Ειδήσεις για τα Τρίκαλα | trikalanews.gr

Τρίκαλα

Στο Διεθνή Μαθηματικό Διαγωνισμό 700 Τρικαλινοί μαθητές.

Ο Διεθνής Μαθηματικός Διαγωνισμός «Καγκουρό» για μαθητές Δημοτικών Σχολείων, είναι ο μεγαλύτερος εκπαιδευτικός διαγωνισμός στον κόσμο, με ...

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στη διασταύρωση καρμανιόλα Πύργου – Μετεώρων

Το τροχαίο σημειώθηκε σήμερα στις 11:00 το πρωί, στη γνωστή διασταύρωση καρμανιόλα, Πύργου – Μετεώρων στα Τρίκαλα. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ...

540 θέσεις στο ΤΕΦΑΑ και τα δύο ΤΕΙ.

Στις 15 Μαΐου θα ανοίξει η αυλαία των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων όπως ανακοίνωσε σήμερα υπουργείο Παιδείας. Το σύνολο των εισακτέων για το ...

Επεκτείνονται οι πεζόδρομοι στο κέντρο των Τρικάλων.

Σε πρώτη φάση θα αποδοθούν στους πεζούς η Βύρωνος και η Απόλλωνος – Από την επιτυχία των μίνι μπας εξαρτάται ο χρόνος υλοποίησης του ...

"Μάρτης γδάρτης…" και για τα Τρίκαλα προβλέπει η Ε.Μ.Υ.

Ελάτε στα Τρίκαλα το Σαββατοκύριακο για να απολαύσετε το Ανοιξιάτικο χιονάκι και να δείτε εικόνες όπως αυτή της φωτογραφίας. Σταδιακή επιδείνωση.

Καταρτίστηκε το πρόγραμμα εορτασμού της εθνικής μας επετείου για την πόλη των Τρικάλων.

Οι εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου 1821 θα ξεκινήσουν την παραμονή, την ερχόμενη Τρίτη 24 του μήνα. Το πρόγραμμα που καταρτίστηκε από τη Νομαρχιακή.

STOP το «τσιτσίκο» και στις κρατικές δεξιώσεις… ανάθεμα την κρίση!

Η κρίση πλέον είναι εμφανής. Αυτό διαπιστώθηκε και στη δεξίωση που έγινε μετά το τέλος της τελετής των εγκαινίων του Χ.Υ.Τ.Α. στα Τρίκαλα, το Σάββατο.

Αντικατάσταση αγωγού στο Ριζαριό.

Ένα σοβαρό αλλά και χρόνιο πρόβλημα που αντιμετώπιζαν οι κάτοικοι του Ριζαριού οδεύει προς την επίλυσή του μετά την υπογραφή σύμβασης έργου.

Ανταποκρίθηκαν οι κρεοπώλες των Τρικάλων στις ζυγιστικές μηχανές.

Τι δείχνουν οι πρώτοι έλεγχοι – Θα συνεχισθούν και σε περιφερειακούς δήμους. Έχουν συμμορφωθεί οι κρεοπώλες των Τρικάλων όσον αφορά τη χρήση.

Εκδήλωση νέων Αγ. Αθανασίου Μπάρας.

Εκδήλωση του τομέα Νεότητας του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων, θα γίνει μεθαύριο Σάββατο, στις 7 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο.

Ερώτηση Χάιδου σε Σουφλιά και Παυλόπουλο σχετικά με το Γ.Π.Σ. της πόλης των Τρικάλων.

Ερώτηση για τα προβλήματα από την επικείμενη αναθεώρηση του Γ.Π.Σ. της πόλης των Τρικάλων κατέθεσε μέσω της Βουλής προς τους αρμόδιους Υπουργούς.

Αναδείχθηκε ανάδοχος για το εργο συντήρησης και βελτίωσης του οδικού δικτύου του δήμου Καστανιάς.

Προσωρινός ανάδοχος για το έργο της συντήρησης και βελτίωσης του οδικού δικτύου του δήμου Καστανιάς αναδείχθηκε κατά την διαδικασία στην αρμόδια.

Αυξάνονται σταδιακά οι αλλοδαποί μαθητές στο νομό.

Τι δείχνουν στοιχεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων. Σημαντική είναι η αύξηση των αλλοδαπών μαθητών στο νομό μας τα τελευταία.

Το θέμα των φαρμακευτικών δαπανών θέτει η Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Σούλα Μερεντίτη, με ερώτηση στη Βουλή

Την ανάγκη λήψης μέτρων προκειμένου να διασφαλιστεί η επιβίωση του ταμείου Πρόνοιας των δημοσίων υπαλλήλων και η έγκαιρη καταβολή του εφ άπαξ των.

Εκδήλωση του Συλλόγου Φίλων Λαογραφικού Μουσείου Τρικάλων.

"Καλωσορίζοντας την Άνοιξη" με τον Σύλλογο Φίλων Λαογραφικού Μουσείου Τρικάλων. Η εκδήλωση που προαναγγέλθηκε και από τον τοπικό και τον.

Φωταγωγήθηκε η κρεμαστή πεζογέφυρα της Πύλης.

Αναμφίβολα η περιοχή της Πύλης δίνει την δυνατότητα στον επισκέπτη να θαυμάσει μια σειρά ιστορικών μνημείων που κεντρίζουν το ενδιαφέρον και την.

Η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση.

Το στοίχημα στο διάλογο για την παιδεία είναι η αναζήτηση ενός νέου οράματος για τη νέα γενιά που θα ενσωματώνει την ελπίδα των νέων για ένα.

Αναζητούν ιδιωτικό ρεύμα.

Την μείωση του κόστους των ΔΕΥΑ από την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος επιδιώκει η διοίκηση της Ένωσης των δημοτικών επιχειρήσεων ύδρευσης και.

Βραβείο Φιλίας Τρικάλων στον Νεκτάριο Κατσόγιαννο

Η διοίκηση του ΦΙ.ΛΟ.Σ. τίμησε την προσφορά και το έργο του Τρικαλινού ερευνητή – συγγραφέα. Το «Βραβείο Φιλίας Τρικάλων» στον Τρικαλινό.

Επέκταση των δραστηριοτήτων του e-trikala στη Ρόδο.

Η επέκταση των δραστηριοτήτων του e-trikala στην μακρινή Ρόδο είναι από σήμερα γεγονός μετά την υπογραφή σύμβασης που υπογράφηκε μεταξύ των Δημάρχων.

Αναμετρώνται με τις Ερινύες τους

Οι πλέον ήπιες αντιδράσεις συνετών πολιτών της χώρας μας εκφράζονται ως ειλικρινής απορία. Με αδυναμία κατανόησης του μέτρου … της.

Η Ένωση Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας τίμησε τους νεκρούς της.

Με επιτυχία η εκδήλωση για τους θανόντες που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17 Μαρτίου στο γηροκομείο Τρικάλων. Τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Αποστράτων.

Ο κλήρος στον αγώνα - Αρχιερείς κατά την επανάσταση του '21.

Σε μια αναμέτρηση λοιπόν και αντιπαράταξη θυσιαστικά δύο θρησκειών και δυό κόσμων οι Ορθόδοξοι Έλληνες κληρικοί και μάλιστα οι αρχιερείς όχι μόνο.

Εκπαιδευτική περιβαλλοντική εκδρομή στην πόλη μας

Στα Τρίκαλα βρέθηκαν στις 13-15 Μαρτίου 2009 οι μαθητές του 68ου Γυμνασίου Αθηνών στα πλαίσια του περιβαλλοντικού προγράμματος που εκπονούν στο.

Ομιλία του κ. Χάιδου στη Βουλή για φορολογικά θέματα.

Ως αντιπολίτευση η Ν.Δ. διακήρυττε την ανάγκη ενός δίκαιου και σταθερού φορολογικού συστήματος, υπόσχονταν τη θέσπιση κανόνων διαφάνειας και.

Η ομιλία του κ. Χρήστου Χάιδου στην ολομέλεια της Βουλής για τις μεταμοσχεύσεις.

Κύριοι συνάδελφοι, οι μεταμοσχεύσεις οργάνων και ιστών είναι μια σύγχρονη και αποτελεσματική μέθοδος θεραπείας παλαιότερα ανίατων ασθενειών, η.

Ερώτηση της Σούλας Μερεντίτη για την προστασία των ανηλίκων εργαζομένων.

Το θέμα της ανησυχητικής αύξησης στην Ελλάδα των παιδιών που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας... ...καθώς και την ανάγκη λήψης μέτρων προκειμένου.

Στον ρου της εγκληματικότητας και στην έξαρση της κοινωνικής αθλιότητας…

Ανεργία και φτώχεια, συντάξεις και μισθοί… έξω-ευρωπαϊκοί, ακρίβεια για τον Πολίτη και παράλληλα ανεξέλεγκτη κερδοσκοπία, κρατική χρεοκοπία.

Eκδήλωση στην Δημοτική Βιβλιοθήκη για τις παραδόσεις και τα έθιμα της Ρωσίας.

Μία πολύ όμορφη εκδήλωση παρουσίασης των παραδόσεων και των εθίμων της Ρωσίας παρουσιάστηκε σήμερα το απόγευμα μετά από συνεργασία της Δημοτικής.

Καλαμπάκα:Εκβίαζαν καταστηματάρχη

Συνελήφθησαν στην Καλαμπάκα τέσσερις νεαροί οι οποίοι φέρονται χτες τα ξημερώματα, κάτω από την επήρεια αλκοόλ να απείλησαν καταστηματάρχη.

© 2009-2019 trikalanews.gr. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Όροι χρήσης