Ο Αγώνας στη Χειροσφαίριση συνεχίζεται για το 4ο ΓΕ.Λ. Τρικάλων | trikalanews.gr

Ο Αγώνας στη Χειροσφαίριση συνεχίζεται για το 4ο ΓΕ.Λ. Τρικάλων

Με ένα αρκετά δυνατό παιχνίδι που εξελίχθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Κατσιμήδου Τρικάλων επικράτησε η ομάδα Χειροσφαίρισης αγοριών του 4ου ΓΕΛ Τρικάλων - Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης, ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητή τους και γυμναστή του Λυκείου μας κ. Αναγνώστου Δ.. Η αντίπαλη ομάδα του κ. Μάττα, το 2ο ΕΠΑΛ Καρδίτσας πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τα λιοντάρια του 4ου ΓΕΛ Τρικάλων - Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης και ηττήθηκε με σκορ 18-12. Θυμίζουμε ότι το 2ο  ΕΠΑΛ ανακηρύχτηκε πρωταθλήτρια Χειροσφαίρισης Καρδίτσας χωρίς αγώνα καθώς το 4ο ΓΕΛ Καρδίτσας αποκλείστηκε λόγω καταλήψεων.

Οι αθλητές των δύο ομάδων διακρίθηκαν για το ήθος τους την αγωνιστικότητά τους και τις επίμονες και συστηματικές προσπάθειες τους, συμβάλλοντας στην προαγωγή του «ευ αγωνίζεσθαι» και στην αυτό-βελτίωσή τους που αποτελεί έναν από τους βασικότερους στόχους των διασχολικών αγώνων. Το άθλημα της Χειροσφαίρισης είναι ένα άθλημα ομαδικό με σκοπό την καλλιέργεια των αξιών του αθλητισμού, του ευ αγωνίζεσθαι, της ευγενούς άμιλλας, της συμμετοχής, του σεβασμού στη διαφορετικότητα, «του ανήκειν» σε ομάδα με κοινό στόχο και του φίλαθλου πνεύματος.

Με τη χθεσινή νίκη στον αγώνα Χειροσφαίρισης που διεξήχθη την Παρασκευή 12-04-2019 στο κλειστό γυμναστήριο Κατσιμήδου, η ομάδα Χειροσφαίρισης αγοριών του 4ου ΓΕΛ Τρικάλων – Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης έφτασε στον τελικό της Β΄ Φάσης που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα. Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Λυκείου συγχαίρουν τους μαθητές της ομάδας Χειροσφαίρισης και τους εύχονται καλή συνέχεια ώστε να φέρουν τη νίκη στον τελικό της Β΄ Φάσης .

Συγχαίρουμε επίσης ασχέτου αποτελέσματος όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στη Β΄ Φάση του σχολικού πρωταθλήματος Χειροσφαίρισης. Συγχαρητήρια πολλά αξίζουν σε όλους τους μαθητές και σε όλες τις μαθήτριες που παρακολούθησαν την Παρασκευή τον αγώνα διότι έδειξαν ήθος,  ζωντάνια, κοσμιότητα και σεβασμό στους κανόνες. Ευχαριστίες πολλές στον γυμναστή του σχολείου μας και προπονητή των μαθητών μας, κ. Δημήτρη Αναγνώστου που με συντονισμένες προσπάθειες και συμβουλές οδήγησε  της ομάδα Χειροσφαίρισης στη νίκη και εξασφάλισε το εισιτήριο για τον τελικό της Β΄ Φάσης. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους διοργανωτές των αγώνων Χειροσφαίρισης για την άψογη και πετυχημένη διοργάνωση των αγώνων. Έτσι θα κρατηθεί ο ρομαντισμός και το συναίσθημα των πρώτων στιγμών του αθλήματος της Χειροσφαίρισης ενός αθλήματος δυναμικού, όμορφου, καταξιωμένου παγκοσμίως και ανερχόμενου με άλματα στην Ελλάδα. 

Το 4ο Γενικό Λύκειο Τρικάλων -Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης παρουσίασε κατά τη σχολική χρονιά 2018-19 εξαιρετική παρουσία στους σχολικούς αγώνες καθώς αναδείχθηκαν: α) Πρωταθλητές Πετοσφαίρισης Τρικάλων - η ομάδα κοριτσιών Πετοσφαίρισης, β) Πρωταθλητές Πετοσφαίρισης Θεσσαλίας - η ομάδα αγοριών Πετοσφαίρισης, η οποία συνεχίζει δυναμικά και ευχόμαστε να νικήσει και στην επόμενη φάση γ) Πρωταθλητές Χειροσφαίρισης Τρικάλων η ομάδα αγοριών Χειροσφαίρισης,  η οποία συνεχίζει δυναμικά τον αγώνα καθώς οι  αθλητές μπορούν  και αποδεικνύουν τη ρήση του Decimus Iunius Iuvenalis ότι «νους υγιής εν σώματι υγιή».  

Ιδανικό είναι εκείνο το πρότυπο του ανθρώπου που αποβλέπει στην ισότιμη καλλιέργεια σώματος και πνεύματος, αναγνωρίζοντας την αξία της σωματικής υγείας και του σωματικού κάλλους, για να οδηγηθεί στην πνευματική ανάπτυξη. Ο άνθρωπος που αδιαφορεί για την άθληση του σώματός του, δεν μπορεί να επιτύχει την ψυχική και συναισθηματική διαύγεια ώστε να έχει μια αρμονική πνευματική εξέλιξη. Οι σχολικοί αγώνες βασισμένοι στη φιλοσοφία του Ολυμπισμού και τις αρχές της ανοχής, της ειρήνης, του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας στοχεύει στη δημιουργία μιας ειρηνικής κοινωνίας με λιγότερη βία και ανταγωνισμό. Ο  Ολυμπισμός πορεύεται σε έναν ποιοτικό τρόπο ζωής, που τόσο έχει ανάγκη η σύγχρονη κοινωνία των πολιτών.

Η διευθύντρια του 4ου ΓΕΛ Τρικάλων Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης Μαριάννα Αποστόλου Μαριάννα, Καθηγήτρια ΓαλλικώνΕπιχειρείν

Χοιρινό ΜΑΡΑΒΑ

ΝΤΟΠΙΟ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΑΡΑΒΑ

Η επιχείρησή μας είναι και θα συνεχίσει να είναι δίπλα στους συμπολίτες μας.
koukourava banners new

Ακουστικά Βαρηκοΐας Κουκουράβα

Το Πρότυπο Κέντρο Επιλογής κι Εφαρμογής Ακουστικών Βαρηκοίας- Κουκουράβα Βάγια, ιδρύθηκε στα Τρίκαλα το 2002.
Lekkas Clean

Lekkas Clean

Με καθαριότητα και οργάνωση, η καθημερινότητα σας ομορφαίνει!
Dr. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ Χ. ΣΤΟΦΟΡΟΥ - ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Dr. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ Χ. ΣΤΟΦΟΡΟΥ - ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Ενδοσκοπική Νευροχειρουργική,
Χειρουργική Σπονδυλικής Στήλης,
Χειρουργική Εγκεφάλου,
Χειρουργική Πόνου
ΡΥΘΜΟΣ 89.2

Ελληνική Μουσική ΡΥΘΜΟΣ 89,2

Ο ΡΥΘΜΟΣ 89,2 είναι ένας μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός, ελληνικού ρεπερτορίου
Παναγιώτα Φιλίππου

Παναγιώτα Φιλίππου

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ
 Πωλείται διπλοκατοικία στα Τρίκαλα

Πωλείται διπλοκατοικία στα Τρίκαλα

Πωλείται διπλοκατοικία με οικόπεδο 202 τμ
Βελονισμός Παχυσαρκία

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Παχυσαρκία και Βελονισμός

Δημοφιλέστερα

εκλογές 2019

Οι υποψήφιοι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΚΙΝΑΛ στα Τρίκαλα και υπόλοιπη

Δευτέρα 10 Μαΐου 2019. Οι ζυμώσεις, οι παρασκηνιακές διεργασίες και

-----Μετέωρα----

Μετέωρα για Όλους: «Τα Μετέωρα εγκυμονούν σκάνδαλο μεγαλύτερο

Η Κίνηση Πολιτών «Μετέωρα για Όλους», τοποθετείται με δελτίο

Ξεκίνησε κουμπαριές ο Μικέλης Χατζηγάκης

Ξεκίνησε κουμπαριές ο Μικέλης Χατζηγάκης

Κουμπάρος στον γάμο του Γιώργου Χριστόπουλου και της Δανάης

Ο Τρικαλινός της Μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού

Ο Τρικαλινός της Μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού

Η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού θα βρεθεί αύριο, 13 Ιουνίου 2019, στα

Κρύφτηκαν στην Καλαμπάκα οι βουλευτές Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ

Κρύφτηκαν στην Καλαμπάκα οι βουλευτές Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ

Κάτω από τους βράχους των Μετεώρων, σε ξενοδοχείο της Καλαμπάκας

Ευχαριστήριο μήνυμα από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Τρικκαίων, Τάκης Παζαΐτη

​Ευχαριστήριο μήνυμα από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών

Αγαπητοί Δημότες, Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα η επανεκλογή

© 2009-2019 trikalanews.gr. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Όροι χρήσης