Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Συναντήθηκαν η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης με τον Αγροτικό Γαλακτοκομικό Συνεταιρισμό Μετεώρων και τον Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας

Στην Καλαμπάκα βρέθηκε χθες, Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019, ο Συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας, για να δώσει το παρών στην συνάντηση που είχε η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου, με τον Αγροτικό Γαλακτοκομικό Συνεταιρισμό Μετεώρων.

Ο κ. Ντίτορας είχε λάβει ενημέρωση για την εν λόγω συνάντηση από την ίδια την Υφυπουργό, κατά την διάρκεια της κοινής παρουσίας τους στα εγκαίνια της 11ης Διεθνούς Έκθεσης Κτηνοτροφίας και Πτηνοτροφίας «ZOOTECHNIA», που έγιναν στη Θεσσαλονίκη στις 31 Ιανουαρίου 2019.

Ο Συντονιστής τοποθετήθηκε σε διάφορα θέματα αρμοδιότητάς του στην συνάντηση, που έγινε παρουσία πολλών αγροτών, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην επίσπευση των πληρωμών για τα προγράμματα δασοκαλλιέργειας, την εναρμόνιση του νόμου για απαγορευτικές διατάξεις βοσκής, τη διαχείρηση των υδάτων αλλά και την αντιμετώπιση των αγριόχοιρων.

Τέλος, ο κ. Ντίτορας είχε μία σύντομη ανταλλαγή με τον Πρόεδρο του Συνεταιρισμού, όπου και του τόνισε ότι η Αποκεντρωμένη Διοίκηση θα είναι συνεχώς στη διάθεσή τους για την επίλυση των οποιονδήποτε προβλημάτων.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή