Ειδήσεις από την πόλη των Τρικάλων | trikalanews.gr

Τα νέα της πόλης

«Μύλος» σε Νομαρχία και ΕΑΣ Τρικάλων για την είσπραξη χρημάτων Τοπογράφων από αγρότες

«Έκρηξη» σήμερα το πρωί του αρμόδιου σε θέματα αγροτικής πολιτικής, Αντινομάρχη Χρήστου Μιχαλάκη για τα 5 ευρώ που εισπράττουν οι Τοπογράφοι που ...

Στα Τρίκαλα ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ, Δημήτρης Αρμενάκης

Θα επισκεφθεί τον Νομάρχη και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Στα Τρίκαλα, θα βρίσκεται το Σάββατο ο Πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού ...

Νέα δεδομένα στην καλλιέργεια βαμβακιού

Τελειώνει και ο «λευκός χρυσός» Κάποτε τον αποκαλούσαν «λευκό χρυσό», λόγω της οικονομικής του απόδοσης στους καλλιεργητές. Τα τελευταία όμως ...

Οικονομικοί και κοινωνικοί οι παράγοντες αύξησης της εγκληματικότητας σύμφωνα με την αστυνομία

Σε οικονομικούς και κοινωνικούς παράγοντες που επιδεινώθηκαν λόγω της οικονομικής κρίσης, αποδίδεται…ανεπίσημα από την Αστυνομική Διεύθυνση ...

Αύριο ξεκινούν οι Πανελλαδικές εξετάσεις

Ρίχνονται στην «μάχη» 1.500 υποψήφιοι νέες και νέοι του Νομού Τρικάλων. Περίπου 1.500 υποψήφιοι του Νομού Τρικάλων, ρίχνονται αύριο στη «μάχη» των.

Ευχές του Νομάρχη κ.Ηλία Βλαχογιάννη για τους Τρικαλινούς υποψήφιους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Πρεμιέρα αύριο για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις και ο Νομάρχης Τρικάλων κ.Ηλίας Βλαχογιάννης εύχεται καλή επιτυχία στους μαθητές που καλούνται να.

«Κόκκινο» το ΤΕΦΑΑ Τρικάλων στις φοιτητικές εκλογές

Δύο παρατάξεις η Πανσπουδαστική και η ΠΑΣΠ, διεκδίκησαν χθες την ψήφο 580 εγγεγραμμένων στο ΤΕΦΑΑ Τρικάλων κατά την διάρκεια των φοιτητικών.

«Γαλάζια» νίκη στην ΕΛΜΕΤ για εκλογή Αντιπροσώπων στην ΟΛΜΕ

Κάλπες στήθηκαν σήμερα για την ΕΛΜΕ Τρικάλων όπου οι καθηγητές, καλούνται να αναδείξουν τους εκπροσώπους στους που θα συμμετάσχουν στο 14ο.

Νικήτρια η Πανσπουδαστική στο ΤΕΙ Τρικάλων

Στις κάλπες βρέθηκαν σήμερα οι σπουδαστές του ΤΕΙ Τρικάλων για τις εκλογές και από τους 140 εγγεγραμμένους σπουδαστές οι 84 άσκησαν το εκλογικό τους.

Την Παρασκευή στα Τρίκαλα ο Ιωάννης Μαγκριώτης

«Ευρωεκλογές - Περιφερειακή Ανάπτυξη», είναι το θέμα ομιλίας που θα αναπτύξει στις 8.30 το βράδυ της Παρασκευής σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στο.

«Φρένο» στις μετατάξεις του προσωπικού στο Νοσοκομείο Τρικάλων

«Φρένο» αναμένεται να μπει στην «αιμορραγία» του νοσοκομείου Τρικάλων ως προς το προσωπικό, καθώς το πρόβλημα που δημιουργούν οι μετατάξεις του.

Η απάντηση του ΚΚΕ στον Θεόδωρο Πάγκαλο

Από την Ν.Ε. Τρικάλων, υπήρξε η παρακάτω ανακοίνωση με τα όσα ανέφερε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρωϊνός FM» ο Θεόδωρος Πάγκαλος. «Ο κοινοβουλευτικός.

Ο Κώστας Καραμανλής στα Τρίκαλα

Τους Νομούς Τρικάλων και Καρδίτσας αναμένεται να επισκεφθεί στα τέλη Μαΐου, ο Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Αν και επίσημα δεν υπάρχει καμιά.

Συνεργασία του Επιμελητηρίου Τρικάλων με εκπροσώπους του ΟΠΕ

Στο πλαίσιο της δέσμης των μέτρων για τη στήριξη της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων και την προώθηση των ελληνικών εξαγωγών.

Γης Μαδιάμ στο εργατικό κέντρο Τρικάλων...

Υπό τις πρόσφατες καταγγελίες της παράταξης του ΠΑΜΕ περί «εκλογών παρωδία» στα Σωματεία των εργαζομένων της δύναμης του Εργατικού Κέντρου....

Αύριο ξεκινά η υποβολή ηλεκτρονικών δηλώσεων για εργασία σε ανέργους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα

Ξεκινά αύριο η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στο «πρόγραμμα Επιχορήγησης Επιχειρήσεων και Φορέων του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα.

Πρόσληψη προσωπικού από το Επιμελητήριο Τρικάλων

Η σχετική ανακοίνωση του επιμελητήριου Τρικάλων είναι η ακόλουθη. Το Επιμελητήριο Τρικάλων, προκήρυξε την πλήρωση 2 θέσεων τακτικού.

Πανελλαδικό θέμα οι δηλώσεις Πάγκαλου στον ΡάδιοΠρωϊνός FM

Σας παρουσιάζουμε το επίμαχο ηχητικό ντοκουμέντο από την εκπομπή «Αυστηρώς Δημοσιογραφικό» που παρουσιάζουν οι Τρικαλινοί δημοσιογράφοι.

Πόλεμος για τις βερμούδες στο 1ο Λύκειο Τρικάλων

Ο διευθυντής του σχολείου κ. Νάστας απαγορεύει στους μαθητές να φορούν βερμούδες και κάπρι παντελόνια. Χθες το πρωί δεκαπέντε μαθητές του σχολείου.

Προεκλογικές εκδηλώσεις του ΚΚΕ

Από πλευράς Ν.Ε. Τρικάλων του ΚΚΕ έχουν προγραμματιστεί για την τρέχουσα εβδομάδα οι εξής πολιτικές δραστηριότητες για το προσεχές διάστημα,.

Οι συναντήσεις και οι απόψεις του προέδρου της ΔΟΕ από τα Τρίκαλα

Στα Τρίκαλα βρέθηκε χθες το απόγευμα ο Πρόεδρος της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος κ. Δημήτρης Μπράτης, προσκεκλημένος της τοπικής ΠΑΣΚ.

Έκλεισαν συμβολικά τον ΟΑΕΕ στα Τρίκαλα

Σε συμβολικό κλείσιμο του καταστήματος του ΟΑΕΕ προχώρησαν πριν λίγα λεπτά τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής αγώνα ΕΒΕ Τρικάλων. Η κινητοποίηση.

Οι Τρικαλινοί νοσοκομειακοί γιατροί στις κάλπες

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των τρικαλινών νοσοκομειακών γιατρών στις εκλογές που είχαν σήμερα για να αναδείξουν νέο διοικητικό συμβούλιο στην.

Αλλάζει ο «χάρτης» των επαγγελμάτων εξαιτίας της οικονομικής κρίσης

Η οικονομική κρίση έχει φέρει και αλλαγή του «χάρτη» των επαγγελμάτων καθώς ελάχιστα είναι αυτά που μπορούν να αντέξουν στην επιδρομή της. .

Βαριές εκφράσεις κατά του ΚΚΕ από τον Θεόδωρο Πάγκαλο

Για να προλάβει ο πρωθυπουργός τις εξελίξεις με την υπόθεση «Γερμανός», απέδωσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος την αιφνιδιαστική απόφαση να κλείσει η Βουλή..

Παρουσίαση των θέσεων του ΚΚΕ για τον Τουρισμό ενόψει των Ευρωεκλογών

Ακόμη μια συνέντευξη ενταγμένη στην επικοινωνιακή πολιτική της Ν.Ε. Τρικάλων του ΚΚΕ ενόψει των Ευρωεκλογών, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα..

Αίτημα εξαίρεσης από την απόφαση για τις άδειες ανόρυξης γεωτρήσεων από το Επιμελητήριο Τρικάλων

Το ζήτημα της εξαίρεσης του Νομού Τρικάλων από την κανονιστική απόφαση της Δ/νσης Υδάτων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, βάσει της οποίας εκδίδονται οι.

Εκπαιδευτική δραστηριότητα σε Νηπιαγωγεία των Τρικάλων με θέμα: «Ο κύκλος του νερού»

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Τρικκαίων και το Δημοτικό Λαογραφικό Μουσείο Τρικάλων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων Λαογραφικού.

Νέα δεδομένα στην πώληση καυσίμων από το φθινόπωρο με οδηγία της Ε.Ε.

Πρόβλημα ρευστότητας αντιμετωπίζουν πολλά πρατήρια υγρών καυσίμων του Νομού, καθώς η οικονομική κρίση, έχει οδηγήσει σε φανερή πτώση την.

Μετά τη…γιορτή έρχονται οι μηνύσεις

Ούτε την γιορτή τους δεν μπόρεσαν να χαρούν σήμερα οι νοσηλευτές του νοσοκομείου Τρικάλων σε εκδήλωση που διοργάνωσαν με αφορμή τον εορτασμό της.

© 2009-2019 trikalanews.gr. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Όροι χρήσης