Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πρόβλεψη της ΕΜΥ …αναβάλει εκδήλωση της Επιτροπής Ειρήνης Τρικάλων

Η Επιτροπή Ειρήνης Τρικάλων εκτιμώντας τις προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν αύριο Πέμπτη, αποφάσισε την αναβολή της εκδήλωσης που επρόκειτο να παρουσιαστούν τα έργα ζωγραφικής των μαθητών για την Παρασκευή 1 Ιούνη  και ώρα 7 το απόγευμα στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.
 
Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με το χορευτικό συγκρότημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεγαλοχωρίου με χοροδιδάσκαλο τον Γιάννη Φαφούλια και θα ακολουθήσει πρόγραμμα με την εμψυχώτρια Βάγια Γουλοπούλου.
 
Η καλλιτεχνική πρωτοβουλία της ΕΕΔΥΕ που διοργανώνεται για 4η συνεχή χρονιά βασίζεται φέτος στην αφίσα που αποτυπώνει το θέμα «Μια εικόνα, τρία ερωτήματα: Γιατί γίνονται οι πόλεμοι; Γιατί ξεριζώνονται εκατομμύρια άνθρωποι από τις εστίες τους; Γιατί να σκοτώνονται οι λαοί για τ’ αφέντη το φαϊ;».

Στο μεταξύ ολοκληρώνεται η συγκέντρωση των έργων ζωγραφικής και άλλων κατασκευών από τα σχολεία των Τρικάλων Α/Βάθμιας και Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης με επισκέψεις στα σχολεία από Μέλη της Επιτροπής Ειρήνης για την παραλαβή των έργων είτε και άμεση παράδοση από την πλευρά των Σχολείων στα Μέλη της Επιτροπής.

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή