Ειδήσεις από τους Δήμους του Νομού Τρικάλων | trikalanews.gr

Υπόλοιποι Δήμοι

Σε λίγη ώρα η συναιδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πύλης

H τακτική Συνεδρίαση που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Πύλης σήμερα Τετάρτη και ώρα 19:30 θα σηζητήσει τα παρακάτω σημαντικά θέματα... "Επί ...

Αυξημένος ο κίνδυνος ατυχήματος στη διάβαση στο Δέλτα Καλαμπάκας.

Σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος του Συλλόγου,η αντιπρόεδρος κ. Σούλα Ζαραμπούκα και η γραμματέας κ. Φωτεινή Πάνου βρέθηκαν στο Δέλτα Καλαμπάκας... ...

Εκδήλωση για την διαχείριση αποβλήτων στην Καλαμπάκα.

Περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση της νέας γενιάς μαθητων επιχειρήθηκε απο κλιμάκιο του δήμου Καλαμπάκας. Την πρωτοβουλία για την ενημερωτική ...

Εκδηλώσεις για το βιβλίο στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν από αύριο το απόγευμα με παρουσίαση βιβλίου. Από αύριο Τρίτη 31 Μαρτίου ξεκινούν οι εκδηλώσεις για το βιβλίο με αφορμή  ...

Ενότητα για το μέλλον της Μεσοχώρας

Συνέντευξη τύπου παρέθεσε χθες η Συντονιστική Επιτροπή για την επίλυση του προβλήματος της Μεσοχώρας Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο.

Επισκέψιμο είναι πλέον το σπήλαιο της Θεόπετρας, στο δήμο Βασιλικής του νομού Τρικάλων.

Όλες οι παρεμβάσεις που προβλέπονταν από το έργο ανάδειξης μέσω του Γ΄ ΚΠΣ και αφορούν το εσωτερικό αλλά και τον εξωτερικό τομέα του σπηλαίου,.

Αντικατάσταση αγωγού στο Ριζαριό.

Ένα σοβαρό αλλά και χρόνιο πρόβλημα που αντιμετώπιζαν οι κάτοικοι του Ριζαριού οδεύει προς την επίλυσή του μετά την υπογραφή σύμβασης έργου.

Αναδείχθηκε ανάδοχος για το εργο συντήρησης και βελτίωσης του οδικού δικτύου του δήμου Καστανιάς.

Προσωρινός ανάδοχος για το έργο της συντήρησης και βελτίωσης του οδικού δικτύου του δήμου Καστανιάς αναδείχθηκε κατά την διαδικασία στην αρμόδια.

Φωταγωγήθηκε η κρεμαστή πεζογέφυρα της Πύλης.

Αναμφίβολα η περιοχή της Πύλης δίνει την δυνατότητα στον επισκέπτη να θαυμάσει μια σειρά ιστορικών μνημείων που κεντρίζουν το ενδιαφέρον και την.

Καλαμπάκα:Εκβίαζαν καταστηματάρχη

Συνελήφθησαν στην Καλαμπάκα τέσσερις νεαροί οι οποίοι φέρονται χτες τα ξημερώματα, κάτω από την επήρεια αλκοόλ να απείλησαν καταστηματάρχη.

Το πόσιμο νερό δεν πληροί τις προδιαγραφές υγιεινής

Τον καθαρισμό των δεξαμενών, των φρεατίων στις υδρομαστεύσεις, τη χλωρίωση του δημοτικού συστήματος ύδρευσης και εκ νέου μια χημική ανάλυση του.

Έκλεψαν το Δημαρχείο Καλαμπάκας

Μέρα μεσημέρι άγνωστοι στην γειτονική καλαμπάκα, εισέβαλλαν παράνομα σήμερα στο Δημαρχείο της πόλης . Συγκεκριμένα αφαίρεσαν ενα χρηματοκιβώτιο.

Έβαλε τραγικό τέλος στη ζωή του κόβοντας με σιδηροτροχό το κεφάλι του 52χρονος στην Καλαμπάκα

Τραγικό τέλος στη ζωή του έδωσε ένας 52χρονος Καλαμπακιώτης την Κυριακή μέσα στο σπίτι του που βρίσκεται επί της οδού Καλοστύπη. Τραγικό τέλος στη.

Σημαντική η κτηνοτροφία και μεγάλος ο αριθμός βοσκοτόπων στα ανατολικά Τρίκαλα

Ενδιαφέροντα είναι τα αποτελέσματα της μελέτης "Πρότυπη Επιχειρησιακή οργάνωση ανάπτυξη και διαχείριση βοσκοτόπων των δημοτικών διαμερισμάτων.

Ισονομία και εφαρμογή της νομοθεσίας ζητά η “Φάρμα Θεσσαλίας”

Την ισότιμη αντιμετώπιση και την εφαρμογή της νομοθεσίας που διέπει τη λειτουργία κτηνοτροφικών μονάδων ζήτησαν σε συνέντευξη Τύπου οι.

Αγόρασε αποθήκη για πολιτιστικό κέντρο ο δήμος Εστιαιώτιδας

Στην αγορά ακινήτου για την στέγαση πολιτιστικών δραστηριοτήτων προχώρησε η δημοτική αρχή του δήμου Εστιαιώτιδας, η οποία παρά τα μεγάλα.

© 2009-2019 trikalanews.gr. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Όροι χρήσης