Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας

Με 8 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει σήμερα στη 1 το μεσημέρι το το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας.

Τα θέματα

1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση της 14ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δήμου Καρδίτσας έτους 2017

2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με απευθείας ανάθεση στην Ε.Π.Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε της εκτέλεσης του έργου «Σύνδεση Βιοκλιματικού ΚΑΠΗ με το δίκτυο φυσικού αερίου»

3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συμμετοχή του Δήμου Καρδίτσας στο Ευρωπαικό Πρόγραμμα Erasmus+ με τίτλο «Digital Skills for People Living in the 3rd Age – Effective Digital Access to Public Service»

4. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση της 5ης αναμόρφωσης του Δ.Ο.Π.Α.Κ έτους 2017

5. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση επικαιροποιημένης μελέτης και τευχών δημοπράτησης και καθορισμός του τρόπου ανάθεσης των δύο υποέργων του έργου: «Επέκταση Θεοδωρίδειου Κέντρου Υποστήριξης για ανθρώπους με αναπηρία ¨ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ¨»

6. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με υποβολή πρότασης για ένταξη, στην πρόσκληση με κωδικό 041ΠΡΟΝ (α/α ΟΠΣ 2321) του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020, των δύο υποέργων του έργου: «Επέκταση Θεοδωρίδειου Κέντρου Υποστήριξης για ανθρώπους με αναπηρία ¨ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ¨»

7. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με δέσμευση του Δήμου Καρδίτσας για ανάληψη της υποχρέωσης συντήρησης του Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας για ανθρώπους με ειδικές ανάγκες

8. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με υλοποίηση δράσης για την οδική ασφάλεια, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μαθητών της Β’ Λυκείου της Β/θμιας εκπαίδευσης του Δήμου Καρδίτσας
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή