Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Mε …γραβάτα και δήλωση για εκλογές τον Σεπτέμβριο του 2019 ο Αλέξης Τσίπρας

Ο Πρωθυπουργός έκανε λόγο για «στοιχήματα πρέπει να εκπληρώνονται όταν κερδίζονται».

Με …συμβολικό τρόπο επιχείρησε ο Αλέξης Τσίπρας να «απαντήσει» στην αντιπολίτευση που σύσσωμη κάνει λόγο για απόφαση του Eurogroup που δένει χειροπόδαρα την χώρα μέχρι το …2060.
 
Φορώντας γραβάτα ο Πρωθυπουργός, εμφανίσθηκε στο Αίθριο του Ζαππείου Μεγάρου, όπου πραγματοποίησε ομιλία στις κοινοβουλευτικές ομάδες του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝ.ΕΛΛ, μία ημέρα μετά την συμφωνία στην οποία κατέληξε το Eurogroup.
 
Ο κ. Τσίπρας έκανε πράξη το στοίχημα που είχε βάλει στις 24 Ιανουαρίου του 2015, όταν και είχε τονίσει: «Το βάζω σαν στοίχημα πως θα φορέσω γραβάτα όταν κουρέψω το χρέος».
 
Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, ο κ. Τσίπρας δήλωσε πως «τα στοιχήματα πρέπει να εκπληρώνονται όταν κερδίζονται».

Για μια ιστορική ημέρα για την χώρα έκανε λόγο ο κ. Τσίπρας και τόνισε ότι «σήμερα είναι μια ημέρα -έστω για μια μέρα- που πρέπει να επιτρέψουμε στον εαυτό μας ένα αισιόδοξο χαμόγελο. Σήμερα είμαστε εδώ για να δώσουμε ελπίδα και χαρά να χαμογελάσουμε μαζί», υπογραμμίζοντας ότι «μετά τις χθεσινές αποφάσεις η Ελλάδα γυρίζει οριστικά σελίδα. Φεύγουμε από την παλιά Ελλάδα της ολιγαρχίας και της διαπλοκής. Παραλάβαμε μια χώρα στο χείλος του γκρεμού και της χρεωκοπίας, μια χώρα μηδενικών προσδοκιών».

Σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα «σε αυτή την προσπάθεια συγκρουστήκαμε επώδυνα και δεν διστάσαμε στις δυσκολίες φτάσαμε στο τέλος μιας εποχής. Φτάσαμε στο τέλος των μνημονίων και συνεχίζουμε» και πρόσθεσε «Η Ελλάδα γίνεται μια χώρα κανονική, ξαναγράφεται στον παγκόσμιο χάρτη, αλλά όλα αυτά δεν σημαίνουν ότι θα επιστρέψουμε στην Ελλάδα του χθες, της σπατάλης και της διαφθοράς. Το αντίθετο. Σημαίνει ότι με τις δικές μας δυνάμεις θα χτίσουμε την Ελλάδα του μέλλοντος».

Ο Πρωθυπουργός, ανέφερε πως θα ζητηθεί η ψήφος εμπιστοσύνης του …λαού τον Σεπτέμβριο του 2019.

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή