Ειδήσεις από τους Δήμους του Νομού Τρικάλων | trikalanews.gr

Υπόλοιποι Δήμοι

Έσπασαν τα τζάμια με πέτρες άγνωστοι στο Ειρηνοδικείο Καλαμπάκας

Για πολλοστή φορά έσπασαν τα τζάμια άγνωστοι πετώντας πέτρες στην είσοδο του δικαστικού μεγάρου που οδηγεί στην αίθουσα που διεξάγονται δίκες. ...

Στην Παναγία σήμερα ο Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ κ. Σουφλιάς

Ο Υπουργός θα περιοδέψει στα εργοτάξια τις Εγνατίας οδού και θα ενημερωθεί για την πρόοδο των εργασιών Αναμένεται να παραδώσει στην κυκλοφορία ...

Δημοπρατήθηκε ο δρόμος προς το σπήλαιο της Θεόπετρας

Δημοπρατήθηκε από την αρμόδια υπηρεσία της νομαρχίας Τρικάλων, το έργο κατασκευής του δρόμου προς το σπήλαιο της Θεόπετρας, που βρίσκεται στο δήμο ...

Υποτονική η προσέλευση για τις αρχαιρεσίες για τον Κυνηγητικό Σύλλογο Καλαμπάκας.

Η γενική συνέλευση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στις 10 : 30 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου. Οι εργασίες της γενικής συνέλευσης ξεκίνησαν, με ...

Γήπεδο τένις στην Καλαμπάκα προσφορά του Α.Σ Μετέωρα

Το σωματείο ΑΣ Μετέωρα προχώρησε σε εργασίες για την κατασκευή βοηθητικών γηπέδων και ενός γηπέδου τένις στο δημοτικό στάδιο «Βασίλης.

Σημαντική πρωτοβουλία στα Μετέωρα από το Σύλλογο Συνοδών Βουνού Ελλάδος.

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία ανέπτυξε ο Σύλλογος Συνοδών Βουνού Ελλάδος σήμερα το πρωί στα Μετέωρα. Συγκεντρώθηκαν στο χώρο στάθμευσης του.

Πρωτοποριακή εκδήλωση βυζαντινής μουσικής στο δήμο Φαλώρειας.

Συναυλία βυζαντινής μουσικής στο Μικρό Κεφαλόβρυσο του δήμου Φαλώρειας πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα. Η εξαιρετική συναυλία βυζαντινής.

Προτεραιότητα για το δήμο Πινδέων ο νέος οικισμός.

Η δημοτική αρχή θα ασκήσει πιέσεις για την εκπόνηση της πολεοδομικής μελέτης και των έργων υποδομής τόνισε σε συνέντευξη Τύπου σήμερα ο δήμαρχος,.

Δωρεάν αναπνευστικές εξετάσεις στο Κ.Υ.Καλαμπάκας.

Yπό την αιγίδα της Πνευμονολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας θα πραγματοποιηθει η εκδήλωση στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας. .

Άρχισε η δοκιμαστική λειτουργία του σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων Καλαμπάκας.

Τέθηκε πιλοτικά σε λειτουργία ο σταθμός μεταφόρτωσης απορριμμάτων, που εξυπηρετεί την ευρύτερη περιοχή της Καλαμπάκας. Όπως ανακοινώθηκε,.

Εκλογές στον Κυνηγετικό Σύλλογο Καλαμπάκας.

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθούν αύριο το πρωί στις 10:30, στον Κυνηγετικό Σύλλογο Καλαμπάκας. Πριν τη.

Σε λίγη ώρα η συναιδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πύλης

H τακτική Συνεδρίαση που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Πύλης σήμερα Τετάρτη και ώρα 19:30 θα σηζητήσει τα παρακάτω σημαντικά θέματα... "Επί.

Αυξημένος ο κίνδυνος ατυχήματος στη διάβαση στο Δέλτα Καλαμπάκας.

Σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος του Συλλόγου,η αντιπρόεδρος κ. Σούλα Ζαραμπούκα και η γραμματέας κ. Φωτεινή Πάνου βρέθηκαν στο Δέλτα Καλαμπάκας....

Εκδήλωση για την διαχείριση αποβλήτων στην Καλαμπάκα.

Περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση της νέας γενιάς μαθητων επιχειρήθηκε απο κλιμάκιο του δήμου Καλαμπάκας. Την πρωτοβουλία για την ενημερωτική.

Εκδηλώσεις για το βιβλίο στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν από αύριο το απόγευμα με παρουσίαση βιβλίου. Από αύριο Τρίτη 31 Μαρτίου ξεκινούν οι εκδηλώσεις για το βιβλίο με αφορμή .

Ενότητα για το μέλλον της Μεσοχώρας

Συνέντευξη τύπου παρέθεσε χθες η Συντονιστική Επιτροπή για την επίλυση του προβλήματος της Μεσοχώρας Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο.

Επισκέψιμο είναι πλέον το σπήλαιο της Θεόπετρας, στο δήμο Βασιλικής του νομού Τρικάλων.

Όλες οι παρεμβάσεις που προβλέπονταν από το έργο ανάδειξης μέσω του Γ΄ ΚΠΣ και αφορούν το εσωτερικό αλλά και τον εξωτερικό τομέα του σπηλαίου,.

Αντικατάσταση αγωγού στο Ριζαριό.

Ένα σοβαρό αλλά και χρόνιο πρόβλημα που αντιμετώπιζαν οι κάτοικοι του Ριζαριού οδεύει προς την επίλυσή του μετά την υπογραφή σύμβασης έργου.

Αναδείχθηκε ανάδοχος για το εργο συντήρησης και βελτίωσης του οδικού δικτύου του δήμου Καστανιάς.

Προσωρινός ανάδοχος για το έργο της συντήρησης και βελτίωσης του οδικού δικτύου του δήμου Καστανιάς αναδείχθηκε κατά την διαδικασία στην αρμόδια.

Φωταγωγήθηκε η κρεμαστή πεζογέφυρα της Πύλης.

Αναμφίβολα η περιοχή της Πύλης δίνει την δυνατότητα στον επισκέπτη να θαυμάσει μια σειρά ιστορικών μνημείων που κεντρίζουν το ενδιαφέρον και την.

Καλαμπάκα:Εκβίαζαν καταστηματάρχη

Συνελήφθησαν στην Καλαμπάκα τέσσερις νεαροί οι οποίοι φέρονται χτες τα ξημερώματα, κάτω από την επήρεια αλκοόλ να απείλησαν καταστηματάρχη.

Το πόσιμο νερό δεν πληροί τις προδιαγραφές υγιεινής

Τον καθαρισμό των δεξαμενών, των φρεατίων στις υδρομαστεύσεις, τη χλωρίωση του δημοτικού συστήματος ύδρευσης και εκ νέου μια χημική ανάλυση του.

Έκλεψαν το Δημαρχείο Καλαμπάκας

Μέρα μεσημέρι άγνωστοι στην γειτονική καλαμπάκα, εισέβαλλαν παράνομα σήμερα στο Δημαρχείο της πόλης . Συγκεκριμένα αφαίρεσαν ενα χρηματοκιβώτιο.

Έβαλε τραγικό τέλος στη ζωή του κόβοντας με σιδηροτροχό το κεφάλι του 52χρονος στην Καλαμπάκα

Τραγικό τέλος στη ζωή του έδωσε ένας 52χρονος Καλαμπακιώτης την Κυριακή μέσα στο σπίτι του που βρίσκεται επί της οδού Καλοστύπη. Τραγικό τέλος στη.

Σημαντική η κτηνοτροφία και μεγάλος ο αριθμός βοσκοτόπων στα ανατολικά Τρίκαλα

Ενδιαφέροντα είναι τα αποτελέσματα της μελέτης "Πρότυπη Επιχειρησιακή οργάνωση ανάπτυξη και διαχείριση βοσκοτόπων των δημοτικών διαμερισμάτων.

Ισονομία και εφαρμογή της νομοθεσίας ζητά η “Φάρμα Θεσσαλίας”

Την ισότιμη αντιμετώπιση και την εφαρμογή της νομοθεσίας που διέπει τη λειτουργία κτηνοτροφικών μονάδων ζήτησαν σε συνέντευξη Τύπου οι.

Αγόρασε αποθήκη για πολιτιστικό κέντρο ο δήμος Εστιαιώτιδας

Στην αγορά ακινήτου για την στέγαση πολιτιστικών δραστηριοτήτων προχώρησε η δημοτική αρχή του δήμου Εστιαιώτιδας, η οποία παρά τα μεγάλα.

© 2009-2019 trikalanews.gr. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Όροι χρήσης