιουλίου η προθεσμία για τη ρύθμιση οφειλών των επιχειρήσεων του Νομού Τρικάλων Το Επιμελητήριο Τρικάλων ενημερώνει τα μέλη του ότι.

Θωρακίζεται το Γ.Ν. Τρικάλων

Δύο νέοι θάλαμοι δημιουργούνται στο Γ.Ν. Τρικάλων για την αντιμετώπιση των κρουσμάτων του ιού της νέας γρίπης. Σε αυτή την κίνηση θα προβεί η.

Ετοιμάζονται «ουρές» δημοσίων υπαλλήλων στα φαρμακεία των Τρικάλων

Έτοιμοι να δημιουργήσουν τις γνωστές «ουρές» στα φαρμακεία του Νομού Τρικάλων, είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι για να προβούν σε …προμήθειες.

Επιχειρήθηκε νέα προσπάθεια για να …μακρύνει το ωράριο λειτουργίας οίκου ανοχής στα Τρίκαλα

Ανέβηκε η …θερμοκρασία σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο Τρικάλων με την εμφάνιση αιθέριας νεαρής αλλοδαπής ύπαρξης, η οποία βρέθηκε στην.

Επίθεση Αντιδημάρχου στον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Τρικκαίων

Οργισμένη αντίδραση του Αλέκου Πολυμερόπουλου για την αφισορύπανση της πόλης από την θεατρική παράσταση «Κατά φαντασία ασθενής» Καταπέλτης κατά.

Έτοιμος να αποδράσει ο Βλαστός με ελικόπτερο από τις φυλακές Τρικάλων

Από τις συνομιλίες που δημοσιεύθηκαν σήμερα στα Κεντρικά Δελτία ειδήσεων υπήρξε συζήτηση μεταξύ Βλαστού και Τρομπούκη με σκοπό να αγοράσουν.

Βλέπουν τα κυκλοφοριακά προβλήματα της πόλης των Τρικάλων στο…φλιτζάνι

Πριν ακόμη κοπάσουν οι διαμαρτυρίες δημοτικών συμβούλων της παράταξης «Πόλις Όλων» στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ότι η.

© 2009-2019 trikalanews.gr. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Όροι χρήσης