Ζημιώνετε το Γ. Νοσοκομείο Τρικάλων κάθε μέρα που περνάει κ. Δ. Παρθένη | trikalanews.gr

Ζημιώνετε το Γ. Νοσοκομείο Τρικάλων κάθε μέρα που περνάει κ. Δ. Παρθένη

Για κάθε μήνα που περνάει, το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων επιβαρύνεται με τόκους ύψους 3.000 ευρώ, καθώς ο διοικητής, κ. Δημήτρης Παρθένης, αρνείται  να εκτελέσει την δικαστική απόφαση με αριθμό 361 / 2017 του Διοικητικού Εφετείου Λάρισας, όπου σύμφωνα με την εκτελεστή αυτή δικαστική απόφαση, το Γ. Νοσοκομείο Τρικάλων οφείλει να πληρώσει στην Κατασκευαστική Εταιρεία ΕΡΕΤΒΟ Α.Ε το οφειλόμενο ποσό των 589.743,099 ευρώ  και επιπρόσθετα τους τόκους που αναλογούν, οι οποίοι ξεπερνούν  σήμερα τις 200.000 ευρώ!

Συγκεκριμένα, στη σύσκεψη της 21ης Ιουνίου 2017,  το Διοικητικό Εφετείο Λάρισας δικαίωσε την Κατασκευαστική Εταιρεία ΕΡΕΤΒΟ Α.Ε η οποία είχε προσφύγει στην Δικαιοσύνη, ζητώντας από την διοίκηση του Γ. Νοσοκομείου Τρικάλων, τα οφειλόμενα  που αφορούσαν την περίοδο 2011 – 2012 σχετικά με τις υπηρεσίες συντήρησης των εγκαταστάσεων που είχε παράσχει στο Γ. Νοσοκομείο Τρικάλων.

Την επίδοση της δημοσίευσης αυτής της απόφασης, έλαβε η ΕΡΕΤΒΟ Α.Ε στις 23 Οκτωβρίου 2017,  όπως δήλωσε μετά από σχετική ερώτηση του trikalanews.gr ο πρόεδρος, διευθύνων σύμβουλος και κύριος μέτοχος της εταιρείας κ. Γιώργος Ρωμοσιός.

Αντί όμως να πληρωθεί τα οφειλόμενα από την διοίκηση του Νοσοκομείου – αφού η απόφαση είναι εκτελεστή –  ο διοικητής  κ. Δημήτρης Παρθένης, προτίμησε να προσφύγει με αναίρεση στο Συμβούλιο της Επικρατείας – το Ανώτατο Διοικητικό Δικαστήριο –  αρνούμενος όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, αποκλειστικά στο trikalanews.gr ο κ. Γιώργος Ρωμοσιός «να υλοποιήσει την έντοκη δικαστική απόφαση, ζημιώνοντας έτσι το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων και το Ελληνικό Δημόσιο, με επιπρόσθετους τόκους, καθώς τα επιτόκια είναι σημαντικά υψηλά και αυτή την στιγμή οι τόκοι ξεπερνούν τις 200.000 ευρώ».

Η υπόθεση στο Συμβούλιο της Επικρατείας δεν έχει εκδικαστεί ακόμη, καθώς τα δικαστικά αυτά ζητήματα είναι γνωστό ότι τραβάνε με μάκρος χρόνου, με αποτέλεσμα κάθε μέρα που περνάει να είναι επιζήμια.
 

•    Η ΕΡΕΤΒΟ αναγκάστηκε να προσφύγει στην Επιτροπή Συμμόρφωσης του Εφετείου Λάρισας


«Τον Ιούνιο του 2018, αναγκαστήκαμε να προσφύγουμε στην Επιτροπή Συμμόρφωσης του Εφετείου Λάρισας  και περιμένουμε η Επιτροπή να υποχρεώσει τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, να εφαρμόσει την δικαστική απόφαση» δήλωσε στο trikalanews.gr o κ. Γιώργος Ρωμοσιός και προσθέτοντας, τόνισε:

«Κάποια στιγμή ο κ. Δ. Παρθένης, ζήτησε από την εταιρεία μας να παραιτηθούμε από τους τόκους και επιπρόσθετα να κάνουμε έκπτωση σε όσα μας οφείλονταν για τις υπηρεσίες που είχαμε παράσχει στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, διαφορετικά όπως μας είχε πει χαρακτηριστικά, θα σταματούσε την συνεργασία με την εταιρεία μας.

 Τότε του είπα πολύ ευγενικά – γιατί είχα ο ίδιος μια συνάντηση μαζί του – ότι αυτά τα πράγματα δεν μπορούσαν να γίνουν και ότι αν ήθελε θα μπορούσαμε να δούμε το θέμα των τόκων. Εκείνος όμως, απάντησε: «Αν σας αρέσει, αλλιώς φεύγετε».  Τότε ήταν που απάντησα αρνητικά και αποχωρήσαμε τον Οκτώβριο του 2016.

Η τοπική κοινωνία θα κρίνει τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων και η Δικαιοσύνη» κατέληξε ο πρόεδρος,  διευθύνων σύμβουλος και κύριος μέτοχος της κατασκευαστικής εταιρείας ΕΡΕΤΒΟ Α.Ε,  η οποία να θυμίσουμε είναι εκείνη που κατασκεύασε το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων την περίοδο 2002-2005 και είχε την συντήρησή των εγκαταστάσεών του την περίοδο 2005-2016.


•    Η διοίκηση του Νοσοκομείου οφείλει άλλα 66.000 ευρώ στην ΕΡΕΤΒΟ Α.Ε … για τιμωρία!


Όπως είπε αποκλειστικά στο trikalanews.gr ο κ. Γιώργος Ρωμοσιός, ο διοικητής του Γ. Νοσοκομείου Τρικάλων, αποφάσισε μετά από εκείνη την συνάντηση που είχαν στο γραφείο του, αφού οι όροι έκπτωσης που έθεσε ο κ. Δημήτρης Παρθένης δεν έγιναν αποδεκτοί από την ΕΡΕΤΒΟ Α.Ε, να αφήσει στην εταιρεία,  εκτός από το προηγούμενο υπόλοιπο, χρέος και  τους τρεις τελευταίους μήνες για τους οποίους η ΕΡΕΤΒΟ Α.Ε,  είχε παράσχει κανονικά τις υπηρεσίες της.

«Ο κ. Δ. Παρθένης, δεν μας πλήρωσε ούτε τους τελευταίους τρεις μήνες. Τιμολογημένες, κανονικά οι υπηρεσίες που προσφέραμε στο Γ. Νοσοκομείο Τρικάλων, ύψους 66.000 ευρώ, ποσό για το οποίο έχουμε προσφύγει στη Δικαιοσύνη με αγωγή το 2017. Υπόθεση η οποία ακόμη δεν έχει εκδικαστεί» υπογράμμισε και κλείνοντας, συμπλήρωσε με νόημα:

«Σε κάθε περίπτωση, αυτή η καθυστέρηση της πληρωμής, μιας απόφασης που έχει ο κ. διοικητής στα χέρια του περισσότερο από ένα χρόνο και δεν την εφαρμόζει, επιβαρύνει  το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων με τόκους 3.000 ευρώ κάθε μήνα. Θα μπορούσαμε να κάνουμε κατάσχεση στο Νοσοκομείο, αλλά αφενός δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα στις πληρωμές του προσωπικού και στις αγορές ιατροφαρμακευτικών υλικών, αφετέρου δεν είναι στην δική μας φιλοσοφία τέτοιου είδους κινήσεις. Λειτουργούμε ως εταιρεία 40 χρόνια. Ο καθένας πορεύεται στη δουλειά του, με την δικιά του συνέπεια και αξιοπρέπεια».Επιχειρείν

ΡΥΘΜΟΣ 89.2

Ελληνική Μουσική ΡΥΘΜΟΣ 89,2

Ο ΡΥΘΜΟΣ 89,2 είναι ένας μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός, ελληνικού ρεπερτορίου
Καυσόξυλα Κάρβουνα Κολίτσας

Καυσόξυλα Κάρβουνα Κολίτσας

37 χρόνια εμπειρίας, συνέπειας, αξιοπιστίας, εμπιστοσύνης «μετράει» η επιχείρηση Κολίτσας Δημήτριος: από το 1979 έως σήμερα.
Dr. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ Χ. ΣΤΟΦΟΡΟΥ - ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Dr. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ Χ. ΣΤΟΦΟΡΟΥ - ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Ενδοσκοπική Νευροχειρουργική,
Χειρουργική Σπονδυλικής Στήλης,
Χειρουργική Εγκεφάλου,
Χειρουργική Πόνου
koukourava banners new

Ακουστικά Βαρηκοΐας Κουκουράβα

Το Πρότυπο Κέντρο Επιλογής κι Εφαρμογής Ακουστικών Βαρηκοίας- Κουκουράβα Βάγια, ιδρύθηκε στα Τρίκαλα το 2002.
Χοιρινό ΜΑΡΑΒΑ

ΝΤΟΠΙΟ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΑΡΑΒΑ

Η επιχείρησή μας είναι και θα συνεχίσει να είναι δίπλα στους συμπολίτες μας.
ΡΟΖ ΠΙΠΕΡΙ

ΡΟΖ ΠΙΠΕΡΙ

Το μαγικό ταξίδι στον κόσμο των μπαχαρικών και όχι μόνο, ξεκίνησε από τα Τρίκαλα.
Γρηγόριος Τσακμάκης MD Χειρουργός Ουρολόγος

Γρηγόριος Τσακμάκης MD Χειρουργός Ουρολόγος

Ο ιατρός είναι απόφοιτος της Ιατρικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Οι θεραπευτικές δυνατότητες του βελονισμού αφορούν όλη την Παθολογία

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βελονισμός και οι εφαρμογές του

Δημοφιλέστερα

Παζλ Νοσοκομείο

Τα εργολαβικά συμφέροντα του Νοσοκομείου και ποιος κρύβεται από

Το trikalanews.gr αποκαλύπτει, τα εργολαβικά συμφέροντα που

Σταυρούλα Κόσυβα - Γεωργία Περιστέρη: Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα

Σταυρούλα Κόσυβα - Γεωργία Περιστέρη: Ιδού η Ρόδος, ιδού και το

Αποκαλυπτική δημόσια συνομιλία μέλους του Δ.Σ του Νοσοκομείου

Τα ονόματα των γυναικών που θα  βραβευτούν αύριο στα Τρίκαλα

Τα ονόματα των γυναικών που θα βραβευτούν αύριο στα

Αποκλειστικά το trikalanews.gr εξασφάλισε και δημοσιεύει τα

«Έφυγε» από τη ζωή η Βάσω Πανανου - Μπάκου

«Έφυγε» από τη ζωή η Βάσω Πανανου - Μπάκου

Σε ηλικία 64 ετών, έφυγε από τη ζωή η Βάσω Πανάνου – Μπάκου και

Όσα συνέβησαν στις βραβεύσεις  «Θέλω τη Γυναίκα Ψηλά»

Όσα συνέβησαν στις βραβεύσεις «Θέλω τη Γυναίκα Ψηλά»

Πραγματοποιήθηκε, σε ξενοδοχείο των Τρικάλων, με αφορμή την 8η

Οι 4000 δρομείς και όσα σπουδαία έγιναν στον 12ο ημιμαραθώνιο Καλαμπάκα – Τρίκαλα

Οι 4000 δρομείς και όσα σπουδαία έγιναν στον 12ο ημιμαραθώνιο

Η εκκίνηση κάτω από τους βράχους των Μετεώρων, η ελαφρώς

© 2009-2019 trikalanews.gr. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Όροι χρήσης