Σταυρούλα Κόσυβα - Γεωργία Περιστέρη: Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα | trikalanews.gr

Σταυρούλα Κόσυβα - Γεωργία Περιστέρη: Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα

Αποκαλυπτική δημόσια συνομιλία μέλους  του Δ.Σ του Νοσοκομείου και εργολάβου μετά τις αποκαλύψεις του ρεπορτάζ του trikalanews.gr με τίτλο:  Τα εργολαβικά συμφέροντα του Νοσοκομείου και ποιος κρύβεται από πίσω.

Με σχόλιά τους κάτω από δημόσια ανάρτηση στο facebook, λίγο αφότου δημοσιοποιήθηκε το ρεπορτάζ  που αποκάλυψε την  διακριτική μεταχείριση, μιας και μόνο εργολάβου στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, από τον διοικητή του Νοσοκομείου,  κ. Δημήτρη Παρθένη, με την σύμφωνη γνώμη του Δ.Σ του Νοσοκομείου  –  δυο κυρίες   οι οποίες γνωρίζονται από  πολύ  παλιά, καθώς  η κάθε μια από αυτές έχει σχέση χρόνων με το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων – συνομίλησαν, με αφορμή το προαναφερθέν  ρεπορτάζ  του trikalanews.gr .

Οι πληροφορίες που έχουμε από πολλές μεριές, λένε, ότι  είναι κοινό μυστικό, το γεγονός ότι οι δυο κυρίες, εκτός από την σχέση τους στο Νοσοκομείο, διατηρούν και έξω από αυτό, φιλική σχέση.

Οι δυο κυρίες που δημόσια, εγγράφως, συνομίλησαν κάτω από ανάρτηση  στη σελίδα του trikalanews.gr στο facebook, είναι, το μέλος του Δ.Σ του Νοσοκομείου κ. Σταυρούλα Κόσυβα  και η εργολάβος  εδώ και  πολλά χρόνια  στο Γ. Νοσοκομείο Τρικάλων –  αρχικά στην φύλαξη και τώρα στην εστίαση και στο πλύσιμο των ρούχων του Νοσοκομείου – κ. Γεωργία Περιστέρη.

Υπενθυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη εργολάβος, είναι η μόνη που αποπληρώθηκε τις ληξιπρόθεσμες οφειλές  για τις υπηρεσίες της στο Νοσοκομείο, μέσω  αγώνα εξωδικαστικού και ενδοδικαστικού  συμβιβασμού  που έκανε μόνο με εκείνη,  με πρωτοφανή επιμονή η διοίκησης του Γ.Ν.Τ – παρά το γεγονός ότι οι αναθέσεις και συμβάσεις της κρίθηκαν παράνομες και από τον Επίτροπο και από το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Εκείνο που σημείωσε στο αρχικό σχόλιό της ως είδηση –  γράφοντας σε ορισμένα σημεία με κεφαλαία γράμματα, σε κάποια σημεία ξεχνώντας ή προσθέτοντας τελίτσες στα αποσιωπητικά και στο τέλος βάζοντας  ερωτηματικό όχι της ελληνικής γλώσσας  –  η κ. Σ. Κόσυβα , μέλος του Δ.Σ,  είναι ότι στο σημερινό Δ.Σ  του Νοσοκομείου, ένα από τα θέματα που επρόκειτο να συζητηθούν,  αφορούσε  την σύναψη ατομικών συμβάσεων  σε προσωπικό εστίασης.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Να σας ενημερωσω αφου ως μελος ΔΣ εχω την προσκληση με την ημερησια διαταξη του ΔΣ..της Τριτης.και επειδη αναρωτιεστε γιατι παραμενει στην εστιαση εργολαβος...οτι ενα απο τα θεματα ειναι ΣΥΝΑΨΗ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΣΤΙΑΣΗΣ...να μια ΕΙΔΗΣΗ....!!..λοιπον...που δεν ξερουμε ποιον αραγε συμφερει???»

Η  εργολάβος εστίασης  κ. Γ. Περιστέρη, (παλιά εργολάβος  φύλαξης του Γ.Ν.Τ) απαντώντας στην κ. Σ. Κόσυβα, έγραψε: «άσε τον κόσμο να λέει ότι θέλει.. κάποιον θα συμφέρει όλη αυτή η λασπολογία».  

 Ανταπαντώντας  το μέλος του Δ.Σ κ. Σ. Κόσυβα, σημείωσε: «φυσικα και ναι....προσωπικα συμφεροντα...πολιτικα συμφεροντα.οικονομικα συμφεροντα...»  προσθέτοντας  –  από βιασύνη προφανώς  –  μια τελίτσα  στο «ναι», πριν στα αποσιωπητικά …  και δυστυχώς,  ξεχνώντας να κατονομάσει αυτά τα συμφέροντα, έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα  να τα μάθουν οι αναγνώστες, τόσο εκείνων που παρακολούθησαν την δημόσια,  έγγραφη  συνομιλία τους, όσο και οι αναγνώστες της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας Ν. Τρικάλων, trikalanews.gr .

Ακολούθως, η εργολάβος  έσπευσε να απαντήσει: «οι διαδικασίες ήταν απόλυτες νόμιμες από την μεριά του Κυρίου Παρθένη και από εμάς. Όποιος θέλει τα στοιχεία είναι στην διάθεση τους ..ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα..» ξεχνώντας  –  μάλλον γιατί βιάζονταν να απαντήσει – μια τελίτσα στα αποσιωπητικά και τις δυο φορές  που μπήκε στον κόπο να τα χρησιμοποιήσει.

Η συζήτηση έληξε, με το μέλος του Δ.Σ του Γ.Ν.Τ να απαντά στην εργολάβο: «νομιζω δε οτι υπηρξε επιτροπη διαχειρισης της ολης διαδικασιας...αλλα η αναγκη μου για σχολιασμο ηταν μονο για να δωσω την ειδηση....!!γιατι το υπολοιπο ειναι λασπη...και δεν αξιζει να λερωνεται κανεις..»  προσθέτοντας και ξεχνώντας  –  προφανώς από την ανάγκη της  για σχολιασμό να δώσει την είδηση  –  ξανά, κάποιες τελίτσες… στα αποσιωπητικά μεταξύ των προτάσεων που χρησιμοποίησε. Τα θαυμαστικά, πάντως που έβαλε, ήταν δυο!

Από την μεριά μας, εκείνο που έχουμε να σχολιάσουμε,  είναι, ότι το μέλος του Δ.Σ … δυστυχώς, γράφει χωρίς να χρησιμοποιεί σωστά  τα αποσιωπητικά και οφθαλμοφανέστατα,  γράφει χωρίς να χρησιμοποιεί  τόνους.

Γεγονός,  που είναι στα αλήθεια λυπηρό, καθώς η ελληνική γλώσσα είναι τόσο πολύ πλούσια και ανώτατης  ποιότητας  γλώσσα, που είναι κρίμα, ταλαντούχοι  άνθρωποι, που φτάνουν σε υψηλά αξιώματα  με την αξία τους, να μην ξέρουν να την χρησιμοποιούν σωστά. Επιχειρείν

ΡΟΖ ΠΙΠΕΡΙ

ΡΟΖ ΠΙΠΕΡΙ

Το μαγικό ταξίδι στον κόσμο των μπαχαρικών και όχι μόνο, ξεκίνησε από τα Τρίκαλα.
Dr. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ Χ. ΣΤΟΦΟΡΟΥ - ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Dr. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ Χ. ΣΤΟΦΟΡΟΥ - ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Ενδοσκοπική Νευροχειρουργική,
Χειρουργική Σπονδυλικής Στήλης,
Χειρουργική Εγκεφάλου,
Χειρουργική Πόνου
koukourava banners new

Ακουστικά Βαρηκοΐας Κουκουράβα

Το Πρότυπο Κέντρο Επιλογής κι Εφαρμογής Ακουστικών Βαρηκοίας- Κουκουράβα Βάγια, ιδρύθηκε στα Τρίκαλα το 2002.
Γρηγόριος Τσακμάκης MD Χειρουργός Ουρολόγος

Γρηγόριος Τσακμάκης MD Χειρουργός Ουρολόγος

Ο ιατρός είναι απόφοιτος της Ιατρικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Οι θεραπευτικές δυνατότητες του βελονισμού αφορούν όλη την Παθολογία

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βελονισμός και οι εφαρμογές του
ΡΥΘΜΟΣ 89.2

Ελληνική Μουσική ΡΥΘΜΟΣ 89,2

Ο ΡΥΘΜΟΣ 89,2 είναι ένας μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός, ελληνικού ρεπερτορίου
Χοιρινό ΜΑΡΑΒΑ

ΝΤΟΠΙΟ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΑΡΑΒΑ

Η επιχείρησή μας είναι και θα συνεχίσει να είναι δίπλα στους συμπολίτες μας.
Καυσόξυλα Κάρβουνα Κολίτσας

Καυσόξυλα Κάρβουνα Κολίτσας

37 χρόνια εμπειρίας, συνέπειας, αξιοπιστίας, εμπιστοσύνης «μετράει» η επιχείρηση Κολίτσας Δημήτριος: από το 1979 έως σήμερα.

Δημοφιλέστερα

Ροζ σκάνδαλο

Ροζ σκάνδαλο με άρωμα ντεντέκτιβ στο Νομό Τρικάλων

Άστατη ζωή φαίνεται πως έκανε παντρεμένος πρώην Αντιδήμαρχος

Σταυρούλα Κόσυβα - Γεωργία Περιστέρη: Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα

Σταυρούλα Κόσυβα - Γεωργία Περιστέρη: Ιδού η Ρόδος, ιδού και το

Αποκαλυπτική δημόσια συνομιλία μέλους του Δ.Σ του Νοσοκομείου

Καλό παιδί Δήμαρχος

Γίνεται μουσική παραγωγή στα Τρίκαλα κ. Δήμαρχε… αν έχει πάρει

Απών ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, από την

Οι καινοτόμες και πρωτοποριακές δράσεις του Γ.Ν.Τ

Οι καινοτόμες και πρωτοποριακές δράσεις του Γ.Ν.Τ

Στο πλαίσιο αναβάθμισης του Δημόσιου Συστήματος Υγείας της

Οι 4000 δρομείς και όσα σπουδαία έγιναν στον 12ο ημιμαραθώνιο Καλαμπάκα – Τρίκαλα

Οι 4000 δρομείς και όσα σπουδαία έγιναν στον 12ο ημιμαραθώνιο

Η εκκίνηση κάτω από τους βράχους των Μετεώρων, η ελαφρώς

Τι ωραία εκδήλωση που έγινε στα Τρίκαλα!

Τι ωραία εκδήλωση που έγινε στα Τρίκαλα!

Σαν να μαζεύτηκαν όλα τα «Άστρα» μαζί αυτή τη μέρα. Την πρώτη της

© 2009-2019 trikalanews.gr. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Όροι χρήσης