Ειδήσεις για τα Τρίκαλα | trikalanews.gr

Τρίκαλα

Φωταγωγήθηκε η κρεμαστή πεζογέφυρα της Πύλης.

Αναμφίβολα η περιοχή της Πύλης δίνει την δυνατότητα στον επισκέπτη να θαυμάσει μια σειρά ιστορικών μνημείων που κεντρίζουν το ενδιαφέρον και την ...

Η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση.

Το στοίχημα στο διάλογο για την παιδεία είναι η αναζήτηση ενός νέου οράματος για τη νέα γενιά που θα ενσωματώνει την ελπίδα των νέων για ένα ...

Αναζητούν ιδιωτικό ρεύμα.

Την μείωση του κόστους των ΔΕΥΑ από την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος επιδιώκει η διοίκηση της Ένωσης των δημοτικών επιχειρήσεων ύδρευσης και ...

Βραβείο Φιλίας Τρικάλων στον Νεκτάριο Κατσόγιαννο

Η διοίκηση του ΦΙ.ΛΟ.Σ. τίμησε την προσφορά και το έργο του Τρικαλινού ερευνητή – συγγραφέα. Το «Βραβείο Φιλίας Τρικάλων» στον Τρικαλινό ...

Επέκταση των δραστηριοτήτων του e-trikala στη Ρόδο.

Η επέκταση των δραστηριοτήτων του e-trikala στην μακρινή Ρόδο είναι από σήμερα γεγονός μετά την υπογραφή σύμβασης που υπογράφηκε μεταξύ των Δημάρχων.

Αναμετρώνται με τις Ερινύες τους

Οι πλέον ήπιες αντιδράσεις συνετών πολιτών της χώρας μας εκφράζονται ως ειλικρινής απορία. Με αδυναμία κατανόησης του μέτρου … της.

Η Ένωση Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας τίμησε τους νεκρούς της.

Με επιτυχία η εκδήλωση για τους θανόντες που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17 Μαρτίου στο γηροκομείο Τρικάλων. Τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Αποστράτων.

Ο κλήρος στον αγώνα - Αρχιερείς κατά την επανάσταση του '21.

Σε μια αναμέτρηση λοιπόν και αντιπαράταξη θυσιαστικά δύο θρησκειών και δυό κόσμων οι Ορθόδοξοι Έλληνες κληρικοί και μάλιστα οι αρχιερείς όχι μόνο.

Εκπαιδευτική περιβαλλοντική εκδρομή στην πόλη μας

Στα Τρίκαλα βρέθηκαν στις 13-15 Μαρτίου 2009 οι μαθητές του 68ου Γυμνασίου Αθηνών στα πλαίσια του περιβαλλοντικού προγράμματος που εκπονούν στο.

Ομιλία του κ. Χάιδου στη Βουλή για φορολογικά θέματα.

Ως αντιπολίτευση η Ν.Δ. διακήρυττε την ανάγκη ενός δίκαιου και σταθερού φορολογικού συστήματος, υπόσχονταν τη θέσπιση κανόνων διαφάνειας και.

Η ομιλία του κ. Χρήστου Χάιδου στην ολομέλεια της Βουλής για τις μεταμοσχεύσεις.

Κύριοι συνάδελφοι, οι μεταμοσχεύσεις οργάνων και ιστών είναι μια σύγχρονη και αποτελεσματική μέθοδος θεραπείας παλαιότερα ανίατων ασθενειών, η.

Ερώτηση της Σούλας Μερεντίτη για την προστασία των ανηλίκων εργαζομένων.

Το θέμα της ανησυχητικής αύξησης στην Ελλάδα των παιδιών που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας... ...καθώς και την ανάγκη λήψης μέτρων προκειμένου.

Στον ρου της εγκληματικότητας και στην έξαρση της κοινωνικής αθλιότητας…

Ανεργία και φτώχεια, συντάξεις και μισθοί… έξω-ευρωπαϊκοί, ακρίβεια για τον Πολίτη και παράλληλα ανεξέλεγκτη κερδοσκοπία, κρατική χρεοκοπία.

Eκδήλωση στην Δημοτική Βιβλιοθήκη για τις παραδόσεις και τα έθιμα της Ρωσίας.

Μία πολύ όμορφη εκδήλωση παρουσίασης των παραδόσεων και των εθίμων της Ρωσίας παρουσιάστηκε σήμερα το απόγευμα μετά από συνεργασία της Δημοτικής.

Καλαμπάκα:Εκβίαζαν καταστηματάρχη

Συνελήφθησαν στην Καλαμπάκα τέσσερις νεαροί οι οποίοι φέρονται χτες τα ξημερώματα, κάτω από την επήρεια αλκοόλ να απείλησαν καταστηματάρχη.

Συνεδριάζει η Ν.Ε. Παιδείας Υγείας Πρόνοιας Εμπορίου και Τουρισμού

Συνεδριάζει την Πέμπτη 19-3-2009 και ώρα 15.15 μ.μ. στο Νομαρχιακό Κατάστημα Τρικάλων, η Νομαρχιακή Επιτροπή Παιδείας, Υγείας, Πρόνοιας, Εμπορίου και.

Συνεδριάζει η Ν.Ε. Έργων Υποδομής και Περιβάλλοντος.

Συνεδριάζει την Παρασκευή 20-3-2009 και ώρα 13.30 στο Νομαρχιακό Κατάστημα Τρικάλων, η Νομαρχιακή Επιτροπή Έργων Υποδομής και Περιβάλλοντος, με τα.

Η Ελληνική δασοπονία τον 21ο αιώνα.

«Η Ελληνική δασοπονία τον 21ο αιώνα» είναι το θέμα της ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Παρασκευή 20-3-2009, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα.

Χρήσιμος οδηγός 24 σελίδων-σημαντικός οδηγός για την γνώση και πρόληψη συχνών ασθενειών.

Μία έκδοση του Νοσοκομείου Τρικάλων και της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας. Ένας πολύ χρήσιμος οδηγός 24 σελίδων που επιδιώκει να καταστήσει πιο.

Ταχυδρομική υπηρεσία αποκτά η ΔΕΥΑΤ.

Επαναφέρεται σε λειτουργία το τμήμα διανομής λογαριασμών ύδρευσης. Η απόφαση για επανασύσταση της συγκεκριμένης υπηρεσίες ελήφθη στη διάρκεια.

Το 9ο γυμνάσιο Τρικάλων στο φωτοβολταϊκό πάρκο της ΔΕΡΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε.

Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του φωτοβολταϊκού πάρκου στη Μεγάρχη του Νομού Τρικάλων ισχύος 97,65 kw της εταιρείας ΔΕΡΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ.

Σταμάτησε ο υπουργός για να περάσει ο… «Βουκεφάλας»

Μία ασυνήθιστη εικόνα είχαμε την ευκαιρία να δούμε, περνώντας μέσα από το χωριό Ζηλευτή, του δήμου Παλαιοκάστρου Τρικάλων, το Σάββατο 14-3-2009. Οι.

Συμμετοχή του Δήμου Τρικκαίων στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ISISEMD

Συμμετοχή του Δήμου Τρικκαίων στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ISISEMD για την ανάπτυξη εφαρμογών ηλεκτρονικής υγείας και την υποστήριξη ασθενών με.

Πρωτότυπη εργασία των μαθητών του 6ου Γυμνασίου Τρικάλων

Η πρωτότυπη εργασία των μαθητών του 6ου Γυμνασίου Τρικάλων που αφορά την διερεύνηση των περιβαλλοντικών προβλημάτων που προέρχονται από την.

Πραγματοποιήθηκαν τα πρώτα μαθήματα της σχολής διάσωσης βασικών γνώσεων της ΕΟΔ

Το περασμένο σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκαν τα πρώτα μαθήματα της σχολής διάσωσης βασικών γνώσεων που διοργανώνει η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης,.

Κόβουν την πίτα οι σκοπευτές

Αύριο βράδυ (Τρίτη 17-3-2009)και ώρα 7:30, στην ταβέρνα «Μηλίτσης», κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό του Ο.Σ.Ε. Τρικάλων, ο ΣΚ.Ο.Φ. (Σκοπευτικός όμιλος Φήκης).

Ομιλία της Σούλας Μερεντίτη, στη συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου

Ομιλία της Βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Σούλας Μερεντίτη, στη συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής σχετικά με την τουριστική.

Αποχώρηση Σπαθή από την τελετή των εγκαινίων του Χ.Υ.Τ.Α.

Αποχώρηση Σπαθή από την τελετή των εγκαινίων του Χ.Υ.Τ.Α. « Την περίοδο του 90-92 ήμασταν κι εμείς εδώ…» Την δυσαρέσκειά του εξέφρασε ο πρώην.

Παραστάσεις Καραγκιόζη στο Δημοτικό Κουκλοθέατρο του ΠΟΔΤ

Συνεχίζονται οι παραστάσεις Καραγκιόζη στο Δημοτικό Θέατρο Σκιών του ΠΟΔΤ, με εμψυχωτή τον κ. Νϊκο Τζίκα στη μόνιμη στέγη, στο πρώην Στρατόπεδο.

Χρήστος Χάιδος: Σοβαρός κίνδυνος να χαθούν σημαντικά ποσά του ΓΆ ΚΠΣ και του ΕΣΠΑ 2007-2013

Ερώτηση για τον επικείμενο σοβαρό κίνδυνο να χαθούν σημαντικά ποσά του ΓΆ ΚΠΣ και του ΕΣΠΑ 2007-2013 για τη χώρα μας απηύθυνε προς τους Υπουργούς.

© 2009-2019 trikalanews.gr. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Όροι χρήσης