Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έρχεται η κακοκαιρία Gori – «Σε Λάρισα, Μαγνησία θα πέσει σε 20 ώρες το νερό που πέφτει σε 3 μήνες»

Η ανάρτηση του μετεωρολόγου Γεώργιου Τσατραφύλλια

Μίνι κακοκαιρία αναμένεται να χτυπήσει την χώρα τις επόμενες μέρες, με την ΕΜΥ να εκδίδει έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού και τους μετεωρολόγους να κρούουν τον κώδωνα για έντονα φαινόμενα και πτώση της θερμοκρασίας. 

Μάλιστα, με ανάρτησή του στο Facebook, ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας σημειώνει ότι η κακοκαιρία Gori θα επηρεάσει για 24 ώρες την Ελλάδα, παρουσιάζοντας και τις περιοχές που κινδυνεύουν να βρεθούν αντιμέτωπες έως και το Σάββατο με πλημμύρες ή κατολισθήσεις.

«Έρχεται η κακοκαιρία Gori για 24 ώρες! Οι περιοχές που πρέπει να βρίσκονται σε επιφυλακή για ενδεχόμενο αιφνίδιας πλημμύρας ή κατολίσθησης (κυρίως οι ευάλωτες περιοχές) είναι:

Παρασκευή μεσημέρι (μετά τις 15.00) μέχρι ξημερώματα Σαββάτου (01.00-02.00):
Ήπειρος, Αιτωλοακαρνανία, Β.Ιόνιο, Θεσσαλία (όλες οι επιβαρυμένες περιοχές), Γρεβενά, Καστοριά, Φλώρινα, Σποράδες, Β. Εύβοια, Φθιώτιδα, Λέσβος, Χίος.

Σάββατο ξημερώματα μέχρι μεσημέρι (12.00):
Μαγνησία, Β. Εύβοια, Σποράδες, Χαλκιδική, Αν. Αιγαίο, Δωδεκάνησα», έγραψε στον λογαριασμό του. 

Δείτε την ανάρτηση:

«Προσοχή σε Θεσσαλία»

Λίγη ώρα μετά, ακολούθησε και άλλη ανάρτηση του μετεωρολόγου, στην οποία εφιστά την προσοχή για την περιοχή της Θεσσαλίας, όπου αναμένεται σε λιγότερο από 20 ώρες να πέσει το νερό που πέφτει σε τρεις μήνες.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή