Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Υποβλήθηκε ο φάκελος για το έργο της αποχέτευσης στην Φαρκαδόνα

Ο Δήμος Φαρκαδόνας σε συνεργασία με τη ΔΕΥΑ Φαρκαδόνας υπέβαλλε σήμερα το φάκελο του έργου «Δίκτυο Αποχέτευσης Τ.Κ. Φαρκαδόνας» προϋπολογισμού 5.130.000 € στο πρόγραμμα «Φιλόδημος».

Όπως φαίνεται από τον τίτλο του, πρόκειται για το έργο που θα επιλύσει το χρόνιο πρόβλημα της έλλειψης δικτύου αποχέτευσης στην πόλη της Φαρκαδόνας.Επίσης, όπως φαίνεται από τον προϋπολογισμό του, πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα έργα στην περιοχή του Δήμου μας.

Το έργο περιλαμβάνει την κατασκευή πλήρους δικτύου αποχέτευσης στη Φαρκαδόνα και ενός καταθλιπτικού αγωγού που θα μεταφέρει τα λύματα στον πρόσφατα κατασκευασμένο Βιολογικό Καθαρισμό της Οιχαλίας. Έτσι, επιτυγχάνεται διπλό όφελος: η οικονομικότερη λύση για την αποχέτευση της Φαρκαδόνας και ταυτόχρονα η αποδοτικότερη λύση για το Βιολογικό Καθαρισμό της Οιχαλίας, με τη μέγιστη αξιοποίησή του.

Εδώ θα πρέπει και πάλι να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους του Δήμου και της ΔΕΥΑ που με τη σκληρή δουλειά τους κάνουν το όραμα προγραμματισμό και τον προγραμματισμό πράξη.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή