Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Ειδήσεις

I
Το σύνολο του περιεχομένου του trikalanews.gr , συμπεριλαμβανόμενων ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά, των κειμένων, φωτογραφιών, video, ήχων και γραφικών, και αγαθών μαζί με εμπορικά σήματα, διεθνείς συμβάσεις, και / ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας και προστατεύεται από τους ελληνικούς και διεθνείς νόμους. Η Υπηρεσία προστατεύεται επίσης ως συλλογική εργασία από νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων και από άλλους νόμους και συμβάσεις. Η Υπηρεσία παρέχεται για κύρια ενημερωτικούς σκοπούς πληροφόρησης και παρουσίασης. Σε κάθε περίπτωση, το trikalanews.gr δεν βαρύνεται με οιοδήποτε πταίσμα, ούτε αμέλεια, και δεν είναι υπόχρεο για οιαδήποτε φύσεως ζημία από την χρήση της Υπηρεσίας ή από την αδυναμία χρήσης αυτής.

II
Η χρήση της ιστοσελίδας και των σε αυτή εμφανιζόμενων καταχωρήσεων και υπηρεσιών εν γένει συμφωνείται ρητά από τον χρήστη ότι γίνεται με αποκλειστικά δική του ευθύνη και γνωρίζει πλήρως και θετικά ότι η υπηρεσία εν γένει και ο,τιδήποτε περιέχεται και παρέχεται από αυτή, συμπεριλαμβανομένων όλων των προβαλλόμενων προιόντων και υπηρεσιών στην ιστοσελίδα και παρεχόμενων ή διατειθέμενων σε αυτή, ήτοι εν γένει περιεχόμενο, υπηρεσίες, αγαθά ή διαφημίσεις παντός είδους και φύσεως, παρέχονται και διατίθενται ως έχουν και καταχωρούνται και ως διατίθενται και παραδίδονται εν γένει.

III
Το trikalanews.gr δεν εγγυάται τη συμβατότητα της «Υπηρεσίας» με τον εξοπλισμό σας ή ότι στην Υπηρεσία ή στις ηλεκτρονικές επιστολές που αποστέλλονται από τοtrikalanews.gr ή κάποιον εκπρόσωπό της, δεν υπάρχουν λάθη ή ιοί ή οποιασδήποτε μορφής αρχεία που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη και δεν φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία μπορεί να προκύψει ως αποτέλεσμα τέτοιων καταστροφικών αρχείων.

IV
Συμφωνείτε ότι το trikalanews.gr και οι λοιποί συνδεόμενοι με αυτόν τον ιστότοπο δεν φέρουν ευθύνη ή υποχρέωση για οποιαδήποτε ζημία, είτε αυτή προκλήθηκε από αμέλεια του ιστότοπου και ιστοσελίδας, των υπαλλήλων της και των συνδεόμενων με αυτή ή προκλήθηκαν από ο,τιδήποτε και οποιονδήποτε σχετίζεται με την Υπηρεσία. Συγκεκριμένα δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε απώλεια κερδών, για ζημίες, ποινές, συμπτωματικές ή επακόλουθες βλάβες, ή για κάθε απαίτηση εναντίον του από οποιαδήποτε τρίτη πλευρά, ή για οποιοδήποτε σφάλμα, ανακρίβεια, παράλειψη, καθυστέρηση, ή οποιαδήποτε άλλη ανεπάρκεια στην Υπηρεσία, οι οποίες προκλήθηκαν από τον εξοπλισμό του Ηλεκτρονικού σας Υπολογιστή ή από τη χρήση της Υπηρεσίας διαμέσου του εξοπλισμού αυτού ή γενικά από την οιαδήποτε Υπηρεσία ή Προιόν προβαλλόμενο ή διαφημιζόμενο στοtrikalanews.gr .

V
Η χρήση και η λειτουργία του trikalanews.gr γίνεται μόνον για νόμιμο σκοπό και όχι για παράνομο σκοπό και αντικείμενο στα χρηστά ήθη και απαγορεύεται ο,τιδήποτε σχετικό. Απαγορεύεται κάθε τυχόν χρήση μη συνδεόμενη με τους όρους χρήσης και παρά το κείμενο και το νόημα αυτών, όπως και η καθ οιονδήποτε τρόπο χρήση του trikalanews για λόγους εμπορικούς υπέρ τρίτου από τρίτο, ανταγωνισμού, μεταπώλησης υπηρεσιών ή προιόντων κατ΄εκμετάλλευση και εν αγνοία του trikalanews.gr, η περαιτέρω διαβίβαση δεδομένων, πληροφοριών, υπηρεσιών κλπ του trikalanews.gr χωρίς την σύμφωνη γνώμη του προς τούτο, η μεταφορά, διάθεση , διανομή οιασδήποτε πληροφορίας, η αναπαραγωγή αυτών καθώς και η αναδημοσίευση, τροποποίηση , μεταβίβαση ή εκμετάλλευση γενικά των περιεχόμενων του trikalanews.gr καθώς και τυχόν υπαρχόντων εμπορικών σημάτων.

Οι άνω απαγορεύσεις, ενδεικτικές και όχι περιοριστικές, ισχύουν και για τυχόν πράξεις πώλησης ή διανομής σε άλλα μέσα ενημέρωσης έντυπα και ηλεκτρονικά παντός είδους και φύσεως αλλά και για την χρήση στατιστικών δεδομένων χρήσεως από μέρους χρηστών σχετικά με παρεχόμενες ενημερώσεις ή πωλήσεις ή γενικά για τα παρεχόμενα ως υπηρεσίες ή προϊόντα εν γένει στο trikalanews.gr .

Η ευθύνη βαρύνει τον χρήστη και κάθε τυχόν σχετική εγερθείσα αξίωση αφορά τον χρήστη και βαρύνει αυτόν αν, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά:

α) σε χρήση της Υπηρεσίας από μέρους του χρήστη ή από μέρους οποιουδήποτε χρησιμοποιεί την Υπηρεσίας κάνοντας χρήση του ηλεκτρονικού του υπολογιστή,

β) σε χρήση του λογαριασμού του από τον χρήστη ή από οποιονδήποτε άλλον, όπου είναι εφικτό κάτι τέτοιο.

γ) σε περίπτωση παραβίασης των όρων χρήσης από τον χρήστη ή από οποιονδήποτε χρησιμοποιεί τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή ή λογαριασμό,

δ) σε περίπτωση αξίωσης ότι οποιαδήποτε χρήση της Υπηρεσίας από τον χρήστη ή από οποιονδήποτε χρησιμοποιεί τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή ή λογαριασμό καταπατά οποιοδήποτε δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας οποιουδήποτε τρίτου, ή οποιοδήποτε ατομικό ή δημόσιο δικαίωμα,

ε) σε ανακριβή καταχώρηση στοιχείων κατά την εγγραφή του χρήστη ή την ενημέρωση των στοιχείων του

στ) σε περίπτωση παραβίασης των συμφωνιών ή συμβάσεων τις οποίες έχει αποδεχθεί με τους όρους χρήσης αλλά και το νόμο.

VI
Το trikalanews.gr χωρίς προηγούμενη ενημέρωση, μπορεί να τερματίσει ή να διακόψει προσωρινά την πρόσβασή σας στην Υπηρεσία, αιτιολογημένα ή αναίτια οποιαδήποτε στιγμή. Το trikalanews.gr δεν φέρει υποχρέωση απέναντί σας ή απέναντι σε τρίτους για τον τερματισμό ή την προσωρινή διακοπή της Υπηρεσίας, ή για κάθε περίπτωση απαίτησης που σχετίζεται με τον τερματισμό ή την προσωρινή διακοπή της Υπηρεσίας.

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες σχόλια, γνώμες και απόψεις δεν εκφράζουν τις απόψεις του trikalanews.gr και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν.

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες κείμενα καταχωρήσεων δεν εκφράζουν τις απόψεις του trikalanews.gr και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν, υποχρεούνται δε, όπως δηλώνουν την ηλεκτρονική διεύθυνσή τους ή στοιχεία τους κατά την αποστολή κειμένου προς δημοσίευση, η δημοσίευση δε, δεν είναι υποχρεωτική για το trikalanews.gr και σε κάθε περίπτωση παρέχεται η δυνατότητα διευκρινήσεων σε αυτό .

Τα υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν για να διαγραφεί.

Αρμόδια δικαστήρια για την επίλυση οιασδήποτε τυχόν διαφοράς που απορρέει από τους παρόντες όρους ορίζονται τα Δικαστήρια Τρικάλων.

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή