Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στην Ελάτη το 3ο αντάμωμα φίλων μοτοσυκλέτας

Στις 12 και 13 Ιουλίου του 2019 θα πραγματοποιηθεί στην Ελάτη το 3ο αντάμωμα φίλων μοτοσυκλέτας.

Πρόκειται για μία εκδήλωση πανελλήνιας εμβέλειας στην οποία συμμετέχουν τα περισσότερα Club μοτοσυκλέτας της χώρας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Προφήτη Ηλία στην Ελάτη και καλώς εχόντων των καιρικών συνθηκών σύμφωνα με τις εκτιμήσεις πρόκειται να συγκεντρώσει πάνω από 1.000 άτομα.

Ο σύλλογος επαγγελματιών ορεινού όγκου νομού Τρικάλων Ξένιος Ζευς συνεργάζεται άμεσα με τους υπεύθυνους της εκδήλωσης δίνοντας σε όλους τους συμμετέχοντες ένα πλαφόν τιμής σε ΌΛΑ τα καταλύματα της Ελάτης και της γύρω περιοχής προσφέροντας έτσι ακόμα ένα κίνητρο για να πραγματοποιηθεί η διοργάνωση στην περιοχή μας.

Πρόκειται για μία διοργάνωση για στοχευμένο ειδικό κοινό, ιδιαίτερου ενδιαφέροντος, η οποία εκτός από το αντάμωμα των Σαρακατσαναίων είναι μοναδική για τον ορεινό όγκο και αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία για την προώθηση της περιοχής και για την στήριξη όλων των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό.

Οι διοργανωτές είδη έχουν καλύψει την περιοχή με πληρότητα σχεδόν 100% και με τις τελευταίες εκτιμήσεις πολύ πιθανόν να μην υπάρχουν τελικά και αρκετά καταλύματα για να καλύψουν το σύνολο των επισκεπτών.

Σημαντικό επίσης είναι να αναφέρουμε ότι μέρος των εσόδων που θα προκύψουν από τις διανυκτερεύσεις θα διατεθούν για την ενίσχυση μη κερδοσκοπικών οργανισμών με κοινωνική δράση.

Σημαντικοί αρωγοί στην εκδήλωση είναι ο Δήμος Πύλης που παρέχει το χώρο και υλικό απαραίτητο για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης και προσωπικά τον κύριο Κωστάκη Αθανάσιο Αντιδήμαρχο Οικονομικών, τη περιφέρεια Θεσσαλίας και προσωπικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον αντιπεριφερειάρχη νομού Τρικάλων Κο Μιχαλάκη Χρήστο και τον πρώην αντιπεριφερειάρχη τουρισμού κο Γιάννη Μπουτίνα που αφουγκράστηκαν τις ανάγκες της περιοχής και έπραξαν τα δέοντα για να πραγματοποιηθεί η διοργάνωση.

Τέλος θα θέλαμε Να ευχαριστήσουμε όλους τους λάτρεις της μοτοσυκλέτας οι οποίοι διάλεξαν την περιοχή μας και θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους.

Καλό αντάμωμα

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή