Ειδήσεις για τα Τρίκαλα | trikalanews.gr

Τρίκαλα

Επιμορφωτικό σεμινάριο για τη διδασκαλία των Μαθηματικών στα Δημοτικά Σχολεία του Νομού Τρικάλων

Οι Σχολικοί Σύμβουλοι Α/Βάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Τρικάλων στο πλαίσιο της επιστημονικής - παιδαγωγικής καθοδήγησης και υποστήριξης των ...

ΟΧΙ στην κτηματογράφηση της περιοχής της Μεσοχώρας από τους κατοίκους

Ήταν η δεύτερη φορά, σε διάστημα λίγων μηνών που συνεργεία της Νομαρχίας μετέβησαν στην περιοχή της Μεσοχώρας προκειμένου να προχωρήσουν στην ...

Διπλωματικές και πτυχιακές εξετάσεις στο Ωδείο Τρικάλων «Τ. Κασιώλα»

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στο «Ωδείο Τρικάλων Τ. Κασιώλα» οι απολυτήριες εξετάσεις θερινής περιόδου σχολικού έτους 2008 - 2009 της Σχολής ...

Ομοφωνία για ψήφισμα και …διαφωνία για ονομασία αίθουσας σε «Αντώνης Δασκαλόπουλος»

Συνεδρίασε το βράδυ της Τρίτης η Ν.Ε. Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ και ομόφωνα υπήρξε μια ανακοίνωση σχετικά με το εκλογικό αποτέλεσμα και ταυτόχρονα και ένα ...

Οικολογική καταστροφή στον Ασπροπόταμο

Την ώρα που γινόταν η «μάχη» για προσέλκυση οικολόγων ψηφοφόρων εκατοντάδες πέστροφες ξεβράστηκαν στις όχθες του Ασπροπόταμου ποταμού Για μεγάλη.

Ξυλοδαρμός Αντινομάρχη από Αντιδήμαρχο στα Τρίκαλα

Ο αντιδήμαρχος Εστιαιώτιδας κ. Παππάς ξυλοφόρτωσε τον αντινομάρχη Τρικάλων Χρ. Μιχαλάκη για την λειτουργία λατομείου στο Δ.Δ. Χρυσαυγής Σκηνές ροκ.

Ντίνος Μπάρδας «Δίπλα στα προβλήματα του πολίτη και της κοινωνίας ο ΛΑΟΣ»

Ο Νομαρχιακός Σύμβουλος της Αυτοδιοικητικής Ενότητας και στέλεχος του ΛΑΟΣ Τρικάλων κ. Ντίνος Μπάρδας σχολιάζει στο trikalanews.gr το αποτέλεσμα των.

Εκπτωτικά κουπόνια σε Τρικαλινούς ανέργους 15% στο ψωμί και 8% στο κρέας

Ξεκίνησε από τη Νομαρχία Τρικάλων η διάθεση των εκπτωτικών κουπονιών σε κρέας και ψωμί. Σύσκεψη προκειμένου να ρυθμιστούν οι τελευταίες.

Στα Τρίκαλα η πρώτη συνάντηση των Ψηφιακών Πόλεων Κεντρικής Ελλάδας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Τρίκαλα στο Επιχειρησιακό Κέντρο Ελέγχου επί της οδού Καλαμπάκας η συνάντηση των εκπροσώπων - επιχειρησιακών.

Αρχαιολογικά ευρήματα που βρέθηκαν κατά μήκος της οδού Τρικάλων Λάρισας

Τι έφερε στο φως η αρχαιολογική σκαπάνη κατά τη διαπλάτυνση της Εθνικής Οδού Τρικάλων - Λάρισας σύμφωνα με τον κ. Λεωνίδα Χατζηαγγελάκη,.

Τρικαλινή ποδηλατοδρομία αύριο στις 20.30 το βράδυ με αφετηρία την κεντρική γέφυρα

Οι ποδηλάτες των Τρικάλων την Πέμπτη 11 Ιουνίου στις 20:30 θα πραγματοποιήσουν συνάντηση στην Κεντρική Γέφυρα για κουβέντα, νέες ιδέες δράσης και για.

Ένας χρόνος χωρίς τον Αντώνη Δασκαλόπουλο

Κλείνει σήμερα ένας χρόνος από τη μέρα που ο Αντώνης Δασκαλόπουλος δεν είναι πια μαζί μας. Ένας χρόνος από τον απρόσμενο ξαφνικό και πρόωρο θάνατο.

Το πόρισμα για το σοκαριστικό συμβάν στις Φυλακές Τρικάλων

Σήμερα δημοσιεύτηκε η έκθεση για το περιστατικό με τον κωφάλαλο κρατούμενο στις φυλακές Τρικάλων, ύστερα από την ΕΔΕ που διέταξε ο Υπουργός.

Συμμετοχή του «ΔΗΩ» στο Φεστιβάλ Πηνειού στην Λάρισα

Ο Oργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων «ΔΗΩ» πρόκειται να συμμετάσχει για 2η συνεχόμενη χρονιά στο Φεστιβάλ Πηνειού που.

Δεν χάθηκαν πόροι του Γ΄ ΚΠΣ που αφορούν έργα στα Τρίκαλα

Λήγει στις 30 Ιουνίου και η εξάμηνη παράταση μέσα στην οποία, πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί όλα τα έργα του Νομού που έχουν ενταχθεί στο Γ΄ ΚΠΣ. Φυσικά.

Οι Τρικαλινοί που κατέχουν όπλα καλούνται να τα δηλώσουν έως τις 30 Ιουλίου

Έως τις 30 Ιουλίου, θα πρέπει όσοι Τρικαλινοί έχουν όπλα στα σπίτια τους για κυνηγετική χρήση και η άδεια κατοχής τους έχει λήξει, να την ανανεώσουν..

Αναγκαιότητα από τις Τρικαλινές επιχειρήσεις η αξιοποίηση επιδοτούμενων προγραμμάτων

Ως «σανίδα σωτηρίας» για όσες τοπικές επιχειρήσεις αντέχουν ακόμη στην επέλαση της οικονομικής κρίσης, μπορούν να χαρακτηριστούν οι.

Άλμα της βενζίνης στο 1 ευρώ το λίτρο στα πρατήρια του Νομού Τρικάλων

Ανεξέλεγκτη η δράση των κερδοσκόπων εκτινάζουν τις τιμές στα ύψη στο εμπόριο υγρών καυσίμων. Θεατές στο ίδιο έργο γίνονται ξανά οι κάτοχοι.

Η υποβολή των αιτήσεων για την παιδική εξοχή Πέυκης

Από την Δ/νση Κοινωνικής Πρόνοιας Ν.Α. Τρικάλων ανακοινώνεται ότι θα λειτουργήσει κατά την τρέχουσα κατασκηνωτική περίοδο, στο Δ.Δ. Πεύκης –.

Πρόγραμμα κατασκήνωσης για τα παιδιά του Δήμου Πύλης

Πρόγραμμα κατασκήνωσης για παιδιά από τον Δήμο Πύλης ανακοινώθηκε για φέτος το καλοκαίρι O Δήμος Πύλης   πραγματοποιεί  και φέτος, όπως και.

Εθελοντική αιμοδοσία από τον Σύλλογο Γυναικών Αγίου Βησσαρίωνα

Ο Σύλλογος Γυναικών Αγίου Βησσαρίωνα «ΤΟ ΔΟΥΣΙΚΟ» πραγματοποίησε την πρώτη του αιμοδοσία στο Κέντρο Υγείας Πύλης. Κατά την διάρκεια της.

Πλήθος κόσμου στις εκδηλώσεις του Δήμου Πιαλείων

Εξαιρετική χορευτική παράσταση δόθηκε στο πανηγύρι της Πιαλείας Τρικάλων ανήμερα του Αγίου Πνεύματος. Πανήγυρη το βράδυ της Δευτέρας ανήμερα του.

Η «Θεσσαλική Γη» ενώθηκε με τους απόδημους Θεσσαλούς της Γερμανίας

Ο Εκπολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Χαϊδαρίου «Η ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΓΗ» πραγματοποίησε ταξίδι στη Γερμανία με σκοπό να συμμετέχει στην ίδρυση του.

Ευροεκλογές 2009: Περήφανοι για το αποτέλεσμα στη Ν.Ε. Τρικάλων του ΛΑΟΣ

Το κόμμα του ΛΑΟΣ κατάφερε να διπλασιάσει το ποσοστό του συγκεντρώνοντας 5,25% στο Νομό Τρικάλων έναντι 2,69% που είχε συγκεντρώσει στις αντίστοιχες.

Ανακοίνωση ΠΑΣΟΚ Τρικάλων για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών 2009

Το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών της 7ης Ιουνίου , είναι ένα αποτέλεσμα χαράς γιατί το ΠΑΣΟΚ μετά από πολλά χρόνια είναι πρώτο κόμμα στα Τρίκαλα πρώτο.

Χρήστος Χάϊδος: Το μήνυμα για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών 2009

Ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ του Νομού Τρικάλων σε ανακοίνωσή του για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών της 7ης Ιουνίου 2009. Το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών είναι.

Ευρωεκλογές 2009: Η εκτίμηση των εκλογικών αποτελεσμάτων από την Ν.Ε. Τρικάλων του ΚΚΕ

Η Νομαρχιακή επιτροπή τονίζει «Το ΚΚΕ δύναμη αναγέννησης του κινήματος για νέους αγώνες, πανστρατιά με μαχητική αισιοδοξία στη δράση για.

Ευρωεκλογές 2009: Δήλωση της Σούλας Μερεντίτη για τη νίκη του ΠΑΣΟΚ

Η δηλωση της Σούλας Μερεντίντη για τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών της 7ης Ιουνίου 2009 H 7 Ιουνίου, σηματοδοτεί την αυγή του  τέλους μιας εποχής.

Εθελοντές αναζητεί το ΤΕΦΑΑ Τρικάλων για εργασία που αφορά το κάπνισμα

Ζητούνται υγιείς άνδρες και γυναίκες εθελοντές πρώην καπνιστές για να λάβουν μέρος σε μια πρωτότυπη μελέτη που θα εξετάζει τις επιδράσεις του.

Καταγγελία της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Τρικάλων

Το χθεσινό τραγικό δυστύχημα στον Κόζιακα Τρικάλων είναι η αιτία της σημερινής διαμάχης μεταξύ ΕΟΔ και Δυνάμεων ασφαλείας του Νομού Τρικάλων «Με.

© 2009-2019 trikalanews.gr. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Όροι χρήσης