Στις κάλπες οι Δημοτικοί Υπάλληλοι. | trikalanews.gr

Στις κάλπες οι Δημοτικοί Υπάλληλοι.

Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα οι δημοτικοί υπάλληλοι του νομού μας για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου,Εξελεγκτικής και Πειθαρχικής Επιτροπής καθώς και των αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία ΠΟΕ-ΟΤΑ. Η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Τρικκαίων από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 6.30 το απόγευμα, ενώ οι υπάλληλοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και το βιβλιάριο υγείας.

Δικαίωμα ψήφου έχουν 932 δημοτικοί υπάλληλοι, από τους οποίους οι 153 είναι συμβασιούχοι ορισμένου χρόνου και έχουν δικαίωμα ψήφου για το Δ.Σ., την Εξελεγκτική και την Πειθαρχική Επιτροπή, ενώ οι υπόλοιποι, μόνιμοι και αορίστου ψηφίζουν και για την ανάδειξη αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία.

Την ψήφο των δημοτικών υπαλλήλων διεκδικούν η «Ενωτική Κίνηση Δημοτικών Υπαλλήλων νομού Τρικάλων», ο συνδυασμός «ΠΑΣΚΕ ΟΤΑ Συνεργαζόμενοι» και η «Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία ΟΤΑ νομού Τρικάλων»

Για το Διοικητικό Συμβούλιο υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο της «Ενωτικής Κίνησης» είναι οι: Γακόπουλος Παναγιώτης του Αθανασίου, Ευθυμίου Αποστόλης του Αντωνίου, Ζιώγα Στυλιανή του Γεωργίου, Κλεισιάρη Ευθαλία του Γεωργίου, Κοντογιάννη Ευαγγελία του Αθανασίου, Κουρσοβίτης Χρήστος του Βασιλείου, Λιακατή Ελισάβετ του Αποστόλου, Λιότσιος Γεώργιος του Θεοδώρου, Μπριάζης Ευριπίδης του Ευριπίδη, Νταλάση Αικατερίνη του Πολυχρόνη, Οικονόμου Παναγιώτης του Γεωργίου, Παπαϊωάννου Ευδοκία του Γεωργίου, Παπανικολάου Στυλιανός του Νικολάου, Παπαπολυζόπουλος Γεώργιος του Αποστόλου, Σίττας Νικόλαος του Γεωργίου, Σκανδάλης Κωνσταντίνος του Σωτηρίου, Σιούλιος Σταύρος του Νικολάου, Σπυρόπουλος Βάιος του Νικολάου.

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή οι: Βαβίτσας Ιωάννης του Κωνσταντίνου, Βαρβάρας Γεώργιος του Ηλία, Καλαντζής Παναγιώτης του Κωνσταντίνου, Μαντάς Βασίλειος του Περικλή, Ψωμά Αθηνά – Μαρία του Αστερίου.

Για την Πειθαρχική Επιτροπή οι: Αζναουρίδης Σωτήριος του Γεωργίου, Μητρούσια Αικατερίνη του Αποστόλου, Τσαλκιτζόγλου Μαρία του Ιωάννη, Τσέργας Σωτήρης του Ηλία, Τσιούτσια Μαρία του Μιχαήλ, Τσιώλης Κωνσταντίνος του Δημητρίου.

Αντιπρόσωποι της Ομοσπονδίας ΠΟΕ – ΟΤΑ: Γακόπουλος Παναγιώτης του Αθανασίου, Γραβάνη Αγλαΐα του Δημητρίου, Εξάρχου Μαρίκα του Χρυσοστόμου, Ευθυμίου Αποστόλης του Αντωνίου, Ζιώγα Στυλιανή του Γεωργίου, Κλεισιάρη Ευθαλία του Γεωργίου, Κοντογιάννη Ευαγγελία του Αθανασίου, Κουρσοβίτης Χρήστος του Βασιλείου, Λιακατή Ελισάβετ του Αποστόλου, Λιότσιος Γεώργιος του Θεοδώρου, Μπριάζης Ευριπίδης του Ευριπίδη, Νταλάση Αικατερίνη του Πολυχρόνη, Ντόκας Αντώνιος του Γεωργίου, Οικονόμου Παναγιώτης του Γεωργίου, Παπαϊωάννου Ευδοκία του Γεωργίου, Παπανικολάου Στυλιανός του Νικολάου, Παπαπολυζόπουλος Γεώργιος του Αποστόλου, Σίττας Νικόλαος του Γεωργίου, Σκανδάλης Κωνσταντίνος του Σωτηρίου, Σιούλιος Σταύρος του Νικολάου, Σπυρόπουλος Βάιος του Νικολάου.

Οι υποψήφιοι της ΔΑΣ ΟΤΑ για το Δ.Σ. είναι οι: Αννόπουλος Αχιλλέας του Μενελάου, Βασιλείου Ιωάννα του Γεωργίου, Γιαννάκας Χρήστος του Πέτρου, Γιώτας Ευθύμιος του Γεωργίου, Γκατζώνας Δημήτριος του Χαραλάμπους, Γραμμένος Χρήστος του Νικολάου, Διαμαντής Γρηγόριος του Λάμπρου, Ζήκος Τρύφων του Ιωάννη, Ζιανού Δάφνη του Οδυσσέα, Καλόγηρος Κωνσταντίνος του Βασιλείου, Κατσαντώνης Βασίλειος του Ευθυμίου, Κολιός Κωνσταντίνος του Νικολάου, Μίχος Παναγιώτης του Ελευθερίου, Μπούκας Στέφανος του Ιωάννη, Παπαδημητρίου Φίλιππος του Αθανασίου, Παππής Βάιος του Πέτρου, Σακελλαρίου Ιωάννης του Αχιλλέα, Στάμος Φώτιος του Νικολάου, Τζαλέρας Κωνσταντίνος του Γεωργίου, Τρίχα – Τζίκα Ελένη του Νικολάου, Τσιοτινός Βασίλειος του Στεργίου.

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή οι: Βαρσάνη Νίκη του Παντελή, Ζυγολίκας Δημήτριος του Ευαγγέλου, Πλάτσικας Αθανάσιος του Γεωργίου.

Για την Πειθαρχική Επιτροπή: Αυγέρη Ανθούλα του Χρήστου, Μπάλας Ιωάννης του Ευαγγέλου, Τσιγαρίδας Φώτιος του Κωνσταντίνου.

Για την Ομοσπονδία ΠΟΕ-ΟΤΑ: Αννόπουλος Αχιλλέας του Μενελάου, Αρσενίου Απόστολος του Γεωργίου, Βασιλείου Ιωάννα του Γεωργίου, Γιαννάκας Χρήστος του Πέτρου, Γιώτας Ευθύμιος του Γεωργίου, Γκατζώνας Δημήτριος του Χαραλάμπους, Γραμμένος Χρήστος του Νικολάου, Διαμαντής Γρηγόριος του Λάμπρου, Ζήκος Τρύφων του Ιωάννη, Ζιανού Δάφνη του Οδυσσέα, Καλόγηρος Κωνσταντίνος του Βασιλείου, Κατσαντώνης Βασίλειος του Ευθυμίου, Κολιός Κωνσταντίνος του Νικολάου, Μίχος Παναγιώτης του Ελευθερίου, Μπάλας Ιωάννης του Ευαγγέλου, Μπούκας Στέφανος του Ιωάννη, Παπαδημητρίου Φίλιππος του Αθανασίου, Παππής Βάιος του Πέτρου, Πλιάτσικας Αθανάσιος του Γεωργίου, Στάμος Φώτιος του Νικολάου, Τζαλέρας Κωνσταντίνος του Γεωργίου, Τρίχα – Τζίκα Ελένη του Νικολάου, Τσιοτινός Βασίλειος του Στεργίου.

Οι υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο της ΠΑΣΚΕ ΟΤΑ Συνεργαζόμενοι για το Δ.Σ. είναι οι: Αλευράς Απόστολος του Αθανασίου, Μπούμπλιας Δημήτριος του Φωτίου, Κατσάνα Μαρία του Κωνσταντίνου, Κόρδας Βασίλειος του Νικολάου, Κωνσταντέλος Ηλίας του Θεοφάνη, Μοσχοπούλου Μαρία του Χρυσοστόμου, Μορέλας Πασχάλης του Βαΐου, Νικολάου Κωνσταντίνος του Στεφάνου, Ξάνθου Αντιγόνη του Γεωργίου, Παζαράς Δημήτριος του Σωκράτη, Πάντος Αθανάσιος του Νικολάου, Παπαδογιάννη Ιωάννα του Μιχαήλ, Πράτα – Νταλαμπίρα Ζωή του Βαΐου, Σβάνας Ηλίας του Δημητρίου, Σδρένιας Ευάγγελος του Γεωργίου, Σιαφάκας Νίκος του Σωκράτη, Σιούτας Γρηγόρης του Γεωργίου, Τσιονάρας Βασίλειος του Βησσαρίωνος, Χαριμούρδα Ιουλία του Χρήστου, Χελιδώνης Σωτήρης του Χρήστου.

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή οι: Καρατζάς Σωτήριος του Γεωργίου, Μεγαρχιώτης Δημήτριος του Στεργίου, Σίμου – Παπαστεργίου Ελένη του Δημητρίου.

Για την Πειθαρχική Επιτροπή οι: Βαΐου Βασίλειος του Σωτηρίου, Γκούτσιας Δημήτριος του Ιωάννη, Κακάβας Θωμάς του Αθανασίου.

Για την Ομοσπονδία ΠΟΕ-ΟΤΑ οι: Αλευράς Απόστολος του Αθανασίου, Αντωνιάδης Αθανάσιος του Δημητρίου, Γκούμπλιας Δημήτριος του Φωτίου, Ζάχος Ευάγγελος του Δημητρίου, Κατσάνα Μαρία του Κωνσταντίνου, Κόρδας Βασίλειος του Νικολάου, Κωνσταντέλος Ηλίας του Θεοφάνη, Μοσχοπούλου Μαρία του Χρυσοστόμου, Μορέλας Πασχάλης του Βαΐου, Μπέης Νικόλαος του Μιχαήλ, Νικολάου Κωνσταντίνος του Στεφάνου, Ξάνθου Αντιγόνη του Γεωργίου, Παζαράς Δημήτριος του Σωκράτη, Πάντος Αθανάσιος του Νικολάου, Παπαδογιάννη Ιωάννη του Μιχαήλ, Πράτα – Νταλαμπίρα Ζωή του Βαΐου, Σβάνας Ηλίας του Δημητρίου, Σρδένιας Ευάγγελος του Γεωργίου, Σιαφάκας Νίκος του Σωκράτη, Σιούτας Γρηγόρης του Γεωργίου, Τζιουβάρας Ηλίας – Λεωνίδας του Ιωάννη, Τσιονάρας Βασίλειος του Βησσαρίωνος, Χαλιμούρδα Ιουλία του Χρήστου, Χελιδώνης Σωτήρης του Χρήστου.Επιχειρείν

Βελονισμός Παχυσαρκία

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Παχυσαρκία και Βελονισμός
 Πωλείται διπλοκατοικία στα Τρίκαλα

Πωλείται διπλοκατοικία στα Τρίκαλα

Πωλείται διπλοκατοικία με οικόπεδο 202 τμ
Dr. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ Χ. ΣΤΟΦΟΡΟΥ - ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Dr. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ Χ. ΣΤΟΦΟΡΟΥ - ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Ενδοσκοπική Νευροχειρουργική,
Χειρουργική Σπονδυλικής Στήλης,
Χειρουργική Εγκεφάλου,
Χειρουργική Πόνου
ΡΥΘΜΟΣ 89.2

Ελληνική Μουσική ΡΥΘΜΟΣ 89,2

Ο ΡΥΘΜΟΣ 89,2 είναι ένας μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός, ελληνικού ρεπερτορίου
Lekkas Clean

Lekkas Clean

Με καθαριότητα και οργάνωση, η καθημερινότητα σας ομορφαίνει!
Χοιρινό ΜΑΡΑΒΑ

ΝΤΟΠΙΟ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΑΡΑΒΑ

Η επιχείρησή μας είναι και θα συνεχίσει να είναι δίπλα στους συμπολίτες μας.
Παναγιώτα Φιλίππου

Παναγιώτα Φιλίππου

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ
koukourava banners new

Ακουστικά Βαρηκοΐας Κουκουράβα

Το Πρότυπο Κέντρο Επιλογής κι Εφαρμογής Ακουστικών Βαρηκοίας- Κουκουράβα Βάγια, ιδρύθηκε στα Τρίκαλα το 2002.

Δημοφιλέστερα

εκλογές 2019

Οι υποψήφιοι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΚΙΝΑΛ στα Τρίκαλα και υπόλοιπη

Δευτέρα 10 Μαΐου 2019. Οι ζυμώσεις, οι παρασκηνιακές διεργασίες και

-----Μετέωρα----

Μετέωρα για Όλους: «Τα Μετέωρα εγκυμονούν σκάνδαλο μεγαλύτερο

Η Κίνηση Πολιτών «Μετέωρα για Όλους», τοποθετείται με δελτίο

Ξεκίνησε κουμπαριές ο Μικέλης Χατζηγάκης

Ξεκίνησε κουμπαριές ο Μικέλης Χατζηγάκης

Κουμπάρος στον γάμο του Γιώργου Χριστόπουλου και της Δανάης

Ο Τρικαλινός της Μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού

Ο Τρικαλινός της Μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού

Η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού θα βρεθεί αύριο, 13 Ιουνίου 2019, στα

Κρύφτηκαν στην Καλαμπάκα οι βουλευτές Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ

Κρύφτηκαν στην Καλαμπάκα οι βουλευτές Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ

Κάτω από τους βράχους των Μετεώρων, σε ξενοδοχείο της Καλαμπάκας

Ευχαριστήριο μήνυμα από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Τρικκαίων, Τάκης Παζαΐτη

​Ευχαριστήριο μήνυμα από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών

Αγαπητοί Δημότες, Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα η επανεκλογή

© 2009-2019 trikalanews.gr. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Όροι χρήσης