Ειδήσεις για τα Τρίκαλα | trikalanews.gr

Τρίκαλα

Προχωρούν στα Τρίκαλα τα έργα: το φράγμα για τον Νεοχωρίτη και ύδρευση για τον Κλεινοβό

Δημοσιοποιήθηκαν από το Τμήμα Προστασίας και Περιβάλλοντος της Νομαρχίας Τρικάλων, τα περιεχόμενα των μελετών περιβαλλοντικών επιπτώσεων για ...

Αλλαγή στο σύστημα κρατήσεων εισιτηρίων τρένων λόγω Ευρωεκλογών

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρεται μόνο στο διάστημα των Ευρωεκλογών και απευθύνεται στους Τρικαλινούς που θα μετακινηθούν με τρένο. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ...

Νέος προεκλογικός σχεδιασμός λόγω της έλευσης του Κώστα Καραμανλή

Επί ποδός είναι η ΝΟΔΕ Τρικάλων για την επίσκεψη το Σάββατο του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. Όσο περνά ο χρόνος και δεν ανακοινώνεται το ...

Συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου στους Συνταξιούχους του ΙΚΑ Τρικάλων

Μετά από πρόσκληση του πλειοψηφήσαντος Συμβούλου Ηλία Ζωγράφου, συνεδρίασε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο των Συνταξιούχων του ΙΚΑ Ν. Τρικάλων... ...

Έγκριση για την πειραματική καλλιέργεια στέβιας από την αρμόδια Ν.Ε. Τρικάλων

Απανωτές ήταν σήμερα οι συνεδριάσεις Ν.Ε. και συγκεκριμένα, στην συνεδρίαση της Ν.Ε. Αγροτικής Ανάπτυξης και παραγωγής αποφασίστηκε ομόφωνα η.

Παρουσιάστηκε το νέο μυθιστόρημα του Δ. Στεφανάκη στο βιβλιοπωλείο «Κηρήθρες»

Παρουσιάστηκε το βράδυ της Τετάρτης στο βιβλιοπωλείο «Κηρήθρες» του Κώστα Κοτρώνη, το νέο μυθιστόρημα και 5ο κατά σειρά του συγγραφέα Δημήτρη.

Ανταμώνουν οι Χασιώτες το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο

Για ακόμη μια χρονιά την 13η κατά σειρά, θα ανταμώσουν το Σαββατοκύριακο 30-31 Μαΐου, οι απανταχού Χασιώτες. Στο αντάμωμα-θεσμός που διοργανώνει ο.

Πάρτι αλλά Νέο-Ελληνικά και Εθνικιστικά… χθες βράδυ στο Ελευθεροχώρι Τρικάλων

Είδαμε φωτιά χθες το βράδυ 20 Μαΐου 2009, στο γήπεδο των «Μαύρων Αετών» Ελευθεροχωρίου, του δήμου Πιαλείων Τρικάλων και πλησιάσαμε, σαν περίεργοι που.

Υπεγράφη η σύμβαση για την οριστική μελέτη του έργου Τρικάλων - Καρδίτσας

Η σύμβαση της οριστικής μελέτης ενός ιδιαίτερα σημαντικού έργου, του οδικού άξονα Τρικάλων – Καρδίτσας, υπεγράφη σήμερα από τον Νομάρχη.

Απονομή βεβαιώσεων σε υπαλλήλους του τμήματος συγκοινωνιών

Παρουσία του Νομάρχη Τρικάλων και προέδρου του ΚΕΚ κ. Ηλία Βλαχογιάννη, καθώς και των μελών του Δ.Σ. του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης της.

Πανηγύρι για τα προεόρτια των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στα Μεγάλα Καλύβια

Πλήθος κόσμου κατέκλησε την κεντρική πλατεία των Μεγάλων Καλυβίων και διασκέδασε με χορούς από την ομάδα Χορευτικού Ομίλου «Ασκληπιός» Γλέντησαν.

Γρ. Δερπανόπουλος: Ευνοϊκές οι εξαγγελίες του Υπ. Χατζηδάκη για το «Φωτοβολταϊκά σε σπίτια»

Συνέντευξη στο Ράδιο Πρωινός 105,3 για τα φωτοβολταϊκά έδωσε ο Δ/νων Σύμβουλος της ΔΕΡΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε κ.Γρηγόρης Δερπανόπουλος. Με αφορμή.

Καταστράφηκε ολοσχερώς μονοκατοικία στην Κάτω Ελάτη Τρικάλων από πυρκαγιά.

Ολοκληρωτική καταστροφή υπέστη ανακαινισμένη μονοκατοικία, σήμερα αργά το απόγευμα, στην Κάτω Ελάτη του δήμου Καλλιδένδρου Τρικάλων. Για το.

Πρόβλημα οι…παραλίες για τον Κ. Καραμανλή για τις προεκλογικές συγκεντρώσεις στη Λάρισα

Σε κομματική σύσκεψη στα γραφεία της ΝΟΔΕ Τρικάλων, βρέθηκε απόψε ο Βουλευτής Λάρισας Κώστας Αγοραστός ενόψει της προεκλογικής περιόδου για τις.

Πυρκαγιά σε οικία στην Κάτω Ελάτη

Μεγάλες υλικές ζημιές προκάλεσε σε οικία στο Δ.Δ. Κάτω Ελάτης του Δήμου Καλλιδένδρου, πυρκαγιά που ξέσπασε πριν από μια ώρα. Για την κατάσβεσή της.

Ανακοίνωση Σούλας Μερεντίτη για το πρόγραμμα «Αλέξανδρος Μπαλτατζής»

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ O αγροτικός κόσμος της χώρας πριν από λίγες μέρες, άκουσε τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και.

Επιχειρηματικές συναντήσεις από το Επιμελητήριο Τρικάλων

Το Επιμελητήριο Τρικάλων και ο ΟΠΕ (Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου), συνδιοργανώνουν το «Partenariat Θρησκευτικού Τουρισμού και.

Τοξικές και επικίνδυνες ουσίες στις χωματερές εξαιτίας φαρμακευτικών σκευασμάτων

Πολλές συσκευασίες φαρμάκων που για διάφορους λόγους δεν χρησιμοποιούνται από τους ιδιώτες ή έχουν λήξει, καταλήγουν στις χωματερές του Νομού.

Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου στην Εύξεινο Λέσχη Ποντίων και Μικρασιατών Ν. Τρικάλων

Στην Εύξεινο Λέσχη Ποντίων και Μικρασιατών Ν. Τρικάλων πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής.

Σύσταση κοινοφελούς και αναπτυξιακής επιχείρησης του Δήμου Βασιλικής Τρικάλων

Η απόφαση για τη σύσταση Δημοτικής Επιχείρησης Κοινοφελούς Ανάπτυξης ελήφθη σήμερα κατά πλειοψηφεία από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου.

Mε αποχή στο 1,7% η σημερινή ημέρα στις Πανελλαδικές Εξετάσεις στον Νομό Τρικάλων

Με την μεγαλύτερη αποχή να σημειώνεται στο μάθημα της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας 2,1% αφού από τους 379 που δήλωσαν συμμετοχή, εμφανίστηκαν στα.

Προσαρμογή στις απαιτήσεις Κοινοτικής Οδηγίας για τον Ζωολογικό Κήπο Τρικάλων

Η παραλαβή του έργου της κατασκευής των 3 ξύλινων περιπτέρων που έχουν στηθεί στον χώρο του Ζωολογικού Κήπου Τρικάλων πραγματοποιήθηκε χθες από.

Πολυκοσμία στο πανηγύρι της Φήκης Τρικάλων

Παραδοσιακά στο πανηγύρι της Φήκης, η παρουσία του κόσμου είναι μεγάλη. Χθες το απόγευμα 19 Μαΐου 2009, η εκκλησιαστική εκδήλωση συνδυάστηκε με την.

Ο Χρήστος Χάιδος για τις αδιαφανείς προσλήψεις στον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Τα κεντρικά Μ.Μ.Ε. απασχόλησε εκτενώς το ζήτημα της εκτός ΑΣΕΠ αδιαφανούς και ρουσφετολογικής επικείμενης πρόσληψης Γεωπόνων και άλλων.

Συνάντηση καθαριστριών με τον αντινομάρχη Τρικάλων κ. Ν. Σακκά

Συνάντηση με τον αντινομάρχη Τρικάλων κ. Νίκο Σακκά, είχαν σήμερα, στο Νομαρχιακό Κατάστημα οι καθαρίστριες των σχολικών κτιρίων του Νομού,.

Μπαράζ μικροκλοπών στην περιοχή της Καλαμπάκας

Άγνωστοι χθες το πρωί κατάφεραν να αρπάξουν χρήματα και ταξιδιωτικά έγγραφα από Βέλγους τουρίστες που πραγματοποιούσαν επίσκεψη σε μοναστήρι στα.

Αντί για ανάπτυξη, όργιο ρουσφετολογικών προσλήψεων από τον Χατζηγάκη

Η κυβέρνηση με τέτοια έργα αποκλείεται να μας βγάλει από την κρίση. Τα χρήματα αντί να διατεθούν στις επιχειρήσεις και σε έργα υποδομής,.

Άρχισε η υποβολή αιτήσεων εγγραφής στην Α΄ τάξη του Μουσικού Γυμνασίου Τρικάλων

Τα πρωτάκια του νομού Τρικάλων έχουν την δυνατότητα να υποβάλουν τις αιτήσεις τους για να εγγραφούν για την επόμενη σχολική χρονιά στο μουσικό.

Το προεδρείο της Λ.Ε.Δ. Πολλαπλών Αποστολών του Ν. Τρικάλων

Συγκροτήθηκε σε σώμα η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Πολλαπλών Αποστολών Εθελοντισμού και Αλληλεγγύης Ν. Τρικάλων - Παναγούδα Κατόπιν εκλογών των.

Νέες θέσεις εργασίας μέσω του Stage με απόφαση του ΟΑΕΔ για τα Τρίκαλα

Για το Νομό Τρικάλων προβλέπονται 223 θέσεις, εκ των oποίων οι 67 αφορούν το δήμο Τρικκαίων και οι υπόλοιπες θα κατανεμηθούν στους υπόλοιπους δήμους.

© 2009-2019 trikalanews.gr. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Όροι χρήσης