Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χρυσοθήρας ο Σάκης Καραμάνος!

Ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Τρικαλινός πρωταθλητής Σάκης Καραμάνος, Αστυνομικός της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., στους αγώνες για το πρωτάθλημα NAC Hellas που έγιναν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην Αθήνα το Σάββατο 11 Μαΐου!

Ο Σάκης Καραμάνος που έτσι κι αλλιώς αγωνίζονταν με τον αέρα του φαβορί, επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά ότι είναι ο κορυφαίος μπόντι μπίλντινγκ στην Ελλάδα, προσθέτοντας ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο στην συλλογή του.

Σε δηλώσεις του μετά την νέα του επιτυχία ο Σάκης Καραμάνος είπε: «Για τους προπονητές μου Θανάση Υφαντόπουλο και τον Τάσο Μισαηλίδη ότι και να πω είναι λίγο! Καταπληκτικοί άνθρωποι και τους αγαπώ πολύ. Σας ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου!

Ευχαριστώ επίσης το Παράρτημα Βορείου Ελλάδος και το γυμναστήριο Melatrhon του Δημήτρη Λιούλιου όπου γυμνάζομαι, την ΕΛ.ΛΑΣ και τους συναδέλφους μου στην ΟΜΑΔΑ ΔΙ.ΑΣ.
Όλους όσους με βοήθησαν, συνεχίζουν να με βοηθάνε στην τεράστια αυτή προσπάθεια μου. Την οικογένεια μου και όλους εσάς που με στηρίζετε!!»

Επόμενοι αγώνες του Σάκη Καραμάνου είναι στις 1 Ιουνίου 2019 στο NOVOTEL και στο Λβοβ της Ουκρανίας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στις 14-16 Ιουνίου 2019.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή