Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Η Έφη Πρεβέντη στον συνδυασμό «Ανάπτυξη Τώρα» του Γιάννη Παπαμιχαήλ

Έχω την τιμή και τη χαρά να σας ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου ως δημοτική σύμβουλος στο συνδυασμό «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ» του υποψηφίου Δημάρχου Μετεώρων Γιάννη Παπαμιχαήλ.

Γεννήθηκα  στα Τρίκαλα, κατάγομαι από την Κρύα Βρύση Καλαμπάκας και μεγάλωσα στη Γερμανία, μέχρι τα 20 μου χρόνια. ΄Εκτοτε ζω στην Καλαμπάκα, όπου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά, είμαι αντιπρόσωπος της Γερμανικής Εταιρείας LR στην περιοχή. Μιλώ τη Γερμανική γλώσσα άπταιστα και είμαι παντρεμένη και μητέρα δυο παιδιών.

Πιστεύω στη συνεργασία των ανθρώπων και στη θετική τους ενέργεια, γιατί μόνο έτσι μπορούν να οικοδομήσουν σχέσεις εμπιστοσύνης και αλληλεγγύης.

Αγαπώ τον τόπο μου και επιθυμώ μαζί με τους συμπολίτες μου να τον δω ν’ αναπτύσσεται και να γίνεται πιο ανθρώπινος και όλοι μαζί να την πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται.

Ο τόπος μας είναι ένας ευλογημένος τόπος! Ένα πραγματικό, αναξιοποίητο, «χρυσορυχείο», το οποίο μπορεί να μας “θρέψει” όλους στο σήμερα, αλλά και τις μελλοντικές γενιές. Ο τόπος μας υπάρχει για όλους μας και σίγουρα όχι για λίγους και «εκλεκτούς»!

Με τιμή
Έφη Πρεβέντη
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Μετεώρων
με τον συνδυασμό «Ανάπτυξη Τώρα»

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή