Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εορταστική ατμόσφαιρα στην Ελάτη με το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

Εδώ και πολύ καιρό  η τουριστική Ελάτη ζει μια γιορτινή ατμόσφαιρα σύμφωνα με το πνεύμα των ημερών και   να υποδεχθεί τους επισκέπτες  που θα κατακλύσουν την περιοχή.

 Το γεγονός αυτό το συμπλήρωσε το Σάββατο το βράδυ η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που οργάνωσε και φέτος ο Δήμος Πύλης  «Χριστούγεννα 2018-19», με  την συμμετοχή του Συλλόγου Γυναικών  Ελάτης και του Δημοτικού Σχολείου Ελάτης .

Η εκδήλωση άρχισε με σύντομο χαιρετισμό από τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Γεώργιο Τζιορτζιώτη, ο οποίος καλωσόρισε τους παραβρισκόμενους τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Ελάτης κ. Βασίλειο Χαμψά, τους συναδέλφους του Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους τονίζοντας  ότι η Ελάτη είναι η κορωνίδα του ορεινού τουριστικού προϊόντος  για τον Δήμο Πύλης.

Είμαστε εδώ απόψε για να φωταγωγήσουμε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο σε μια εκδήλωση που έχει στο κέντρο τα παιδιά όπως και όλες οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.

Συνεχίζοντας  ο κ. Τζιορτζιώτης αναφέρθηκε και στο χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου   που καταφέραμε να το ξεχρεώσουμε και σήμερα έχει νόμιμη άδεια και λειτουργεί και είναι έτοιμο να δεχθεί φίλους και επισκέπτες.

Τέλος ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης.

Μετά το Άναμμα του Δέντρου τα παιδιά  του Δημοτικού Σχολείου Ελάτης παρά την δυνατή βροχή  τραγούδησαν τα κάλαντα, ενώ μοιράστηκαν γλυκά στον κόσμο.
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή