Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Τραμπ- Κιμ: Η συμφωνία είναι γεγονός

Το χάσμα μεταξύ Ντόναλντ Τραμπ και Κιμ Γονγκ Ουν  φαίνεται να γεφυρώνεται αισθητά κυρίως μετά την συνάντησης των δυο ηγετών που φάνηκε να παίζει καταλυτικό ρόλο. 

Σημερινές δηλώσεις του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ αφήνουν να εννοηθεί ότι η ιστορική σύνοδος κορυφής με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν στέφτηκε με επιτυχία και μάλιστα σε φιλικό κλίμα. 

Για την ακρίβεια ο Τραμπ απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους χαρακτήρισε «φανταστική» την συνάντηση με τον βορειοκορεάτη Κιμ και μάλιστα είπε ότι ήταν πολύ καλύτερη από ότι μπορούσε να φανταστεί. Χαρακτηριστικό είναι ότι επισήμανε πως σημειώθηκε «μεγάλη πρόοδος» σε αυτή την συνέτιση  χωρίς όμως να μπει σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Οι δυο κορυφαίοι  ηγέτες γευμάτισαν μαζί, συνοδευόμενοι από  επιφανή στελέχη των κυβερνήσεων τους και αμέσως μετά υπέγραψαν κοινή συμφωνία το περιεχόμενο της οποίας απέφυγαν να γνωστοποιήσουν στους δημοσιογράφους.

Με αφορμή αυτή την κοινή συμφωνία αλλα και το ευχάριστο κλίμα στην συνάντηση κορυφής δεν ήταν λίγοι όσοι έσπευσαν να  διαρρεύσουν ότι οι εχθροπραξίες του παρελθόντος έλαβαν τέλος μια και καλή.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή