Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Υπό βροχή το συλλαλητήριο στα Τρίκαλα κατά του Νίκου Μιχαλολιάκου

Συγκέντρωση και …πορεία προς τον χώρο της πολιτικής εκδήλωσης της «Χρυσής Αυγής».

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν και οι ευνοϊκότερες για την διοργάνωση συλλαλητηρίου αλλά ωστόσο, εκατοντάδες άτομα βρέθηκαν στην πλατεία «Ρήγα Φεραίου» για να εκδηλώσουν την αντίδραση τους στην παρουσία στα Τρίκαλα του Γ. Γραμματέα της «Χρυσής Αυγής» Νίκου Μιχαλολιάκου.

Οι συγκεντρωμένοι, ξεκίνησαν αργότερα πορεία με κατεύθυνση το ξενοδοχείο όπου θα πραγματοποιούνταν η πολιτική εκδήλωση της «Χρυσής Αυγής» με τα αστυνομικά μέτρα περιφρούρησης σε κάθε …μέτρο της πόλης και ειδικά πέριξ του ξενοδοχείου, του χώρου της συγκέντρωσης και των γραφείων της «Χρυσής Αυγής».

Το …σκοτάδι ήταν επιπλέον «πονοκέφαλος» για την Αστυνομία που με μεταφερόμενες διμοιρίες ΜΑΤ από άλλες πόλεις, επιχειρούσε με …προβολείς να έχει οπτικό επίπεδο με τους διαδηλωτές προκαλώντας την αντίδραση των τελευταίων που με συνθήματα δεν σταμάτησαν λεπτό να «στολίζουν» την «Χρυσή Αυγή», την Κυβέρνηση και τους …Αστυνομικούς, έχοντας πάρει θέση απέναντι από το ξενοδοχείο.

Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, ξεκίνησε και η εκδήλωση της «Χρυσής Αυγής» και οι διαδηλωτές αποχώρησαν από το σημείο κατευθυνόμενοι με συνθήματα προς το κέντρο της πόλης.

Οι διαδηλωτές βρέθηκαν στα γραφεία της «Χρυσής Αυγής» όπου τους ανέμεναν τα …ΜΑΤ με …Τροχονόμο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων να έχει αναλάβει τον ρόλο του …νταή προς γυναίκα δημοσιογράφο και να μην της επιτρέπει να κάνει το ρεπορτάζ, ενώ την ίδια ώρα σε άλλο σημείο της πόλης ερχόταν αναφορά για επεισόδιο σε café που κινητοποιούσε τους «μάχιμους» συναδέλφους του …Τροχονόμου.

Γενικά η πόλη είναι σε σκηνικό «πολέμου» αυτό το βροχερό Σαββατόβραδο του Νοέμβρη και κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά καθώς τα πνεύματα είναι αρκετά οξυμένα εκατέρωθεν…

Πέρα από τις χειροβομβίδες κρότου-λάμψης που έπεσαν σε κεντρικά σημεία της πόλης και τα καπνογόνα, όπως κατέγραψε το trikalanews.gr την «πλήρωσε» και η τζαμαρία στο πρώην Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή