Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Έκοψε την πίτα ο Πολιτιστικός-Μορφωτικός Σύλλογος Ροπωτού

Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας στον Άγιο Ιωάννη Ροπωτού, από τον Πολιτιστικό –Μορφωτικό Σύλλογο Ροπωτού και την Τοπική Κοινότητα Ροπωτού, παρουσία αρκετού κόσμου που κατέκλυσαν το μαγαζί του κ. Χρίστου Γίδα.

Μέσα σε μία Πρωτοχρονιάτικη και εορταστική ατμόσφαιρα ο Πρεσβύτερος Πατέρας Ρίνης ευλόγησε την πίτα, παρουσία του Δημάρχου Πύλης κ. Κων/νου Μαράβα, του Προέδρου της Τ.Κ. Ροπωτού κ. Γεωργίου Ρομπιέ, του Αντιδημάρχου κ. Αθανασίου Κωστάκη, της Αντιδημάρχου κ. Λαμπρινής Οικονόμου, του Δημοτικών Συμβούλων κ. Άρη Τζάνη, κ. Ηλία Λαμπρογιώργου και του πρώην Προέδρου του Κ.Ν. Σ. Πύλης κ. Δημήτριο Λαμπρογιώργο.

Χαιρετισμό έκανε ο Πρόεδρος του Χωριού κ. Ρομπιές καλωσορίζοντας  τον Δήμαρχο Κων/νο Μαράβα και όλους τους συγχωριανούς του, ευχόμενος Καλή Χρονιά χωρίς  να παραλείψει  να αναφερθεί στα προβλήματα του Χωριού όπως είναι αποκατάσταση των πληγέντων και η μετεγκατάσταση του Χωριού σε νέο οικισμό με την ολοκλήρωση των μελετών  από τις καταστροφικές κατολισθήσεις πριν  πέντε Χρόνια.
Τονίζοντας ότι ο Δήμαρχος Κώστας Μαράβας  έδειξε ενδιαφέρον για την δρομολόγηση και ολοκλήρωση αυτών των μελετών.

Ο  Δήμαρχος Κώστας Μαράβας αφού ευχήθηκε και αυτός με την σειρά του Καλή Χρονιά σε όλους,  ανέφερε ότι το Ροπωτό αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και από την πρώτη στιγμή σαν δημοτική Αρχή και εγώ σαν δήμαρχος, προσπαθήσαμε με πολλές δυσκολίες δρομολογήσαμε πολλά   πράγματα για το Χωριό.

Επισημαίνοντας ότι δρομολογήθηκαν όλες οι μελέτες και δημοπρατήθηκαν  και τα έργα θα υλοποιηθούν στο μέλλον, ως αναφορά την αποκατάσταση των πληγέντων και την μετεγκατάσταση του Χωριού.

Χαιρετισμό έκανε η Αντιδήμαρχος κ. Λαμπρινή  Οικονόμου και ο δημοτικός Σύμβουλος κ. Άρης Τζάνης, καθώς και ο Πρόεδρος του Μ. Π. Σ. Ροπωτού κ. Κων/νος Βελώνης.

Τέλος ο Αι  Βασίλης  μοίρασε δώρα στα παιδιά προσφορά του Συλλόγου.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή