Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εκπαιδευτήρια Σακκά: Γιατί ρομποτική;

Γιατί σχεδιάζω το αύριο, σήμερα…
 
Αναγνωρίζοντας τους χρονικούς περιορισμούς που επιβάλλεται από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, αλλά και τις εξαιρετικές δυνατότητες που προσφέρει η εκπαιδευτική ρομποτική στην ανάπτυξη δεξιοτήτων (μηχανικής, πληροφορικής και ευρύτερης επίλυσης προβλημάτων), καθώς και στην καλλιέργεια ομαδικού πνεύματος στα παιδιά, τα  εκπαιδευτήρια  Σακκά  κάνουν ένα βήμα προς τα εμπρός  ξεκινώντας τη λειτουργία σχολικής ακαδημίας ρομποτικής στα εκπαιδευτήριά !
 
Η ακαδημία, θα είναι ανοικτή και για μαθητές εκτός των εκπαιδευτηρίων, δίνοντας τη δυνατότητα περαιτέρω αλληλεπίδρασης και με άλλα παιδιά. 
 
Επιπρόσθετα, σκοπός της ακαδημίας είναι η δημιουργία ομάδων που θα θέλουν να συμμετέχουν στους τοπικούς, εθνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς ρομποτικής που διοργανώνονται κάθε χρόνο και που προσφέρουν ακόμη περισσότερες δυνατότητες ανάδειξης των  δυνατοτήτων των παιδιών, αλλά ακόμη και η διοργάνωση εκδηλώσεων εντός του σχολείου με συγκεκριμένους θεματικούς στόχους. 
 
Η ακαδημία θα λειτουργεί Σάββατα, στις ώρες 10:00 έως 13:30, δημιουργώντας μικτά τμήματα τάξεων Β’ έως Δ’, αλλά και Ε’ και πάνω, τόσο αρχαρίων, όσο και προχωρημένων χρηστών. 
 
Διάρκεια   προγράμματος:  12  Δίωρα  εβδομαδιαία  μαθήματα  (Σάββατο  πρωί)
 
Για περισσότερες λεπτομέρειες, όπως και για τη δήλωση συμμετοχής στην ακαδημία μας, μπορείτε να επικοινωνείτε  με  τα  Εκπαιδευτήρια.
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή