Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αστυνομική επιχείρηση με 17 συλλήψεις

Αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν χθες σε ολόκληρη την Θεσσαλία, εστιάζοντας στην πρόληψη και δραστική μείωση των τροχαίων ατυχημάτων, καθώς και στην εξασφάλιση ευμενέστερων συνθηκών για ασφαλή οδήγηση. 
 
Συγκεκριμένα, στις συντονισμένες δράσεις, με τη συμμετοχή αστυνομικών από Υπηρεσίες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας, δόθηκε έμφαση στην αστυνόμευση του οδικού δικτύου, τον έλεγχο των οχημάτων και  των επιβαινόντων ατόμων, την αντιμετώπιση των επικίνδυνων παραβάσεων.
 
Κατά την διάρκεια των δράσεων ελέγχθηκαν, 1.698 άτομα και 1.571 οχήματα, υπήρξαν 30 προσαγωγές ατόμων, εκ των οποίων οι 17 μετατράπηκαν σε συλλήψεις.
 
Συνελήφθησαν, 10 άτομα (9 Έλληνες και Αλβανός) για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, 3 άτομα (2 Έλληνες και Αλβανός) για κλοπή, 3 Αλλοδαποί (2 Αλβανοί και Πακιστανός) για παράβαση του Νόμου περί Αλλοδαπών και Πακιστανός σε βάρος του οποίου εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση για παράβαση του Κ.Ο.Κ.
 
Βεβαιώθηκαν 387 παραβάσεις και συγκεκριμένα, 381 του Κ.Ο.Κ. (6 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, 1 για αντικανονικούς ελιγμούς, 1 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, 20 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 33 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 8 για ΚΤΕΟ, 108 για υπέρβαση ορίου ταχύτητας, 6 για χρήση κινητού τηλεφώνου, 3 για φθαρμένα ελαστικά, 6 για μέθη και 189 λοιπές παραβάσεις), 3 για κλοπή και 3 του Νόμου περί Αλλοδαπών.
 
Κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 730 ευρώ. 
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή