Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Διάκριση για την τουριστική εταιρία Meteora Thrones

Κορυφαία διάκριση και επιβράβευση, που την εντάσσει στην «ελίτ» του ελληνικού τουρισμού, για την εταιρία «Meteora Thrones» καθώς απέσπασε 2 βραβεία.
 
Διακρίθηκε σε δύο άκρως ανταγωνιστικές , κατηγορίες.
 
• Speciality Travel
• Travel Experience
 
Ακολουθώντας πιστά τις διεθνείς τάσεις του τουριστικού marketing όσον αφορά την διείσδυση στην παγκόσμια αγορά με αιχμή του δόρατος την τεράστια εμπειρία σε αυτόν τον εξειδικευμένο χώρο.
 
Νέοι άνθρωποι, μεγαλωμένοι στην πόλη της Καλαμπάκας, χρησιμοποιώντας άριστα την γλώσσα του τουρισμού τα Αγγλικά και όχι μόνο, υλοποιούν και προβάλουν το τουριστικό σχέδιο ανάπτυξης που ξεκίνησαν πριν 3 χρόνια.
 
Η εταιρία τιμήθηκε ιδιαίτερα σε μια μεγαλειώδη εκδήλωση αποκλειστικά για τον τουρισμό.
 
Ο Διευθυντής της εταιρίας κος Κοντογιάννης Γιώργος και ο συνεργάτης του Ζώρος Χρήστος αποδεχτήκαν τα 2 βραβεία ευχαριστώντας τους διοργανωτές.
 
Επετεύχθη να προωθηθούν, με αυτό τον τρόπο, τα πανέμορφα Μετέωρα σε μια μεγαλειώδη αναγνώριση σε παγκόσμιο επίπεδο.
 
Σημαντικά στελέχη και προσωπικότητες του κλάδου τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή απονομής των Tourism Awards η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9 Απριλίου 2019 στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος με παρουσιάστρια την Ντορέττα Παπαδημητρίου.
 
Στην τελετή παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οι κ.κ.: Χαράλαμπος Καρίμαλης, Πρόεδρος του ΕΟΤ, Γιώργος Τζιάλλας, Γ.Γ. Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης, Γιώργος Βασιλάκης, Διευθύνων Σύμβουλος Κλάδου Αυτοκινήτων ΒΑΣΙΛΑΚΗ, Παρασκευή Πατουλίδου, Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού.
 
Υπόσχεση και δέσμευση της εταιρίας, η οποία έχει ήδη δημιουργήσει 12 μόνιμες θέσεις  εργασίας και θα δημιουργήσει ακόμα περισσότερες,  να πάνε τα Μετέωρα ψηλά για το καλό και την ευημερία του τόπου.
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή