ΛάρισαΠρωτοσέλιδα

18χρονη φοιτήτρια από τη Λάρισα βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στην Αλεξανδρούπολη

11 Nov 2025
Περιπολικο και ασθενοφόρο

Θλίψη προκαλεί ο θάνατος 18χρονης φοιτήτριας Μοριακής Βιολογίας από τη Λάρισα, που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα όπου διέμενε στην Αλεξανδρούπολη.

Ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος μιας 18χρονης φοιτήτριας από τη Λάρισα, η οποία βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα που νοίκιαζε στην Αλεξανδρούπολη, όπου ζούσε τους τελευταίους μήνες για τις σπουδές της στη Μοριακή Βιολογία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η μητέρα της ανησύχησε καθώς δεν είχε επικοινωνήσει μαζί της από το πρωί της Κυριακής. Μετά από αλλεπάλληλες προσπάθειες, ειδοποίησε τις Αρχές, οι οποίες εντόπισαν τη φοιτήτρια χωρίς τις αισθήσεις της το μεσημέρι της Δευτέρας.

Η 18χρονη φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και να ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή. Οι πρώτες ενδείξεις δεν παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια, ενώ τα ακριβή αίτια του θανάτου της θα διαπιστωθούν μετά τη νεκροψία–νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί από τον Καθηγητή Ιατροδικαστικής Παύλο Παυλίδη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Η οικογένεια, οι συγγενείς και οι φίλοι της έχουν βυθιστεί στο πένθος για τον άδικο χαμό της 18χρονης, που είχε μόλις ξεκινήσει τη φοιτητική της ζωή.

Trikalanews
Author: Trikalanews



Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.