Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

JYSK στα Τρίκαλα – Δείτε εδώ τις μεγάλες προσφορές εγκαινίων

Είναι πολύ πιθανό τις τελευταίες ημέρες να έχετε ακούσει ότι μια Δανέζικη πολυεθνική αλυσίδα με είδη για το σπίτι πρόκειται να ανοίξει κατάστημα στα Τρίκαλα. Ο λόγος για τη JYSK (προφέρεται ΓΙΟΥΣΚ στα Ελληνικά) που την Πέμπτη 21 Ιουνίου, στις 9 το πρωί θα ανοίξει το δέκατο όγδοο κατάστημά της στην Ελλάδα, στα Τρίκαλα,  στο 5Ο ΧΛΜ Τρικάλων – Λάρισας.

 

Η JYSK διαθέτει πάνω από 2600 καταστήματα σε 50 χώρες και διανέμει ένα καινούργιο φυλλάδιο προσφορών κάθε εβδομάδα. Είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για τις εξαιρετικές προσφορές της και το Σκανδιναβικό design και την ποιότητα των προϊόντων της. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει ήδη λάβει πάνω από 100.000 αξιολογήσεις πελατών σε όλο τον κόσμο για διάφορα προϊόντα, από κλινοσκεπάσματα έως έπιπλα κήπου. Συνολικά, η βαθμολογία από αυτές τις αξιολογήσεις έχει φτάσει κατά μέσο όρο στα 4.5 αστέρια (με άριστα τα 5).
Ας δούμε όμως τι έχει ετοιμάσει η JYSK για τα εγκαίνια του καταστήματος Τρικάλων καθώς πέρα από το φυλλάδιο εγκαινίων με τις αποκλειστικές προσφορές για το νέο κατάστημα η εταιρεία έχει ετοιμάσει της ακόμα προσφορές και εκπλήξεις για τους πελάτες της.

 (Δείτε εδώ το φυλλάδιο εγκαινίων!).
 

  • Ταυτόχρονα με το φυλλάδιο εγκαινίων θα είναι σε ισχύ και το εθνικό φυλλάδιο προσφορών της JYSK επομένως οι πελάτες θα μπορούν να βρουν εντός του καταστήματος επιπλέον προσφορές σε προϊόντα και κατηγορίες.

 

  • Επιπλέον από την Πέμπτη 21 Ιουνίου έως και το Σάββατο 23 Ιουνίου σε έπιπλα εσωτερικού χώρου και κήπου και σε στρώματα που βρίσκονται σε απόθεμα στο κατάστημα τα μεταφορικά θα είναι δωρεάν εντός νομού Τρικάλων!

 
 
Ειδικά για την ημέρα των εγκαινίων οι προσφορές και οι εκπλήξεις θα είναι ακόμα περισσότερες:
 

  • Την Πέμπτη 21 Ιουνίου, ημέρα των εγκαινίων θα δίνεται δωρεάν η μεγάλη τσάντα αγορών της JYSK!

 
                         
 

  • Οι 50 πρώτοι πελάτες που θα κάνουν αγορές από 10€ και άνω με το άνοιγμα του καταστήματος στις 9 το πρωί της ημέρας των εγκαινίων θα πάρουν ως δώρο δωροκάρτα JYSK αξίας 20€ για να την χρησιμοποιήσουν σε επόμενη αγορά τους!

 

  • Επιλεγμένα top προϊόντα θα διατίθενται σε εξωφρενικά χαμηλή τιμή για περιορισμένη ποσότητα και έως εξάντλησης των αποθεμάτων!

 

  • Μασκότ, μουσική, κεράσματα και φυσικά πολλές και μεγάλες προσφορές στα εγκαίνια του καταστήματος JYSK Τρικάλων που δεν πρέπει να χάσετε!

 
 
Εγκαίνια JYSK Τρικάλων, Πέμπτη 21 Ιουνίου στις 9 το πρωί.

SAVE THE DATE!

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή