2ο SportX Camp 2019: Περισσότεροι από 20 scouts για 88 επίλεκτους ποδοσφαιριστές τον Μάϊο στη Θεσσαλονίκη!

By: admins
13 Μαρ 2019 00:00

Σε συνεργασία με τον ΟΑΣΠΕ και περισσότερους από 20 διεθνείς scouters και τεχνικούς διευθυντές ευρωπαϊκών ομάδων, η Sport  Experte διοργανώνει το 2ο SportX Camp το Μάιο στη Θεσσαλονίκη, αποκλειστικά για επίλεκτους ποδοσφαιριστές γεννημένους από 2003 ως 2006.
 
Εκπρόσωποι συλλόγων όπως αυτοί των Hertha BSC, 1. FC Köln, Eintracht Frankfurt, Dynamo Dresden, FC Red Bull Salzburg, Dynamo Zagreb έχουν ήδη επιβεβαιώσει την παρουσία στους στη Θεσσαλονίκη και ετοιμάζουν τα μπλοκάκια τους για να επιλέξουν τους καλύτερους για τις ομάδες τους! 
 
Οι 88 επίλεκτοι ποδοσφαιριστές θα συγκροτήσουν τις οχτώ 11άδες του 2ου SportX Camp μέσω υπόδειξης των προπονητών τους ή των ανθρώπων της Sport Experte μετά από αγώνες αξιολόγησης.
 
Η κάθε ομάδα θα έχει τον δικό της προπονητή, επιλεγμένο από την διοργανώτρια, που θα καθοδηγεί τους νεαρούς ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια των αγώνων στο. Τους αγώνες θα επιβλέπει τριπλέτα διαιτητών, ενώ στο χώρο θα παραβρίσκονται γυμναστές, φυσιοθεραπευτές, ιατροί, φροντιστές και ό,τι προβλέπεται για τη διεξαγωγή ενός διεθνούς αγώνα ποδοσφαίρου.
 
Μετά την ολοκλήρωση των τριών αγώνων αξιολόγησης, οι παίκτες που θα ξεχωρίσουν και θα επιλεγούν, θα μεταβούν για νέα δοκιμαστικά μίας εβδομάδας στην έδρα του ευρωπαϊκού συλλόγου, με όλα τα έξοδα πληρωμένα (μετακίνηση, διατροφή, διαμονή) με στόχο να διεκδικήσουν επαγγελματικό συμβόλαιο συνεργασίας.Όσοι παίκτες δεν επιλεγούν, το γραφείο της SPORT EXPERTE θα αναλάβει να τους φέρει σε επαφή και με άλλες ομάδες. 
 
Ειδικό κεφάλαιο για την εταιρία είναι η παρουσία του JÜRGEN KOHLER, με την τεράστια καριέρα ως παίκτης, προπονητής και τεχνικός διευθυντής, ο οποίος και προτείνει τους παίκτες στις ομάδες στις οποίες μεγαλούργησε (Γιουβέντους, Μπάγερν Μονάχου κ. ά.)
 
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
 
– Τηλ. 6930 393091 – Υπεύθυνη επικοινωνίας: Δώρα Ιωακειμίδου, ΟΑΣΠΕ
– E-mail: [email protected]

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews