Η συνάντηση της διοίκησης του ΑΟ Τρίκαλα με τον Νίκο Κουσκουνά το μεσημέρι της Πέμπτης έληξε οριστικά την παρεξήγηση των τελευταίων ημερών.
Ο «μίστερ γκολ» ενώπιον της διοίκησης ζήτησε συγγνώμη για το αν κάποιες κουβέντες του παρερμηνεύτηκαν, αφού ουδέποτε ήταν στις προθέσεις του να προσλάβει κάποιον. Από την άλλη και η διοίκηση του ΑΟΤ κατανόησε πλήρως τα λεγόμενα του Νίκου Κουσκουνά και πλέον το θέμα έληξε οριστικά και αμετάκλητα.
Μάλιστα η έκφραση «τέλος καλό, όλα καλά», ταιριάζει γάντι, αφού τόσο η διοίκηση του ΑΟΤ, όσο και ο Νίκος Κουσκουνάς θεωρούν ότι πλέον δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα και όλοι μαζί ενωμένοι στοχεύουν πλέον για την υλοποίηση των αγωνιστικών στόχων του ΑΟ Τρίκαλα.
27 Oct 2022

«Εξέλιξη»: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εξειδικευμένο φροντιστήριο Βιολογίας στα Τρίκαλα
Το φροντιστήριο Βιολογίας «Εξέλιξη» στα Τρίκαλα ξεκινά εγγραφές για τη θερινή προετοιμασία της νέας χρονιάς. Εξειδίκευση, ολιγομελή τμήματα και σταθερές επιτυχίες στις Πανελλαδικές.
Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το trikalanews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε επίσης
- Τραγωδία στο Πολυδένδρι Λάρισας με θύμα 46χρονο υλοτόμο
- Με Τόμμυ Ευθυμίου στο στίβο και τη νέα σεζόν ο ΓΣ Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ»
- Έφυγε από τη ζωή ο Χρήστος Στ. Γιαννούλης σε ηλικία 75 ετών
- Ξεκάθαρη δέσμευση Κομισιόν για το ελληνικό βαμβάκι
- Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Σαλιγκαράς της Δήμητρας Απόλλων