Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κατέφθασε η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού στα Τρίκαλα

Κατέφθασε η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού στα Τρίκαλα

Λίγο μετά τις 12.30 μ.μ σήμερα, έφτασε η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού στα Τρίκαλα, προκειμένου να δώσει απόψε μια μεγάλη συναυλία Κοινωνικής Αλληλεγγύης με ελεύθερη είσοδο, στο υπαίθριο θέατρο του Φρουρίου, στο δεύτερο διάζωμα του Βυζαντινού Κάστρου των Τρικάλων.

Μουσικοί και μαέστρος, διαμένουν σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, με θέα τις όχθες του Ληθαίου ποταμού.

Η αποψινή συναυλία, η οποία είναι προγραμματισμένη να αρχίσει στις  8.30 μ.μ, έχει τίτλο:  «Ραντεβού με τα sixties» και αφορά ένα αφιέρωμα γενικότερα σε τραγούδια της δεκαετίας του 1960 και όχι μόνο στα κινηματογραφικά, με αναφορές και στο περίφημο συγκρότημα  των Olympians.  
 

  • Το Δικτύο Ελασσονιτών «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ», το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού και οι Δήμοι Θεσσαλίας στηρίζουν ευπαθείς ομάδες πολιτών

Η συναυλία Κοινωνικής Αλληλεγγύης, διοργανώνεται, με πρωτοβουλία του Παγκόσμιου Δικτύου Ελασσονιτών «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» και του Συλλόγου Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας σε όλη τη Θεσσαλία , σε συνεργασία με το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού και τη Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού, με τη στήριξη Δήμων και πολλών πολιτιστικών φορέων της Θεσσαλίας.

Το Δίκτυο ‘ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» ,δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεται με το Ναυτικό. Έχει συμπράξει με το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού,  άλλες δέκα φορές.

Χθες η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού έδωσε συναυλία στο Βόλο κι αύριο θα εμφανιστεί δίνοντας την ίδια συναυλία, στα Φάρσαλα.
 

  • Η αποψινή συναυλία στα Τρίκαλα, στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρικκαίων

Η συναυλία  Κοινωνικής Αλληλεγγύης στα Τρίκαλα, αποτελεί συνδιοργάνωση με τον Δήμο Τρικκαίων και τον Σύλλογο Φίλων Φιλαρμονικής Δήμου Τρικκαίων  για την στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.

Οι συναυλίες της Μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού στην Θεσσαλία,  πέραν της καλλιτεχνικής τους αξίας που θα απολαύσουν οι ακροατές ,επιτελούν και ένα ιερό σκοπό, δεδομένου ότι, θα στηριχτούν, ταυτόχρονα ευπαθείς ομάδες.

Απόψε, όσοι αποφασίσουν να ανέβουν στο θέατρο του Φρουρίου Τρικάλων, δεν θα πληρώσουν εισιτήριο, καθώς η είσοδος είναι ελεύθερη (δωρεάν),  όμως αν θέλουν μπορούν να έχουν μαζί τους τρόφιμα, τα οποία θα μαζευτούν για να δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Ο Κερκυραίος Αρχιμουσικός , Πλωτάρχης του Πολεμικού Ναυτικού,  Γεώργιος Τσιλιμπάρης, θα διευθύνει την Μπάντα.

Συμμετέχουν οι  σολίστ, Μαρίζα Σακελλαρίου (σοπράνο), Θεόδωρος Μπιράκος (βαρύτονος) και Ανδρέας Καραούλης (τενόρος).

Ανάμεσα στους μουσικούς της Μπάντας, η οποία θα εμφανιστεί στην πλήρη της σύνθεση απόψε, θα είναι και ο Τρικαλινός  23χρονος μουσικός Παναγιώτης Ντιντής, ο οποίος  έγραψε στα 21 του χρόνια και δώρισε στο Πολεμικό Ναυτικό, το Ναυτικό Εμβατήριο «Υποβρύχιο Παπανικολής», μια σύνθεση η οποία έλειπε από το Πολεμικό Ναυτικό. Ο Παναγιώτης Ντιντής, εμφανίζεται με την Μπάντα, καθώς είναι μέλος της, επειδή διανύει την στρατιωτική του θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό.

Η συναυλία θα ολοκληρωθεί με τη σύμπραξη της Μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού και της Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή