Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Με μετάλλια επέστεψαν στα Τρίκαλα οι PRETORIANS του HARLEM FIGHT GYM

Εντυπωσίασαν οι PRETORIANS του HARLEM FIGHT στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του COMBAT JU JITSU που διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Στάδιο της Σίνδου.

Σε ένα άρτιο και οργανωμένο πρωτάθλημα που ήταν κατάμεστο από κοινό και αθλητές αποθεώσαν το πιο ολοκληρωμένο μαχητικό άθλημα στον κόσμο.

Από τα Τρίκαλα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εκπροσώπησαν οι PRETORIANS του Αθανάσιου Μήτσιου όπου κατέπληξαν κοινό και ειδικούς του Αθλήματος, παίρνοντας 5 μετάλλια σε 6 κατηγορίες στους άντρες, συγκεκριμένα ο Κώστας Καλύβας κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδας νικώντας εντυπωσιακά όλους τους αγώνες στα 85 κιλά, στα 69  κιλά και οι 2 αθλητές της Τρικαλινής ομάδας ανέβηκαν στο βάθρο, συγκεκριμένα ο Γιόργκεν Γεσίλι και Γιάννης Σταυρίδης κατέκτησαν την 2η και 3η θέση αντίστοιχα.

Στα 62 κιλά ο Βασίλης Σπανούλης κατέκτησε την 2η θέση παίζοντας εξαιρετικά, ενώ στα 94+ κιλά ο Γρηγόρης Βαϊου ανέβηκαν στο βάθρο δυνατών κατακτώντας την 3η θέση.

Αντίστοιχα στα 77 κιλά ο Δημήτρης Σκουμής και ο Χρήστος Σταμπέρνας, τερμάτισαν στην 5η και 6η θέση χάνοντας στις λεπτομέρειες.

Από γυναικείας πλευράς στα 62 κιλά στις Βετεράνες, σε αγώνα επίδειξης, η Αναστασία Ζωγράφου αντιμετώπισε από τον Άγιο Δομίνικο, την Χερνάντεζ σε έναν απολαυστικό αγώνα.

Ο προπονητής της ομάδας Αθανάσιος Μήτσιος συγχαίρει όλους τους αθλητές καθώς και όλους όσους βοήθησαν την ομάδα να φτάσει τόσο ψηλά.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή