Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Οι εκλογές τελείωσαν, τα έργα συνεχίζονται και στην περιοχή Ζωαγοράς

Από την επόμενη ημέρα των εκλογών και με δεδομένο τον προϋπάρχοντα προγραμματισμό, ο Δήμος Τρικκαίων συνεχίζει τα έργα. Ένα από αυτά, οι υποδομές στην περιοχή της Ζωαγοράς. Τα βήματα για την περιοχή και την ανάπλασή της ήταν συγκεκριμένα και γίνονται με συγκεκριμένη σειρά:

– Τακτοποιήθηκαν μετά από 17 χρόνια τα ιδιοκτησιακά και το σχέδιο πόλης στην περιοχή «Κλωτσοτήρας» (Περιοχή  «Κλωτσοτήρα – Τρικκαίογλου»). Οι ιδιοκτήτες και ο Δήμος γνωρίζουν πλέον επακριβώς, ιδιοκτησίες και κοινόχρηστους χώρους, προς αξιοποίηση και ανάπλαση.

– Ξεκίνησαν οι ασφαλτοστρώσεις, στο πλαίσιο εργολαβίας για ασφαλτοστρώσεις στους δρόμους των Τρικάλων. Οι ασφαλτοστρώσεις ξεκίνησαν την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019 σε δρόμους σε ολόκληρη την περιοχή «Κλωτσοτήρας»

– Συνεχίζονται οι εργασίες για τα έργα φωτισμού, πεζοδρομίων και τη νησίδα στην οδό Κλειδωνοπούλου, μέσω δεύτερης εργολαβίας που βρίσκεται σε εξέλιξη

– Ξεκίνησαν οι εργασίες για τη νέα μορφή στη γέφυρα της οδού Σατωβριάνδου.

Με τις συγκεκριμένες αυτές ενέργειες, που έγιναν συντονισμένα και με προγραμματισμό, ο Δήμος Τρικκαίων αλλάζει και βελτιώνει την εικόνα και τις υποδομές μιας ολόκληρης περιοχής.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή