Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σε άρση απορρήτου θα προβεί Τρικαλινός γιατρός για απάτη

Πολλά τηλεφωνήματα από συναδέλφους του γιατρούς όλων των ειδικοτήτων στα Τρίκαλα, δέχεται γιατρός ουρολόγος των Τρικάλων, οι οποίοι τον πληροφορούν ότι δέχονται τηλεφωνήματα από τις 2.30 σήμερα το μεσημέρι, από έναν άντρα  που παρουσιάζεται ως ο ουρολόγος γιατρός και τους ζητά χρήματα. 

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο ίδιος ο γιατρός ουρολόγος με το trikalanews.gr είπε ότι έχει ήδη ενημερώσει τον Ιατρικό Σύλλογο Τρικάλων, ο οποίος πρόκειται να προβεί σε σχετική ανακοίνωση. Είπε ακόμη, ότι ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων, ήταν  μαζί με έναν γιατρό όταν δέχτηκε τηλεφώνημα από το άτομο που προσπαθεί να εξαπατήσει  εις βάρος των γιατρών των Τρικάλων.

Ο άνδρας που προσπαθεί κατ΄ εξακολούθηση να εξαπατήσει, αφού παρουσιάζεται με το όνομα του Τρικαλινού ουρολόγου, απευθύνεται στους γιατρούς των Τρικάλων λέγοντάς τους ότι έχει οικονομική ανάγκη και ακολούθως δίνοντάς τους έναν λογαριασμό τράπεζας και i-bank τους ζητά να κατατεθούν σε αυτόν χρήματα. Σε κάποιους  από αυτούς, ζήτησε δικούς τους λογαριασμούς και i-bank για να καταθέσει εκείνος χρήματα στο όνομά τους.

Η πρώτη γιατρός που δέχτηκε τηλεφώνημα, ήταν μια μικροβιολόγος από την οποία ζητήθηκαν 1.500 ευρώ. Η μικροβιολόγος ενημέρωσε αμέσως στον συνάδελφό της ουρολόγο και έτσι ξεσκεπάστηκε η απάτη.

Λίγο μετά, ο ένας μετά τον άλλο, γιατροί όλων των ειδικοτήτων, άρχισαν να τηλεφωνούν στον συνάδελφό τους ουρολόγο, ενημερώνοντάς τον για όλα όσα είχαν ακούσει στα τηλεφωνήματα που δέχτηκαν.

Σε όσα κατήγγειλε ο ουρολόγος στο trikalanews.gr δεν παρέλειψε να αναφέρει, ότι προτίθεται να ζητήσει άρση απορρήτου για να αποκαλυφθεί το πρόσωπο που διενεργεί την απάτη, το οποίο επισήμανε ότι είναι πολύ επίμονο, αφού  συνάδελφός του ενδοκρινολόγος, του είπε, ότι δέχτηκε 15 απανωτά τηλεφωνήματα  μέχρι να απαντήσει.

Τέλος, ο ουρολόγος γιατρός  διευκρίνισε, ότι το άτομο που τηλεφωνεί, δεν μπόρεσε να εξαπατήσει κανέναν γιατρό στα Τρίκαλα και εφιστά την προσοχή στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ανάλογα τηλεφωνήματα.

Η Αστυνομία έχει ενημερωθεί  για το περιστατικό.
 

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή