Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Καμίνης στο trikalanews.gr: Η εκλογή για την ευρωβουλή δεν είναι Eurovision

Το εκλογικό κέντρο του υποψήφιου Δημάρχου Τρικκαίων Κώστα Κρεμμύδα επισκέφθηκε εχθές το απόγευμα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. Γιώργος Καμίνης, προκειμένου να στηρίξει τον συνδυασμό «Μαζί για τα Τρίκαλα».

Στην συνάντησή του με τον κ. Κώστα Κρεμμύδα και τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού, συνομίλησαν για την πορεία του προεκλογικού αγώνα και δήλωσε αισιόδοξος, λέγοντας «η ομάδα πάει πολύ καλά».

Ο κ. Γιώργος Καμίνης, παραχωρώντας αποκλειστικές δηλώσεις στο trikalanews.gr μίλησε για το κεντρικό πολιτικό σκηνικό της χώρας, παίρνοντας ως αφορμή τον χθεσινό διάλογο του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο χαρακτήρισε «υποβάθμιση του κοινοβουλίου». Όσο αφορά την πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, καθώς «ρίχνει όλα τα προβλήματα προς τα πίσω και τα εναποθέτει στους ώμους της επόμενης ή των επόμενων κυβερνήσεων».

Μιλώντας για τον ρόλο του Κινήματος Αλλαγής, είπε ότι επιδιώκει μία τακτική «σταθερότητας και ευθύνης για την χώρα και κατευνασμού των παθών και της ακρότητας». Ακολούθως, μίλησε για την ανάγκη εθνικής ενότητας, τουλάχιστον στο επίπεδο της Ευρωβουλής, για να επιτευχθεί μείωση του χρέους και ελάφρυνση των υπέρογκων πλεονασμάτων που έχουν επιβληθεί, τα οποία στραγγίζουν την ελληνική οικονομία.

Για την σημασία τον Ευρωεκλογών, είπε χαρακτηριστικά ότι: «Η εκλογή για την ευρωβουλή δεν είναι Eurovision, ούτε Champions League για να στείλουμε εκεί ποδοσφαιριστές και τραγουδιστές».

Ερωτώμενος πώς μπορούν οι Έλληνες ευρωβουλευτές να κάνουν τη διαφορά στο ευρωκοινοβούλιο, απάντησε ότι το ζήτημα άπτεται στη σύναψη συμμαχιών, δημιουργώντας ένα κοινό μέτωπο με βουλευτές άλλων χωρών, όπως για παράδειγμα σε θέματα κοινής αγροτικής πολιτικής.

Μπορείτε να ακούσετε τις δηλώσεις του παρακάτω:

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή