Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κινδυνεύει η υγεία των ασθενών στην Πνευμονολογική Κλινική του Γ. Νοσοκομείου Τρικάλων

Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες του trikalanews.gr ο πνευμονολόγος, ο οποίος έχει απομείνει μόνος του – και τυπικά – από σήμερα το πρωί, στην Πνευμονολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, δεν έχει κλινική εμπειρία.

Η επισφαλής λειτουργία της Πνευμονολογικής Κλινικής και κατ΄ επέκταση, η επισφαλής προστασία της υγείας των ασθενών που εισάγονται  για εξειδικευμένη  νοσηλεία πνευμονολογικών νοσημάτων σε αυτή, αποτελεί αυτή την στιγμή για το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων,  ένα μέγιστο πρόβλημα διασφάλισης της δημόσιας υγείας στο Νομό Τρικάλων.

Όπως αποκλειστικά δημοσιοποίησε  με χθεσινό του δημοσίευμα το trikalanews.gr με τίτλο: «Με αναστολή λειτουργίας κινδυνεύει η Πνευμονολογική Κλινική στο Γ. Νοσοκομείο Τρικάλων», έπαψε να βρίσκεται στο ιατρικό προσωπικό της κλινικής από την εκπνοή της 31ης/1/2019 – μετά και την από μηνών παραίτηση του διευθυντή (της κλινικής) –  και η επικουρική πνευμονολόγος.

Διευκρινίζεται, ότι ο εναπομείναντας πνευμονολόγος  στην Πνευμονολογική Κλινική, έχει εργαστεί επί 30 χρόνια στα εξωτερικά ιατρεία του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων και στα Κέντρα Υγείας του Ν. Τρικάλων, όμως δεν έχει κλινική εμπειρία, πέρα από τις λίγες εφημερίες που έκανε  κάθε μήνα στην Πνευμονολογική Κλινική.

 Έτσι, από σήμερα, βρίσκεται αντιμέτωπος με την ευθύνη αξιολόγησης της νοσηλείας των πλείστων ασθενών που νοσηλεύονται σε αυτή.

Από την άλλη, ο αριθμός των ασθενών που σε καθημερινή βάση, μέσα από τις εφημερίες,  προσφεύγουν στο Νοσοκομείο Τρικάλων με πνευμονολογικά προβλήματα, αυξάνεται – ενώ οι κλίνες στην Πνευμονολογική είναι μόνο 8, όπως έχουν προσδιοριστεί από την απόφαση της υπ΄αριθμό 21ης /15/7/2016 συνεδρίασης του Δ.Σ του Γ. Νοσοκομείου Τρικάλων  –  δημιουργώντας συνεχείς διενέξεις ως προς το είδος και τον αριθμό των περιστατικών τα οποία πρέπει να εισάγονται στην Πνευμονολογική Κλινική.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή