Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χορευτικός Ιούνιος για το Δημοτικό Χορευτικό Συγκρότημα Τρικάλων

Τα τμήματα του Δημοτικού Χορευτικού Συγκροτήματος  του Τμήματος Πολιτισμού και Αθλητισμού της Δ/νσης Παιδείας – Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Τρικκαίων έχουν μια συνεχή και αξιόλογη παρουσία στα μουσικοχορευτικά πολιτιστικά δρώμενα και συμμετέχουν σε πλείστες άλλες εκδηλώσεις πολιτιστικού και κοινωνικού χαρακτήρα στην πόλη και το νομό των Τρικάλων.
 
Στο πλαίσιο της συνεργασίας με άλλα καλλιτεχνικά τμήματα και δομές του Δήμου Τρικκαίων, το Δημοτικό Χορευτικό θα εμφανιστεί σε δυο σπουδαίες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στα Τρίκαλα. 
 
Συγκεκριμένα: 
 
• Πέμπτη  13 Ιουνίου 2019 στις20.30  στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων (Φρούριο) η περίφημη Μπάντα του Πολεμικού μας Ναυτικού, σε πλήρη σύνθεση, θα επισκεφτεί τα Τρίκαλα και θα πραγματοποιήσει μεγάλη συναυλία Κοινωνικής Αλληλεγγύης, αφιερωμένη στον παλιό Ελληνικό Κινηματογράφο και στη μουσική της δεκαετίας του 1960. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, του Δήμου Τρικκαίων, του Συλλόγου Φίλων της Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων και του Δικτύου «Περραιβία». Η Συναυλία θα ολοκληρωθεί με την σύμπραξη της μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού με την Δημοτική Φιλαρμονική Τρικάλων. 
• Τμήμα ενήλικων του Δημοτικού Χορευτικού Συγκροτήματος, με τη συνοδεία της μπάντας, θα αποδώσει χορευτικά πολύ γνωστά και αγαπημένα τραγούδια που απολαύσαμε τις προηγούμενες  δεκαετίες  μέσα από την μικρή και μεγάλη οθόνη.   
• Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019 στις20.00 στην αυλή του Κέντρου Έρευνας – Μουσείο Τσιτσάνη το Κέντρο Κοινότητας & Παράρτημα Ρομά σε συνεργασία με το e-Trikala θα πραγματοποιήσει Καλλιτεχνική βραδιά με τίτλο «Γέφυρες Πολιτισμού» 
• Τμήμα Παιδιών του Δημοτικού Χορευτικού Συγκροτήματος θα παρουσιάσει  Ελληνικούς χορούς πραγματοποιώντας  μια ενδιαφέρουσα σύμπραξη με παιδιά από τον πληθυσμό, που φιλοξενεί η e-trikala στο Πρόγραμμα ESTIA για τη κοινωνική ένταξη των αιτούντων άσυλο και προσφύγων στη πόλη μας. 
 
Επιμέλεια τμημάτων Σταύρος Σούλιος
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή