Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Οι Τρικαλινοί «ανύπαρκτοι» της Ν.Δ

Όλο και περισσότεροι ψηφοφόροι της Ν.Δ στα Τρίκαλα, παλιοί και παραδοσιακοί υποστηριχτές του κόμματος – λίγο πριν μπει και επίσημα η χώρα σε προεκλογική περίοδο και λίγο πριν ο πρόεδρος της Ν.Δ ανακοινώσει τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών Νομού Τρικάλων – μιλούν για τους Τρικαλινούς «ανύπαρκτους» της Ν.Δ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr πολλοί Τρικαλινοί ψηφοφόροι της Ν.Δ  έχουν χάσει πάσα ιδέα για τον τρόπο με τον οποίο λειτούργησε η Ν.Δ στα Τρίκαλα  ως αντιπολίτευση… στην φερόμενη «αριστερή» κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Στα πηγαδάκια, συζητούν αρνητικά για έναν 38χρονο – που βάζει μπροστά την ηλικία του σε κάθε του κουβέντα – ο οποίος φλερτάρει εδώ και πολύ καιρό την άνοδό του στα «κλιμάκια» της Ν.Δ, φιλοδοξώντας να κάνει ομελέτα χωρίς να σπάσει αυγά.

 Στο στόμα των ψηφοφόρων, μπαίνει και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων, ο οποίος δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για τα σοβαρά οικονομικά και όχι μόνο σκάνδαλα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τους τελευταίους μήνες στο μεγαλύτερο Δημόσιο Νοσηλευτικό Ίδρυμα του Νομού Τρικάλων.

Αρνητικές κουβέντες επίσης, λέγονται, για ένα από τα σίγουρα ονόματα των υποψήφιων βουλευτών στο Νομό Τρικάλων, που πρόκειται να ανακοινωθούν την προσεχή Τρίτη από τον πρόεδρο της Ν.Δ Κυριάκο Μητσοτάκη.

Έναν που δεν είναι 38χρονος, αλλά λειτουργεί ως 38χρονος, έχοντας ως κύριο μέλημά του να υποστηρίζει την «πάρτη» του και όχι το συμφέρον των Τρικαλινών πολιτών-ψηφοφόρων.

Αυτή είναι η πολιτική της Ν.Δ στα Τρίκαλα; Να μην ενδιαφέρονται τα στελέχη της κι εκείνοι που θα διεκδικήσουν εκ νέου την ψήφο των Τρικαλινών πολιτών, για την πόλη των Τρικάλων, αλλά για τις καρέκλες, την δόξα και την προσωπική τους ανέλιξη και συμφέροντα;  

Ένα βήμα, πριν το «μετέωρο»… βήμα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να μπει και επίσημα η «βούλα» της προκήρυξης των εθνικών εκλογών, ας αναλογιστεί η Ν.Δ Τρικάλων, ότι η εκλογική νίκη της Ν.Δ  στις Ευρωεκλογές και Αυτοδιοικητικές εκλογές  της 26ης Μαΐου 2019… καθρέφτισε την τεράστια αδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ να υποστηρίξει – όπως διατράνωνε – τα συμφέροντα του λαού, ο οποίος και γύρισε επιδεικτικά  την πλάτη στην παρούσα κυβέρνηση.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή